Oppilasinfo – Musiikkikoulu Demo

Oppilasinfo

Tällä sivulla tiedotetaan lukuvuoden aikana ajankohtaiset ja tärkeät asiat.

Kevätlukukausi

Kevätlukukaudelle on tullut jonkin verran peruutuksia ja otamme vuodenvaihteessa myös uusia oppilaita, joten kevään aikataulut saattavat hieman elää. Mikäli kellonaika tai ryhmäkoko muuttuvat,  siitä tiedotetaan erikseen. Muussa tapauksessa tunnit jatkuvat tuttuun tapaan viikolla 2 eli alkaen tiistaina 7.1.2020. Maanantain opetukset alkavat 13.1.2020 ja kausi myös jatkuu maanantain oppilailla viikon pidempään.

Huom! Myöhässä perutusta kevään oppilaspaikasta veloitamme puolet lukukausimaksusta. Mikäli oppilaspaikka perutaan seuraavan lukukauden jo alettua, peritään lukukausimaksu kokonaan.

Kevään opetuskerrat

Kevätlukukaudella on 17 opetuskertaa, joista yksi opetuskerta on  konsertti. Ryhmäoppilailla tämä tarkoittaa 16 ryhmätuntia ja konserttia. Yksityisoppilailla on 15 yksityistuntia, yksi ryhmätunti sekä konsertti.

Kevätlukukauden 2020 laskutus

Kevätlukukauden ennakkolaskut ovat lähteneet yksityisoppilaille joulukuussa. Pari- ja ryhmäopetusoppilaille ennakkolaskut lähtevät vuoden vaihteessa. Kevätlukukauden loppulaskut lähetetään tammi- ja helmikuun aikana.

Mikäli et ole saanut laskua otathan yhteyttä laskutukseen: laskutus@musiikkikouludemo.fi tai 0400 471673.

Puhelimen käyttö ja digiprojekti

Huomaathan, että sääntöjemme mukaan puhelin pidetään tunnin aikana äänettömällä ja pois näkyvistä. Puhelin saatetaan joskus ottaa esiin opettajan pyynnöstä, jos sillä tehdään jotakin opetukseen liittyvää, kuten äänitetään tai kuvataan omaa soittamista.

Opettajillamme on käytössä tunneilla tabletit, joilla käytetään musiikin oppimiseen liittyviä sovelluksia tai esimerkiksi rumpukomppeja soittamisen tai laulamisen taustaksi. Digiprojekti on laajennettu syksyllä 2019 kaikille Demon tunneille. Lue projektista lisää blogistamme.

Suljettu Facebook-ryhmä Demon oppilaille

Demon oppilaille ja vanhemmille on Facebookissa oma ryhmä. Ryhmän tarkoituksena on keskustella, vaihtaa ajatuksia ja ideoita sekä yhdessä kehittää Demon toimintaa.

Facebook-ryhmään liittymällä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa Demon toiminnan kehittämiseen: teemme ryhmässä kyselyitä, voit antaa meille suoraan palautetta ryhmän kautta tai aloittaa keskustelun muiden oppilaiden ja vanhempien kanssa. Ilmoitamme ryhmässä myös tulevista tapahtumista, kilpailuista ja muusta Demoon liittyvästä. Klikkaa tästä ja liity mukaan Demo-ryhmään!