Kampanja Smartum-asiakkaille

Osta Smartum-edulla musiikkiharrastus itsellesi vuodelle 2023!

Demossa opiskelee jatkuvasti isompi joukko aikuisia soittajia ja laulajia. Yhdelle musiikkiharrastus edustaa tärkeätä omaa aikaa, tapaa rentoutua ja unohtaa arjen kiireet, toinen saa energiaa uuden oppimisesta ja siitä että huomaa kehittyvänsä aina vaan paremmaksi.

Meiltä löytyy sopiva opettaja niin aloittelijalle kuin kokeneelle konkarillekin. Opetus räätälöidään jokaisen oppilaan tarpeet ja toiveet huomioiden. 

Annamme Smartum-asiakkaille joulukuussa 10% korotuksen ostettavaan summaan. Esim. ostaessasi 100 euron lahjakortin, saat sillä 110 eurolla opetusta.

Tilaa lahjakortti tällä lomakkeella 31.12. mennessä. Maksuohje löytyy lomakkeen alta. 

Anna lahja itsellesi

Ohjeet maksun suorittamiseen: Valitse palvelusta Musiikkikoulu Demo ja toimipisteeksi Jätkäsaari. Maksa palvelussa haluamasi summa.

Lähetä kuitti asiakaspalveluumme, kun olet suorittanut maksun: asiakaspalvelu@musiikkikouludemo.fi. Lähetämme lahjakortin sinulle sähköpostitse, kun maksu näkyy meillä. 

Mikäli harrastusmaksu on suurempi kuin ostamasi lahjakortti, laskutetaan loppusumma myöhemmin erikseen. Huomaathan, että lahjakortin voi käyttää vain omaan soitto- tai lauluharrastukseen.