Yhteystiedot – Musiikkikoulu Demo

Yhteystiedot

Opetus on syyslomatauolla 12.–18.10. Toimistomme päivystää 12.–14.10. (ma–ke)

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme päivystää maanantaista perjantaihin klo 9–15 lukuvuoden aikana. Iltaisin ja viikonloppuisin voit jättää viestin vastaajaan tai lähettää sähköpostia. Olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Laskutus

Iltapäiväkerho

Henkilökunta

Kati Nieminen, rehtori (opetus ja koulutus, henkilöstö)

Heli Miinin, toimitusjohtaja (markkinointi, tilat)

Riina Raustela, (asiakaspalvelu, viestintä)

Opettajat

  • sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@musiikkikouludemo.fi
  • Opettajat

Yhteydenottolomake

Jos etsit itsellesi tai lapsellesi musiikkiharrastusta, niin laitathan viestiisi ainakin alla olevat tiedot. Näin pystymme heti kertomaan mahdolliset vaihtoehdot.

Sijainti: Mikä opetuspiste olisi teille paras? Missä päin asutte?

Instrumentti: Mikä instrumentti kiinnostaa vai olisiko vaihtoehtoja useita?

Ikä: Minkä ikäisestä oppilaasta on kyse?

Ajankohta: Mikä olisi paras ajankohta ja miten pystytte joustamaan tästä?

TIETOSUOJA:

Lomakkeelle täytettyjä henkilötietoja käytetään siihen, että asiakaspalvelu pystyy vastaamaan annettuun kysymykseen tai palautteeseen. Tarvittaessa tiedot välitetään eteenpäin koulun sisällä. Henkilötiedot poistetaan lomakerekisteristä vähintään kerran vuodessa.

Tilaamalla uutiskirjeen annat meille luvan siirtää henkilötietosi markkinointirekisteriimme, jota käytämme musiikkikoulumme markkinointitarkoituksiin. Tietosuojasi on meille tärkeä asia emmekä jaa tietojasi kolmansien osapuolien kanssa. Voit milloin tahansa päivittää tai peruuttaa uutiskirjetilauksesi uutiskirjeissämme olevan linkin kautta. Lue lisää markkinoinnin tietosuojastamme. Jos sinulla on kysymyksiä tai ongelmia, ota meihin yhteyttä: asiakaspalvelu@musiikkikouludemo.fi.