Aikuisten opetus

Musiikkikoulu Demossa opetetaan soittamista ja laulamista myös aikuisille. Kuka tahansa, ikään ja taitotasoon katsomatta, voi tulla meille oppimaan ja harrastamaan. Et tarvitse ennakkotaitoja, sillä nuotteja ei tarvitse osata ja alkeista voi aloittaa missä iässä tahansa.
Demon aikuisten opetustarjonnasta löytyy niin bändiopetusta, eri instrumentti- ja poplauluryhmiä kuin yksityisopetustakin. Lohjalla ja Helsingissä toimii myös aikuisten viihdekuoro!

 

Video-opetus

Kiireiselle hyvä vaihtoehto on video-opetus. Silloin sinun ei tarvitse matkustaa oppitunnille, vaan tunti tulee sinne missä sinä olet! Olisiko sinulle sopivin hetki opiskella soittamista silloin, kun lapset ovat menneet nukkumaan? Hinta on sama kuin yksityisopetuksessamme normaalisti.

 

Ohjattu itseopiskelu

Olemme aloittamassa syksyllä myös ohjattua itseopiskelua yhteistyössä Rockwayn kanssa. Valitset opettajan kanssa sinulle sopivan kurssin Rockwayn laajasta valikoimasta ja etenet itsenäisesti juuri sitä vauhtia kuin haluat. Varsinaisilla oppitunneilla saat opetusta tekniikassa sekä neuvoja ja vinkkejä omaa harjoitteluasi varten. Oppitunteja voidaan sopia sen verran kuin sinulle sopii. Hinta muodostuu sovituista yksityistunneista ja Rockwayn veloittamasta käyttömaksusta. Demon oppilaat saavat Rockwaylta ensimmäiset 5 kuukautta 3 kuukauden hinnalla.

 

Aikuisten opetustarjonta

Tarjoamme aikuisille sekä yksityis- että ryhmätunteja. Listasta näet missä toimipisteissä eri instrumentteja ja laulua voi harrastaa. 

Sopivan instrumentin ja toimipisteen löydettyäsi voit ilmoittautua opetukseen.

 

Bändisoittimet

Lohja: Liikuntalinna

 

Huilu

Helsinki: Jätkäsaari, Tapanila

 

Kantele

Espoo: Mankkaa
Helsinki: Tapanila
Kirkkonummi: Sundsberg

 

Kitara, ukulele ja sähköbasso

Espoo: Kilo, Latokaski, Mankkaa
Helsinki: Jätkäsaari
Vantaa: Tikkurila
Lohja: Liikuntalinna

 

Laulu ja piano

Helsinki: Tapanila, Ruoholahti
Lohja: Liikuntalinna

 

Viihdekuoro

Lohja: Solbrinkens skola

 

Viulu

Espoo: Mankkaa, Niittykumpu

> Hinnasto
 

 

Täytä alla oleva lomake, niin etsimme sinulle sopivimman tavan harrastaa soittoa tai laulua: