Lukuvuoden 2020-2021 opintojen valinta

Lukuvuoden 2020-2021 opintojen vahvistaminen, muuttaminen tai peruuttaminen alkaa nykyisille oppilaille maanantaina 20.4. klo 14.00 ja jatkuu ensi vaiheessa 3.5. klo 23.59 asti. Pyydämme, että vahvistaisit opintojen jatkumisen tai lopettamisen tuona aikana. 

Toimi näin:

→ Eepos-lomake löytyy: jamkids.eepos.fi
→ Kirjaudu järjestelmään omalla tunnuksella ja salasanalla. 
→ Vahvista, että nykyinen aika ja paikka sopivat edelleen / Ilmoita mitä muutoksia haluat tehdä opintoihisi /  Tee oppilaspaikan peruutus 

Olemme lähettäneet Eepos-tunnukset kaikille Demon oppilaille sähköpostiin maanantaina 20.4. Tunnusten avulla hallinnoidaan ilmoittautumisten lisäksi omia yhteystietoja ja seurataan opintojen etenemistä, joten säilytäthän tunnuksen ja salasanan tulevaa käyttöä varten. Jos et löydät tunnuksia sähköpostistasi, kannattaa tarkistaa myös roskaposti. Tunnukset lähetetään osoitteesta  postitus@eepos.fi. Saat tarvittessa tunnukset uudelleen asiakaspalvelustamme: asiakaspalvelu@musiikkikouludemo.fi tai 0400 433 272.  

Lukujärjestys 2020-2021

Rakennamme seuraavan lukuvuoden lukujärjestyksen tämän talven oppilaiden opintoihin pohjautuen. Tästä syystä on erityisen tärkeää, että ilmoitat opintojesi jatkumisesta 20.4.–3.5. välisenä aikana. Näin varmistat, että ensi vuoden oppituntisi on sinulle sopivimpaan aikaan, sopivassa paikassa.

Alamme ottamaan uusia ilmoittautumisia 8.5. alkaen ja siihen mennessä teemme valmiiksi tulevan lukuvuoden lukujärjestyspohjan. 3.5. jälkeen emme voi enää varata tiettyä opetusaikaa tai -paikkaa tämän talven oppilaille vaan jäljellä olevat paikat annetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos vahvistat opinnot 8.5. jälkeen, katsomme mitä vaihtoehtoja on sillä hetkellä vielä jäljellä. Huomaathan, että suurin osa opetusilloista on ollut tänä lukuvuonna täynnä, joten kannattaa toimia ajoissa.

Muutokset opetusilloissa

 • Kulosaaren lauluilta siirtyy keskiviikolta torstaille
 • Myyrmäen piano-ilta siirtyy perjantailta keskiviikolle
 • Uudet opetuspisteet on suunnitteilla:
  • Espoon Kalajärvelle
  • Helsingin Herttoniemenrantaan, Kaisaniemeen ja Käpylään
  • Vantaan Kivistöön
 • Tulossa on myös paljon uusia opetusiltoja nykyisiin opetuspisteisiimme

Vahvistamme jokaisen opetusillan opettajatiedon sitä mukaa, kun opettaja on selvillä. Joidenkin opetusiltojen opettaja voi vaihtua seuraavalle lukuvuodelle.

Muutokset opetuksessa:

Uutena opetuksena aloitamme laulu & kitara -tunnit, joissa opitaan säestämään omaa lauluaan kitaralla (vrt. laulu & piano -tuntimme)

Olemme tehneet isomman uudistuksen bändiopetukseemme ja selkeyttäneet tarjontaa, joten ensi syksystä alkaen bändiopetus tapahtuu aina vuoroviikko-opetuksena, jolloin joka toinen viikko on bänditunti ja joka toinen viikko oman instrumentin yksityis- tai pienryhmätunti. Edelliseen poikkeuksena löytyy muutamasta opetuspisteestä jokaviikkoinen bändi (pidempään yhdessä soittaneet nuoret / muutama uusi aikuisten bändi).

Bändiryhmät 7–8/7–10-vuotiaille lopetetaan tässä muodossa ja tilanne tulee Soitinstartti-ryhmiä 7–9-vuotiaille, joissa soitetaan toki yhdessä bändisoittimilla, mutta näiden ryhmien tarkoitus on tutustuttaa oppilaat eri instrumentteihin yhden lukuvuoden aikana niin, että sen jälkeen oppilas valitsee oman instrumentinsa ja siirtyy yksityis-, ryhmä- tai bändiopetukseen.

Näet kaikki instumenttimme ja missä opetuspisteissä niitä opetetaan täällä.

Hinnat

Lukuvuoden 20-21 hinnasto on jo päivitetty nettisivuillemme. Hinnat tulevat pysymään pääosin ennallaan, muutamia muutoksia lukuunottamatta:

 • yksityisopetuksessa 5 x pakettien ja yksittäisten tuntien hinnat nousevat vähän
 • popkuoron hinta on porrastettu osallistujamäärän mukaan
 • viihdekuoron hinta nousee, kun kuoron minimiosallistujamäärää jouduttiin tarkistamaan alaspäin

Annamme tämän kevään oppilaille 10% alennuksen ensi lukuvuoden hinnoista hyvityksenä lähiopetuksen keskeytymisestä (alennus koskee koko kauden opintoja, ei paketteja). 

Oppilaspaikan irtisanominen

Huomaathan, että oppilaspaikka on voimassa toistaiseksi, ja se tulee irtisanoa kirjallisesti, mikäli et halua jatkaa opintojasi ensi lukuvuonna. Irtisanominen tehdään Eepoksessa samalla lomakkeella. Mikäli tiedät jo nyt, ettet aio jatkaa opintoja syksyllä, pyydämme tekemään peruutuksen huhtikuun aikana, jotta voimme ottaa sen huomioon aikataulujen suunnittelussa. Voit toki irtisanoa oppilaspaikan veloituksetta peruutusehtojemme mukaisesti neljä viikkoa ennen opetuksen alkua eli viimeistään 26.7.2020.  Kevätlukukauden 2021 osalta viimeinen irtisanomispäivä on joulukuun alussa.