Tule meille töihin

Haemme tällä hetkellä:

PIANONSOITON TUNTIOPETTAJAA

Haemme nyt pianonsoiton sivutoimista tuntiopettajaa lukuvuodeksi 2022–2023. Työsuhde voi jatkua seuraavana lukuvuonna. Työ alkaa perehdytyksellä 16.8.2022 alkaen. 

Opetuspisteet sijaitsevat Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla. Opetusta on arki-iltaisin sekä lauantaisin. Opetuspäivät voidaan jakaa useamman opettajan kesken. Kokemus ryhmäopetuksesta luetaan eduksi.

Työpaikkailmoitus mol.fi

LAULUN TUNTIOPETTAJAA

Haemme nyt laulun sivutoimista tuntiopettajaa lukuvuodeksi 2022–2023. Työsuhde voi jatkua seuraavana lukuvuonna. Työ alkaa perehdytyksellä 16.8.2022 alkaen.

Opetuspisteet sijaitsevat Espoossa, Helsingissä, Vantaalla ja Lohjalla. Opetusta on arki-iltaisin. Kokemus ryhmäopetuksesta sekä mahdollisuus opettaa pianoa katsotaan eduksi. 

Työpaikkailmoitus mol.fi

Mielestämme hyvä opettaja on ammattitaitoinen, helposti lähestyttävä ja innostava. Hän on yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja iloinen. Oletko sinä meille sopiva opettaja?

Tehtävä edellyttää soveltuvaa alan koulutusta ja vähintään muutaman vuoden työkokemusta, rytmimusiikin tuntemusta sekä hyviä sosiaalisia, musiikillisia ja kasvatuksellisia taitoja. Suomen kielen hyvä osaaminen on välttämätöntä. Arvostamme kokemusta opetuksen suunnittelusta ja kehittämisestä, oma-aloitteisuutta sekä innostusta tehdä asioita uudella tavalla. Tarjoamme opetusalan työehtosopimusten mukaiset työehdot, mukavan ja innovatiivisen työyhteisön sekä mahdollisuuden työsuhteen jatkumiseen seuraavana lukuvuonna.

Vapaamuotoiset hakemukset 8.6.2022 klo 16.00 mennessä osoitteeseen kati.nieminen@musiikkikouludemo.fi. Hakemukseen on liitettävä ansioluettelo sekä kirjallinen perustelu kysymykseen: miksi sinä olisit meille hyvä opettaja? Hakemukseen voi liittää myös lyhyen videoesittelyn (max 2 min). Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun ja sopiva opettaja voidaan palkata jo hakuaikana.

Lisätietoja: rehtori Kati Nieminen p. 0400 499 722.

SIJAISIA

Etsimme ympäri vuoden Demon sijaislistallemme uusia sijaisia, jotka voivat hypätä remmiin silloin, kun vakituiset työntekijämme ovat sairaana tai lomalla. Sijaislistalta moni on myöhemmin siirtynyt vakituiseksi työntekijäksi.

Mikäli olet kiinnostunut tekemään sijaistöitä Demossa soiton- tai laulunopettajana, lähetä hakemus rehtori Kati Niemiselle: kati.nieminen@musiikkikouludemo.fi. Lisätietoja p. 0400 499 722.