Aikuisten opetus

Musiikkikoulu Demossa opetetaan soittamista ja laulamista myös aikuisille. Kuka tahansa, ikään ja taitotasoon katsomatta, voi tulla meille oppimaan ja harrastamaan. Et tarvitse ennakkotaitoja, sillä nuotteja ei tarvitse osata ja alkeista voi aloittaa missä iässä tahansa.
Demon aikuisten opetustarjonnasta löytyy niin bändiopetusta, eri instrumentti- ja lauluryhmiä kuin yksityis- tai pariopetustakin. Lohjalla  toimii myös aikuisten viihdekuoro!

Etäopetus

Monet aikuiset ovat tykästyneet etäopetuksen helppouteen. Sinun ei tarvitse matkustaa oppitunnille, vaan tunti tulee sinne missä sinä olet! Olisiko sinulle sopivin hetki opiskella soittamista silloin, kun lapset ovat menneet nukkumaan? Hinta on sama kuin yksityisopetuksessamme normaalisti.

Aikuisten opetustarjonta

Olemme aikatauluttaneet lukujärjestyksiin aikuisille omia ryhmätunteja keskeisillä paikoilla sijaitseviin opetuspisteisiimme. Insrtumenttien yksityis- ja pariopetusta on tarjolla jokaisessa opetuspisteessämme.  

Sopivan instrumentin ja toimipisteen löydettyäsi voit ilmoittautua opetukseen.

Mikä parasta, voit maksaa harrastuksen myös kulttuuriseteleillä! Meillä maksuna käyvät Smartum-, Edenred- ja EazyBreak-kulttuurisetelit. Näillä seteleillä voit maksaa oman harrastuksesi, ne eivät käy lasten harrastusmaksuihin.

Täytä lomake, niin etsimme sinulle sopivimman tavan harrastaa soittoa tai laulua: