Musiikkikerhot

Musiikkikoulu Demo järjestää kouluilla musiikkikerhoja iltapäivisin, suoraan koulupäivän päätteeksi. Näihin kerhoihin voivat osallistua aina kyseisen koulun oppilaat. Tarjolla on bändi-, kitara- ja poplaulukerhoja. Kerhoissa tutustutaan instrumenttien alkeisiin ja musiikin perusteisiin sekä saadaan kiva kokemus yhteissoitosta.

Otamme ilmoittautumiset vastaan Eepos-järjestelmän kautta. Näet järjestelmästä mitä ryhmiä omalla koulullasi on tarjolla ja voit varata paikan lapsellesi: jamkids.eepos.fi.

Ilmoittautuessa hyväksyt musiikkikerhojen hinnaston ja säännöt (katso tältä sivulta).

Kerhot kokoontuvat 45 minuuttia viikossa, joko 14 tai 10 kertaa kaudessa.

14 kertaa / kausi:

  • Bändi- ja kitarakerho: 140 euroa (6-8 osallistujaa)
  • Poplaulukerho: 95 euroa (min. 9 osallistujaa)

10 kertaa / kausi:

  • Bändi- ja kitarakerho: 100 euroa (6-8 osallistujaa)
  • Poplaulukerho: 70 euroa (min. 9 osallistujaa)

Mikäli minimiosallistujamäärä ei toteudu, muuttuu mahdollisesti tunnin kesto, kauden aikana pidettävät kerrat tai hinta.

Kysy myös yksityisopetusta!

Voimme järjestää useassa koulussa musiikkikerhojen ohella esim. pianon, kitaran, ukulelen tai poplaulun yksityistunteja.

Lisätietoja: asiakaspalvelu@musiikkikouludemo.fi

Tunneille pääsevät kaikki kyseisen koulun oppilaat ilman pääsykokeita tai ikärajoitteita. Ennakkotaitoja ei edellytetä.

Ilmoittautuminen on sitova ja koskee koko lukuvuotta kerrallaan (syys ja kevät). Oppilaspaikka ei siirry seuraavalle lukuvuodelle, vaan ilmoittautuminen tehdään vuosittain. Uusia oppilaita otetaan myös kesken lukuvuoden, jos kerhossa on tilaa. Hinta määräytyy jäljellä olevien opetuskertojen mukaan.

Mahdollinen oppilaspaikan peruutus on tehtävä Eepos-järjestelmässä vähintään neljä viikkoa ennen kauden alkua. Mikäli opetuspaikka perutaan myöhässä peritään lukukausimaksusta puolet. Mikäli opetuspaikka perutaan kauden jo alettua, peritään maksu kokonaan.

Oppilaan omia poissaoloja ei korvata eikä hyvitetä lukukausimaksuista. Poissaoloista ilmoitetaan mielellään omalle opettajalle sähköpostitse. Sairas- ym. erikoistapauksissa peruutuksesta ja korvauksesta neuvotellaan aina erikseen etukäteen.

Oman opettajan sairastuessa pyrimme järjestämään tunnille sijaisen. Opetuskerrat, jotka joudutaan perumaan opettajan äkillisen poissaolon (sairauden tms.) takia, korvataan ennen kauden päättymistä.

Kauden kesto on 10-14 kertaa. Oppitunnit pidetään pääsääntöisesti sovittuun aikaan säännöllisen viikoittaisen aikataulun mukaisesti.

Kerhoissa on soittimet kaikille oppilaille. Jos vanhemmat haluavat hankkia oman instrumentin kotiharjoittelua varten, osaa oma opettaja neuvoa hankinnassa. Koululla on myös käytössä rajoitettu määrä vuokrasoittimia, näitä voi tiedustella koulun toimistosta tilaukset@musiikkikouludemo.fi.

Koulun tiedotus tapahtuu pääosin sähköpostitse, myös laskut laitamme sähköpostilla. Oppituntien äkilliset perumiset ilmoitetaan tekstiviestitse. Huolehdittehan siis, että meillä on ajantasaiset yhteystiedot yhteydenpitoa varten!

Musiikkikerhoihin ilmoittautumisella myönnetään lupa musiikkikoulua koskevan kuva- ja äänimateriaalien julkaisemiseen. Mahdollisesta luvan epäämisestä on ilmoitettava erikseen kirjallisesti.