Bändikoulu

Musiikkikoulu Demo tarjoaa bändisoittimista kiinnostuneille uuden tavan tutustua bändisoittoon. Valitse vain haluamasi soitin ja tule mukaan bändikouluun! 7–9-vuotiaiden Soitinstartti-ryhmissä ei tarvitse vielä valita omaa soitinta.

Kenelle bändikoulu sopii ja mitä siellä tehdään?

Demon bändiopetuksessa oppilaat käyvät joka toinen viikko instrumenttitunnilla ja joka toinen viikko bänditunnilla. Näin sekä instrumentti- että yhteissoittotaidot kehittyvät tasapuolisesti. Lukuvuoden aikana kaikki halukkaat pääsevät esiintymään Demo-konserteissa.

Bändikoulussa voi soittaa kitaraa, sähkökitaraa, koskettimia, rumpuja tai sähköbassoa. Bändiopetuksen ryhmät kootaan soittimien, iän, soittokokemuksen ja mahdollisten kaveritoiveiden perusteella.

Bändikoulu tarjoaa aloitteleville tai jo osaavimmille musisoijille loistavan tilaisuuden hioa taitojaan. Bändikoulussa pääsee myös tutustumaan muihin samanhenkisiin ihmisiin ja oppimaan yhdessä.

Miksi valita bändikoulu harrastukseksi?

Ensimmäinen bändikoulukokemus on todella maaginen. Monille oppilaille se on ensimmäinen kerta, kun he pääsevät kokeilemaan soittimia turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä.

Bändikoulu tarjoaa lapsille ja nuorille erinomaisen tilaisuuden oppia ja kehittää musiikillisia taitoja ja pitää samalla hauskaa. Bändikoulu mahdollistaa musiikillisten taitojen kehittämisen erilaisten aktiviteettien, kuten yhtyesoiton, improvisoinnin ja esiintymisten avulla.

Oppilaiden välinen yhteistyö

Yksi bändikoulun parhaista opeista on se, että se kehittää oppilaiden välistä yhteistyötä. Tunneilla oppilaat pääsevät jakamaan ideoita ja työskentelemään yhdessä luodakseen ainutlaatuisia musiikkikappaleita. Tästä voi olla hyötyä ujoille tai sisäänpäin kääntyneille lapsille ja nuorille, sillä heidän voi olla helpompi ilmaista itseään musiikin avulla kuin muilla viestintämuodoilla. Lisäksi työskentelemällä yhdessä oppilaat kehittävät arvokkaita tiimityötaitoja, jotka auttavat heitä myös muilla elämänalueilla.

Samalla musiikin soittaminen muiden kanssa on uskomattoman hauskaa ja palkitsevaa! Se, että voi jammailla kavereiden kanssa samalla, kun oppii uusia kappaleita ja tekniikoita, on mahtava tunne.

Bändikoulu opettaa arvokkaita taitoja elämään

Bändikoulu opettaa myös oppilaille arvokkaita taitoja, kuten omistautumista, joista on hyötyä koko elämän ajan. Jos haluaa parantaa taitojaan, instrumenttitaidoissa kehittyminen vaatii itsenäistä harjoittelua tunneilla käymisen lisäksi. Sitoutumalla taitojensa hallitsemiseen bändikoulussa oppilaat saavat korvaamatonta tietoa siitä, mitä tarvitaan, jotta voi menestyä missä tahansa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että bänditunneille osallistumiseen liittyy monia etuja, minkä vuoksi se on ihanteellinen valinta kaikille, jotka haluavat syventää musiikillista osaamistaan tai yksinkertaisesti nauttia hauskasta musiikin tekemisestä bändin kanssa!