Aikuisten opetus – Musiikkikoulu Demo

Aikuisten opetus

Musiikkikoulu Demossa opetetaan soittamista ja laulamista myös aikuisille. Kuka tahansa, ikään ja taitotasoon katsomatta, voi tulla meille oppimaan ja harrastamaan. Et tarvitse ennakkotaitoja, sillä nuotteja ei tarvitse osata ja alkeista voi aloittaa missä iässä tahansa.
Demon aikuisten opetustarjonnasta löytyy niin bändiopetusta, eri instrumentti- ja poplauluryhmiä kuin yksityisopetustakin. Lohjalla  toimii myös aikuisten viihdekuoro!

Video-opetus

Kiireiselle hyvä vaihtoehto on video-opetus. Silloin sinun ei tarvitse matkustaa oppitunnille, vaan tunti tulee sinne missä sinä olet! Olisiko sinulle sopivin hetki opiskella soittamista silloin, kun lapset ovat menneet nukkumaan? Hinta on sama kuin yksityisopetuksessamme normaalisti.

Ohjattu itseopiskelu

Olemme aloittamassa syksyllä myös ohjattua itseopiskelua yhteistyössä Rockwayn kanssa. Valitset opettajan kanssa sinulle sopivan kurssin Rockwayn laajasta valikoimasta ja etenet itsenäisesti juuri sitä vauhtia kuin haluat. Varsinaisilla oppitunneilla saat opetusta tekniikassa sekä neuvoja ja vinkkejä omaa harjoitteluasi varten. Oppitunteja voidaan sopia sen verran kuin sinulle sopii. Hinta muodostuu sovituista yksityistunneista ja Rockwayn veloittamasta käyttömaksusta. Demon oppilaat saavat Rockwaylta ensimmäiset 5 kuukautta 3 kuukauden hinnalla.

Aikuisten opetustarjonta

Tarjoamme aikuisille sekä yksityis- että ryhmätunteja. Listasta näet missä toimipisteissä eri instrumentteja ja laulua voi harrastaa.

Sopivan instrumentin ja toimipisteen löydettyäsi voit ilmoittautua opetukseen.

Mikä parasta, voit maksaa harrastuksen myös kulttuuriseteleillä! Meillä maksuna käyvät Smartum-, Edenred- ja EazyBreak-kulttuurisetelit. Näillä seteleillä voit maksaa oman harrastuksesi, ne eivät käy lasten harrastusmaksuihin.

harmonikka
kantele

Espoo: Mankkaa
Helsinki:
Tapanila
Kirkkonummi: Sundsberg

piano
piano & laulu
rummut
sähköbasso

Espoo: Kilo
Vantaa:
Tikkurila
Lohja: Liikuntalinna

viihdekuoro
viulu

Espoo: Mankkaa
Helsinki: Tapanila

Täytä lomake, niin etsimme sinulle sopivimman tavan harrastaa soittoa tai laulua: