Tule meille töihin

Haemme tällä hetkellä:

PIANONSOITON TUNTIOPETTAJAA

Haemme nyt pianonsoiton sivutoimista tuntiopettajaa lukuvuodeksi 2022–2023. Työsuhde voi jatkua seuraavana lukuvuonna. Työ alkaa perehdytyksellä 16.8.2022 alkaen. 

Opetuspisteet sijaitsevat Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla. Opetusta on arki-iltaisin sekä lauantaisin. Opetuspäivät voidaan jakaa useamman opettajan kesken. Kokemus ryhmäopetuksesta luetaan eduksi.

Työpaikkailmoitus mol.fi

LAULUN TUNTIOPETTAJAA

Haemme nyt laulun sivutoimista tuntiopettajaa lukuvuodeksi 2022–2023. Työsuhde voi jatkua seuraavana lukuvuonna. Työ alkaa perehdytyksellä 16.8.2022 alkaen.

Opetuspisteet sijaitsevat Espoossa, Helsingissä, Vantaalla ja Lohjalla. Opetusta on arki-iltaisin. Kokemus ryhmäopetuksesta sekä mahdollisuus opettaa pianoa katsotaan eduksi. 

Työpaikkailmoitus mol.fi

Mielestämme hyvä opettaja on ammattitaitoinen, helposti lähestyttävä ja innostava. Hän on yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja iloinen. Oletko sinä meille sopiva opettaja?

Tehtävä edellyttää soveltuvaa alan koulutusta ja vähintään muutaman vuoden työkokemusta, rytmimusiikin tuntemusta sekä hyviä sosiaalisia, musiikillisia ja kasvatuksellisia taitoja. Suomen kielen hyvä osaaminen on välttämätöntä. Arvostamme kokemusta opetuksen suunnittelusta ja kehittämisestä, oma-aloitteisuutta sekä innostusta tehdä asioita uudella tavalla. Tarjoamme opetusalan työehtosopimusten mukaiset työehdot, mukavan ja innovatiivisen työyhteisön sekä mahdollisuuden työsuhteen jatkumiseen seuraavana lukuvuonna.

Vapaamuotoiset hakemukset 8.6.2022 klo 16.00 mennessä osoitteeseen kati.nieminen@musiikkikouludemo.fi. Hakemukseen on liitettävä ansioluettelo sekä kirjallinen perustelu kysymykseen: miksi sinä olisit meille hyvä opettaja? Hakemukseen voi liittää myös lyhyen videoesittelyn (max 2 min). Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun ja sopiva opettaja voidaan palkata jo hakuaikana.

Lisätietoja: rehtori Kati Nieminen p. 0400 499 722.

KESÄLEIRIOHJAAJIA

Kesäleirimme järjestetään kesällä 2023 Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla yhteensä 20 paikassa. Pääosa leireistä pidetään kesäkuussa viikoilla 23 ja 24, mutta jokunen leiri on myös juhannusviikolla (3pv) ja elokuun alussa viikolla 31. 
Lisätietoa leireistämme löytyy täältä.

Jokaisella leireillä on yksi vastuuohjaaja, joka huolehtii sisällön suunnittelusta ja vastaa leirin toiminnasta. Jos leirille tulee enemmän kuin 12 lasta niin silloin leirille otetaan apuohjaaja kaveriksi.

Pääosin leiriohjaajina toimivat koulumme omat opettajat, mutta yleensä tarvitsemme muutaman leiriohjaajan lisää. Jos pidät lapsista ja haluat kivan kesätyön täytä lomake täällä. Haastattelemme  sopivat hakijat kevään aikana. 

Vastuuohjaajana voi toimia henkilö, jolla on musiikillista koulutusta ja kokemusta sekä kokemusta vastaavanlaisesta työstä.

Vastuuohjaajan tehtäviin kuuluu:

  • vastuu leirin toiminnasta ja lapsista
  • vastuu leirin musiikillisesta ja muusta sisällöstä
  • viestintä vanhempien kanssa leirin aikana
  • leiriohjelman suunnittelu sekä toteutus sekä suunnittelupalaveri/koulutus
  • tilojen käyttöön ja kalustoon liittyvät asiat
  • palautelomakkeen täyttäminen leirin jälkeen

Vastuuohjaaja on paikalla hyvissä ajoin ennen leirin alkamista ja sulkee ovet päivän päätteeksi. Koululla pitää mahdollisesti käydä ennen leirin alkamista katsomassa paikat ja hakemassa avaimet.

Palkka 590 euroa / viikko.

Apuohjaajana voi toimia luotettava henkilö, jolla on kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä.

Osallistuu leirin aikana aktiivisesti päivittäisen toiminnan toteutukseen ja leiripäivien suunnitteluun vastuuohjaajan kanssa. Apuohjaajan työ kestää leiriviikon ajan.

Palkka 350 euroa. 

SIJAISIA

Etsimme ympäri vuoden Demon sijaislistallemme uusia sijaisia, jotka voivat hypätä remmiin silloin, kun vakituiset työntekijämme ovat sairaana tai lomalla. Sijaislistalta moni on myöhemmin siirtynyt vakituiseksi työntekijäksi.

Mikäli olet kiinnostunut tekemään sijaistöitä Demossa soiton- tai laulunopettajana, lähetä hakemus rehtori Kati Niemiselle: kati.nieminen@musiikkikouludemo.fi. Lisätietoja p. 0400 499 722.