Opetuspistekohtainen info

ESPOO

 • Espoon keskus, Kirkkojärven koulu (Kotikyläntie 6)
  – Koululle tullaan pääovesta, sisäpihan puolelta keskeltä koulurakennusta. Tiistain tunnit pidetään tavallisessa luokassa kolmannessa kerroksessa ja perjantain tunnit musiikkiluokassa. Koululla ei ole iltavalvontaa, joten opettaja tulee avaamaan ulko-oven aina ennen tunnin alkua.
 • Kilo, Kilonpuiston koulu (Kilonpuisto 5)
  – Iltakäynti koulun tiloihin tapahtuu pääovesta, parkkipaikalta katsottuna koulun vasemmalta laidalta. Tunnit pidetään musiikkiluokassa. Opettaja tulee ensimmäisellä kerralla hakemaan oppilaat aulasta ja ohjaa luokkaan.
 • Latokaski, Kantokasken koulu (Kaskisavu 4)
  – Sisäänkäynti tapahtuu sisäpihan puolelta, koulun pääovesta. Iltavahtimestari tulee koululle n. klo 16.30 ja tätä ennen ulko-ovi on lukossa. Tuona aikana opettaja tulee avaamaan oven ennen tuntia. Opettaja tulee ensimmäisellä kerralla hakemaan kaikki oppilaat aulasta ja ohjaa luokkaan.
 • Leppävaara, Ruusutorpan koulu (Leppävaarankatu 24)
  – Käynti koulun tiloihin on Leppävaarankadun puolelta, oranssista pääovesta. Ovi sijaitsee parkkipaikkojen vieressä. Tunnit pidetään näyttämöluokassa, sisääntuloaulasta oikealle. Opettaja tulee ensimmäisellä kerralla hakemaan oppilaat aulasta ja ohjaa luokkaan.
 • Mankkaa, Mankkaanpuron koulu (Vanhan-Mankkaan tie 17)
  – Käytämme samaa sisäänkäyntiä eskarin kanssa. Opetustilana on luokka alasolussa ulko-oven läheisyydessä. Opettaja tulee ensimmäisellä kerralla hakemaan oppilaat aulasta ja ohjaa luokkaan. Ulko-ovi on avoinna noin klo 17 saakka, ja tämän jälkeen opettaja tulee avaamaan oven aina ennen tunnin alkua.
 • Nöykkiö, Martinkallion koulu (Martinkallio 2)
  – Sisäänkäynti on koulun A-ovesta, katutasosta portaat ylös. Tunnit pidetään musiikkiluokassa toisessa kerroksessa. Opettaja tulee ensimmäisellä kerralla hakemaan oppilaat aulasta ja ohjaa luokkaan.
 • Saunalahti, Saunalahden koulu (Brinkinmäentie 1)
  – Sisäänkäynti on koulun pääovesta. Opetusluokkana on musiikkiluokka heti eteisaulan läheisyydessä. Opettaja hakee oppilaat eteisaulasta ja ohjaa luokkaan.
 • Tuomarila, Tuomarilan koulu (Puistotie 13)
  – Iltakäynti koulun tiloihin tapahtuu pääovesta. Tunnit pidetään tavallisessa luokassa sisäänkäynnin läheisyydessä. Koululla ei ole iltavalvontaa, joten opettaja tulee avaamaan ulko-oven aina ennen tunnin alkua.


HELSINKI

 • Itäkeskus, Itäkeskuksen koulu (Olavinlinnanpolku 1)
  – Opettaja tulee ensimmäisellä kerralla hakemaan oppilaat pääovien luota aulasta ja ohjaa luokkaan.
 • Jätkäsaari, oma toimitila (Saukonpaadenranta 4 G)
  – Sisäänkäynti toimitilaan on Länsisatamankadun puolelta. Tila sijaitsee katutasossa raitiovaunu 8:n pysäkin kohdalla. Huomioittehan, että tilassa ei ole varsinaista odotustilaa, eli tunneille kannattaa tulla täsmällisesti!
 • Laakso, Helsingin Rudolf Steiner -koulu (Lehtikuusentie 6)
  – Iltakäynti koulun tiloihin tapahtuu pääovesta. Tunnit pidetään koulun musiikkiluokassa. Opettaja tulee ensimmäisellä kerralla hakemaan oppilaat aulasta ja ohjaa luokkaan.
 • Ruoholahti, Ruoholahden ala-asteen koulu (Santakatu 6)
  – Iltakäynti koulun tiloihin tapahtuu pääovesta. Tunnit pidetään tavallisessa luokkatilassa. Opettaja tulee ensimmäisellä kerralla hakemaan oppilaat aulasta ja ohjaa luokkaan.
 • Tapanila, Tapanilan Urheilukeskus (Hiidenkiventie 21)
  – Tunnit pidetään Tapanilan kirjaston yläpuolella sijaitsevassa luokkatilassa.
 • Tapanila, Hiidenkiven koulu (Rajatie 7)
  – Iltakäynti tapahtuu Kuoppatien puolelta. Koululla ei ole iltavalvontaa, joten opettaja tulee avaamaan ulko-oven aina ennen tunnin alkua. Opetus pidetään koulun musiikkiluokassa.


KIRKKONUMMI

 • Sundsberg, Kartanonrannan koulu (Kartanonkuja 1)
  – Koululle tullaan sisään pääovesta. Koululla ei ole iltavalvontaa, joten opettaja tulee avaamaan ulko-oven aina ennen tunnin alkua ja ohjaa luokkaan.


VANTAA

 • Myyrmäki, Uomarinteen koulu (Uomarinne 2)
  – Tunnit pidetään koulun musiikkiluokassa pääovista vasemmalle. Opettaja tulee ensimmäisellä kerralla pääsisäänkäynnille vastaan ja ohjaa luokkaan.
 • Tikkurila, Jokiniemen koulu (Valkoisenlähteentie 51)
  – Sisäänkäynti on yläkoulun eli punaisen tiilirakennuksen A-ovesta. Tunnit pidetään musiikkiluokassa. Koululla ei ole iltavalvontaa, joten opettaja tulee avaamaan ulko-oven aina ennen tunnin alkua.


LOHJA

 • Liikuntalinna (Länsi-Louhenkatu 31)
  – Sisäänkäynti on rakennuksen takana sisäpihalla postin pisteen lähellä. Ulko-ovesta kuljetaan suoraan ja himmenetyistä lasiovista läpi, sitten käännytään oikealle ja kuljetaan käytävän loppuun, josta käännytään jälleen oikealle. Opettaja tulee hakemaan oppilaat käytävältä ja ohjaa oikeaan luokkahuoneeseen.
 • Solbrinken skola (Asemakatu 1)
  – Opetus järjestetään Lohjalla Solbrinken skolalla osoitteessa Asemakatu 1.