• Kati Nieminen, rehtori
  Kati Nieminen, rehtori
  musiikin maisteri, musiikkipedagogi AMK
 • Mikko Enqvist
  Mikko Enqvist
  Musiikkipedagogi AMK
 • Heikki Honkanen
  Heikki Honkanen
  Musiikkipedagogi AMK
 • Maiju Hopeakoski
  Maiju Hopeakoski
  Musiikkipedagogi AMK
 • Heikki Hänninen
  Heikki Hänninen
  Muusikko-opiskelija
 • Laura Ikonen
  Laura Ikonen
  Musiikkipedagogi AMK
 • Ella Isotalo
  Ella Isotalo
  musiikin maisteri, musiikkipedagogi AMK
 • Henri Jokinen
  Henri Jokinen
  Musiikkipedagogi AMK, muusikko
 • Sami Karjalainen
  Sami Karjalainen
  Musiikkipedagogiopiskelija, muusikko
 • Aleksi Kaufmann
  Aleksi Kaufmann
  Musiikin kandidaatti
 • Niina Koskenniemi
  Niina Koskenniemi
  Musiikkipedagogi AMK, Bachelor of Arts
 • Eeti Nieminen
  Eeti Nieminen
  Musiikkipedagogi AMK
 • Seppo Pulkkinen
  Seppo Pulkkinen
  Filosofian maisteri
 • Erla Pulli
  Erla Pulli
  musiikin kandidaatti, muusikko
 • Aino Rautakorpi
  Aino Rautakorpi
  Musiikin kandidaatti
 • Vilma Räikkönen
  Vilma Räikkönen
  Musiikkipedagogi AMK
 • Noora Sami
  Noora Sami
  Musiikin maisteri
 • Sini-Maaria Virolainen
  Sini-Maaria Virolainen
  Musiikin kandidaatti, musiikkikasvatuksen opiskelija
 • Kata Vuoristo
  Kata Vuoristo
  Musiikkipedagogi AMK
Kati Nieminen, rehtori
musiikin maisteri, musiikkipedagogi AMK

Olen Kati Nieminen, Musiikkikoulujen Demo ja Jamkids rehtori. Olen työskennellyt koulujen rehtorina yli kymmenen vuotta ja seuraan suurella rakkaudella ja ylpeydellä koulujemme kehittymistä ja kasvamista. Saan tehdä työtäni hienojen ihmisten ympäröimänä ja opin koko ajan itsekin.

Vaikka nykyään vietänkin suurimman osan työajasta toimistotöiden äärellä, musiikinopetus on sydäntäni lähellä. Opettajaurani alkoi lähes 20 vuotta sitten muskari- ja piano-opena. Sen jälkeen olen tehnyt monenlaisia opetustöitä, viimeisimpänä opetin Demossa kanteleensoittoa. Tällä hetkellä keskityn hallinnollisiin töihin, eikä minulla ole omia oppilaita.

Työn tähtihetkiä ovat poikkeuksetta kaikki oppilaskonsertit. Musiikin ilo ja yhdessä tekeminen välittyy oppilaista ja on helppo muistaa minkä vuoksi tätä työtä tehdään. Myös vanhempia ja oppilaiden perheenjäseniä on aina mukava tavata ja nähdä, kuinka musiikkiharrastuksesta voi iloita koko perhe.

Mahtavia elämyksiä ja harrastushetkiä kaikille meidän koulujen oppilaille – nähdään tapahtumissa!

Mikko Enqvist
Musiikkipedagogi AMK

MikkoOpetan Musiikkikoulu Demossa kitaransoittoa. Itse aloitin kitaransoiton 12-vuotiaana, kitaristi-isäni innoittamana. Soitan myös banjoa ja bassoa sivusoittimina. Koulutukseltani olen musiikkipedagogi (amk). Opetustyössäni pyrin siihen, että oppilas pääsee soittamaan sellaista musiikkia, mikä häntä kiinnostaa. Mielestäni on tärkeää että tunneilla viihdytään ja niillä on hauska käydä. Opetustyön lisäksi soitan monissa bändeissä, joista tärkeimpänä Vesterinen Yhtyeineen, jossa olen täysipäiväinen jäsen.

Heikki Honkanen
Musiikkipedagogi AMK

HeikkiOlen Etelä-Karjalasta kotoisin oleva rempseä opettaja. Koulutukseltani olen musiikkipedagogi (amk) ja muusikko (konservatorio). Pääinstrumenttini on kitara, mutta kaikki perinteiset bändisoittimet taipuvat.  Demossa opetan tällä hetkellä kitaransoittoa sekä bändiopetusta. Opettajana pyrin olemaan kannustava ja motivoiva. Mielestäni tärkeimpiä asioita on, että soittaminen on kivaa ja tunneilla on hyvä meininki. Opetuksen lisäksi teen erilaisia freelance-muusikon töitä, erilaisia bändiprojekteja on yli 15-vuoden ajalta. Tällä hetkellä tärkeimpänä bändinä on BJØRN.

 

Maiju Hopeakoski
Musiikkipedagogi AMK

Maiju tässä moi!

Olen Jyväskylästä valmistunut musiikkipedagogi. Demossa luotsaan tällä hetkellä bändiryhmää sekä opetan pianonsoittoa. Oma musiikillinen urani lähti käyntiin vuonna 1990 auton takapenkillä Thunderstruckin mukana jammaten. Muutama vuosi myöhemmin löysin itseni pianon äärestä ja samalla matkalla ollaan yhä.

Musisoinnin lisäksi pidän tasapainoa yllä hyvällä ruualla, mukavalla liikunnalla ja rauhallisella kotoilulla. Kun aika sallii, niin saatan myös käväistä ulkomailla.

Heikki Hänninen
Muusikko-opiskelija

Olen espoolainen muusikko ja pääsoittimeni on kitara, mutta intoa löytyy myös muita bändisoittimia kohtaan. Olen valmistunut Helsingin Pop/Jazz Konservatoriosta ja viimeistelen tutkintoani Metropolian AMK Muusikkolinjalla. 

Musamakuni suhteen olen kaikkiruokainen ja musisoin monessa erityylisessä kokoonpanossa mm. Tilhet, pajut ja muut, Milla Rumi, Barlast, ym. Yksi intohimoistani on myös musiikin äänittäminen ja miksaus, jota harrastan aktiivisesti kotistudiossani. Opettajana minulle on tärkeää oppilas pääsee soittamaan itselleen mielekästä musiikkia ja kokea musiikin hauskana harrastuksena.

Laura Ikonen
Musiikkipedagogi AMK
Hei, olen kanteleensoitonopettaja Laura ja opetan Demossa kanteleryhmiä, yksityisoppilaita ja bändiryhmää. Olen opiskellut Kokkolassa kansanmusiikkilinjalla musiikkipedagogiksi ja tällä hetkellä teen maisteriopintoja Sibelius-Akatemiassa. 
 
Soitan erikokoisia kanteleita 5-kielisestä kanteleesta 39-kieliseen konserttikanteleeseen, ja sävellän myös omaa musiikkia kanteleelle. Rakastan soittaa kanteleella musiikkia popista klassiseen, sillä kantele taipuu moneen tyyliin! Jos en ole opettamassa tai musisoimassa, minut löytää kiertämästä kirpputoreja tai tekemästä hyvää ruokaa kotoa.
Ella Isotalo
musiikin maisteri, musiikkipedagogi AMK

EllaOpetan Demossa viulua, pianoa sekä 5- ja 11-kielisiä kanteleita. Monigenreisyys sekä -kulttuurisuus ovat ihania asioita, myös musiikissa! Itse soitan tällä hetkellä eniten kansanmusiikkia viululla, jouhikolla ja alttoviululla. Pedagogina pidän tärkeänä yksilöiden eriliaisten oppimismetodien hyödyntämistä. Uskon, että jokaisen sisällä asuu muusikko! Musiikin lisäksi elämässä täytyy olla ainakin liikettä, aurinkoa ja kulttuurishokkeja.

 

Henri Jokinen
Musiikkipedagogi AMK, muusikko

HenriOlen alunperin Satakunnasta kotoisin oleva kitaristi ja opetan Musiikkikoulu Demossa kitaransoittoa.

Opetustöiden ohella olen työskennellyt muusikkona erikokoisissa ja -tyylisissä yhtyeissä jo yli viidentoista vuoden ajan. Tällä hetkellä aktiivisimmin toimin Hustle Fuzz -yhtyeen parissa säveltäjänä ja kitaristina.

Niin muusikkona kuin opettajana valttikorttinani on kiinnostus monipuolisesti musiikkiin tyylilajeihin sekä improvisaatioon. Opetuksessani lähtökohtana on musiikin tekemisen ilo sekä oppilaslähtöisyys.

 

Sami Karjalainen
Musiikkipedagogiopiskelija, muusikko

Hei! Mä oon Sami. Kitaristi ja kitaransoitonopettaja, joka on alunperin lähtöisin Posiolta Suomen Lapista!

Koulutukseltani olen Muusikko (Konservatorio) ja opiskelen paraikaa Musiikkipedagogiksi (AMK). Musiikkikoulu Demossa opetan kitara- ja bändisoittoa.

Kitaran lisäksi olen tehnyt keikkoja myös mandoliinilla sekä banjolla, joten niidenkin opettaminen sujuu. Opettajana minulle on ensiarvoisen tärkeää, että oppilas viihtyy tunneilla ja nauttii siitä mitä tekee. Olen kannustava ja oppilaan kehitykseen pyrkivä opettaja.

Musiikillisesti Jazz on minulle tyylilajina lähinnä sydäntä, mutta en ole lainkaan nirso eri genrejen suhteen. Teen paljon freelance- muusikon töitä mm. The Voice Of Finland 2015 Miia Kosusen yhtyeessä. Muita merkittäviä kokoonpanoja minulle ovat Kea Kaleidoscope ja Case Vesper.

Nähdään tunneilla!

Aleksi Kaufmann
Musiikin kandidaatti

AleksiToimin Musiikkikoulu Demossa pääasiallisesti bändiopena. Lisäksi olen opettanut pianon- ja kitaransoittoa. Opettajana olen rento ja hyväntuulinen. Uskon että parhaisiin oppimistuloksiin ja elämyksiin päästään ennemmin hymyssä suin kuin hampaat irvessä. 
Tällä hetkellä viimeistelen musiikkikasvatuksen maisteriopintoja Sibelius-Akatemiassa sekä teen musiikkia ja keikkailen muutamissa kokoonpanoissa. Musiikin ohella pidän erityisesti kokkailusta, matkustamisesta, jalkapallosta ja frisbeegolfista.

 

Niina Koskenniemi
Musiikkipedagogi AMK, Bachelor of Arts

Niina KOpetan Musiikkikoulu Demossa bändisoittoa ja pianonsoittoa. Pääinstrumenttini oli ensin piano, mutta matkan varrella rinnalle ovat nousseet myös laulu ja bändisoittimet.

Opiskelin musiikkia ensin Australiassa ja sen jälkeen musiikin perusteiden opettajaksi Helsingissä Metropolia Ammattikorkeakoulussa. Työkokemusta löytyy mm. pianonsoiton, bändisoiton ja musiikin perusteiden opettajana. Opetuksessa pidän tärkeinä positiivista ja kannustavaa ilmapiiriä, hyvää ryhmähenkeä ja luovuuteen innostamista.

Vapaa-ajalla kirjoitan biisejä, urheilen ja vietän aikaa kahden suloisen kissan kanssa.

Eeti Nieminen
Musiikkipedagogi AMK

Hei, olen Eeti Nieminen, koulutukseltani musiikkipedagogi (AMK). Olen soittanut rumpuja 8-vuotiaasta asti olen aina soittanut bändeissä muiden kanssa. Tykkään soittaa ja kuunnella jazzia, rockia ja musiikkia eri puolilta maailmaa!

Oppilaiden kanssa haluan muodostaa yksilöllisen oppilas-opettaja-suhteen, jossa lähtökohtana on oppilaan omat kiinnostuksen kohteet ja persoona.

Seppo Pulkkinen
Filosofian maisteri

SeppoToimin Demossa kitaran- ja rumpujensoiton opettajana. Olen opiskellut musiikkia pop/jazz-konservariossa ja Helsingin yliopiston musiikkitieteen laitoksella. Pääsoittimeni on kitara, mutta hallitsen myös rummut sekä esim. djemben ja mandoliinin. Opetustyöni lisäksi olen soittanut lukuisissa erityylisissä yhtyeissä, joiden kirjo on ulottunut flamenco-orkesterista rock – ja bluesbändeihin.

 

Erla Pulli
musiikin kandidaatti, muusikko

ErlaOlen musiikkikasvatuksen opiskelija ja muusikko. Aikaisemmin olen opiskellut myös musiikkitiedettä. Olen opettanut Jamkids-muskareita, ohjannut musaleirejä ja tällä hetkellä toimin Demossa pianonsoitonopettajana. Vapaa-ajallani laulan blues/folk-triossa ja teen omaa kansanmusa- ja jazzvivahteista pianomusiikkia. Musiikin suhteen olen hyvin kaikkiruokainen: kuuntelen ja soitan fiiliksen mukaan klassista ja poppia! Pianon ja laulun lisäksi soitan rumpuja ja kaikkea mitä eteen sattuu 🙂

Aino Rautakorpi
Musiikin kandidaatti

Toimin tällä hetkellä Lohjalla Demon viihdekuoron johtajana. Lisäksi opetuskokemusta löytyy muskareista sekä koulumusiikin puolelta. Pääinstrumenttini oli alunperin viulu, mutta mukaan on tarttunut vuosien varrella muun muassa laulu ja piano. Opiskelen Sibelius-Akatemiassa musiikkikasvatuksen osastolla maisterivaiheessa, ja opintojen ja töiden lisäksi teen keikkaa erilaisissa kokoonpanoissa ja yhtyeissä.

Musiikinopettajana olen hyväntuulinen ja oppilaslähtöinen. Haluan välittää kaikille sitä samaa iloa ja tekemisen meininkiä, mitä itse olen saanut musiikin kautta elämääni. Musiikin kautta saa onnistumisenkokemuksia niin oppilaat kuin opettajakin!

Vilma Räikkönen
Musiikkipedagogi AMK

VilmaOlen Kaakkois-Suomesta kotoisin oleva harmonikkapedagogi. Aloitin harmonikansoiton 6-vuotiaana Lappeenrannan musiikkiopistossa, josta tie on johtanut ammattiopintojen kautta musiikkikoulu Demoon. Opetan harmonikan lisäksi Demossa myös lasten bändiryhmiä.

Vapaa-aikani vietän mieluiten mahdollisimman kaukana Suomesta ja veden pinnan alla laitesukeltaen. Lempikalani on Yellow Boxfish ja kuulokkeissani soi Stam1na.

 

Noora Sami
Musiikin maisteri
Hei, olen Noora ja opetan Demossa bändiryhmää, pianoa ja kitaraa. Olen musiikkikasvatuksen maisteri sekä muusikko. Tällä hetkellä viimeistelen laulunkirjoittajan opintojani Metropolian ammattikorkeakoulussa. 
 
Opettajana olen rento ja innostava. Mielestäni oppitunneilla erityisen tärkeää on tekemisen meininki, hyvä fiilis ja luovuuteen kannustava turvallinen ilmapiiri! Vapaa-ajallani tykkään matkustella, kokkailla ja lukea paljon kirjoja.
Sini-Maaria Virolainen
Musiikin kandidaatti, musiikkikasvatuksen opiskelija

Sini-MaariaHei olen Sini ja opetan Demossa laulua. Opiskelen musiikkikasvatusta Sibelius-Akatemiassa pääinstrumenttinani pop&jazz-laulu. Moninaisten projektieni lisäksi nautin erityisesti runoista, liikunnasta ja luonnossa seikkailemisesta.

 

 

Kata Vuoristo
Musiikkipedagogi AMK

Olen Kata-ope, Savon sydämestä Savonia Ammattikorkeakoulusta valmistunut muusikko ja musiikkipedagogi, pääaineenani laulu. Opetan Demossa rytmimusiikkilaulua, kuoroja sekä pianoa.

Vapaa-aikanani sävellän, soitan ja laulan eri kokoonpanoissa. Mielipuuhaani on matkustelu, ja tykkäänkin huidella maailmalla, viimeaikoina erityisesti Portugalissa!