Musiikkikoulu Demo järjestää muutamilla kouluilla musiikkikerhoja iltapäivisin, suoraan koulupäivän päätteeksi. Näihin kerhoihin voivat osallistua aina kyseisen koulun oppilaat.

Otamme ilmoittautumiset vastaan Eepos-järjestelmän kautta. Näet järjestelmästä mitä ryhmiä omalla koulullasi on tarjolla ja voit varata paikan omalle lapsellesi: jamkids.eepos.fi.

Tarjolla on bändi-, kitara- ja poplaulukerhoja. Kerhoissa tutustutaan instrumenttien alkeisiin ja musiikin perusteisiin sekä saadaan kiva kokemus yhteissoitosta. Myös yksityisopetus on mahdollista.

Lukuvuonna 2017–2018 musiikkikerhoja tarjotaan Espoossa Tähtiniityn koulussa ja Helsingissä Ressun peruskoulussa, Ruoholahden ala-asteella sekä Taivallahden peruskoulussa.

Ilmoittautuessa hyväksyt koulukerhojen hinnaston ja säännöt.

 

Hinnasto

Kerhot kokoontuvat 45 minuuttia viikossa, joko 14 tai 10 kertaa kaudessa.

14 kertaa / kausi
Bändi- ja kitarakerho 130 euroa (6-8 osallistujaa)
Poplaulukerho 85 euroa (min. 9 osallistujaa)

10 kertaa / kausi
Bändi- ja kitarakerho 60 euroa (9-12 osallistujaa)
Bändi- ja kitarakerho 90 euroa (6-8 osallistujaa)
Poplaulukerho 60 euroa (min. 9 osallistujaa)

Mikäli minimiosallistujamäärä ei toteudu, muuttuu mahdollisesti tunnin kesto, kauden aikana pidettävät kerrat tai hinta.

Kysy myös yksityisopetusta! Monessa koulussa voimme järjestää koulukerhojen ohessa esim. pianon, kitaran tai poplaulun yksityistunteja.
Hinnat 14 krt: 20 min yksityistunti: 300 euroa, 30 min paritunti: 225 euroa.
Hinnat 10 krt: 20 min yksityistunti: 215 euroa, 30 min paritunti: 165 euroa.
Lisätietoja: asiakaspalvelu@musiikkikouludemo.fi

 

Säännöt

Tunneille pääsevät kaikki kyseisen koulun oppilaat ilman pääsykokeita tai ikärajoitteita. Ennakkotaitoja ei edellytetä.

Ilmoittautuminen on sitova ja koskee koko lukuvuotta kerrallaan (syys ja kevät). Oppilaspaikka ei siirry seuraavalle lukuvuodelle, vaan ilmoittautuminen tehdään vuosittain. Uusia oppilaita otetaan myös kesken lukuvuoden, jos kerhossa on tilaa. Hinta määräytyy jäljellä olevien opetuskertojen mukaan.

Mahdollinen oppilaspaikan peruutus on tehtävä kirjallisesti (Huom. suullinen ilmoitus ei riitä) ennen kauden alkua (asiakaspalvelu@musiikkikouludemo.fi). Syyskauden 2017 peruutuspäivä on 28.8. ja kevätkauden 2018 11. joulukuuta. Mikäli opetuspaikka perutaan näiden päivämäärien jälkeen, peritään lukukausimaksusta puolet. Mikäli opetuspaikka perutaan kauden jo alettua tai kesken kauden, peritään maksu kokonaan.

Oppilaan omia poissaoloja ei korvata eikä hyvitetä lukukausimaksuista. Poissaoloista ilmoitetaan mielellään omalle opettajalle sähköpostitse. Sairas- ym. erikoistapauksissa peruutuksesta ja korvauksesta neuvotellaan aina erikseen.

Oman opettajan sairastuessa pyrimme järjestämään tunnille sijaisen. Opetuskerrat, jotka joudutaan perumaan opettajan äkillisen poissaolon (sairauden tms.) takia, korvataan ennen kauden päättymistä.

Kauden kesto on 10-14 kertaa. Oppitunnit pidetään pääsääntöisesti sovittuun aikaan säännöllisen viikoittaisen aikataulun mukaisesti.

Kerhoissa on soittimet kaikille oppilaille. Jos vanhemmat haluavat hankkia oman instrumentin kotiharjoittelua varten, osaa oma opettaja neuvoa hankinnassa. Koululla on myös käytössä rajoitettu määrä vuokrasoittimia, näitä voi tiedustella koulun toimistosta info@musiikkikouludemo.fi.

Koulun tiedotus tapahtuu pääosin sähköpostitse, esim. infokirjeet ja tiedotteet. Oppituntien äkilliset perumiset esim. opettajan sairastuessa ilmoitetaan tekstiviestitse. Huolehdittehan siis että koululla on ajantasaiset yhteystiedot yhteydenpitoa varten!

Musiikkikouluun ilmoittautumisella myönnetään lupa musiikkikoulua koskevan kuva- ja äänimateriaalien julkaisemiseen. Mahdollisesta luvan epäämisestä on ilmoitettava erikseen kirjallisesti.