Oppilasinfo – Musiikkikoulu Demo

Oppilasinfo

Tällä sivulla tiedotetaan lukuvuoden aikana ajankohtaiset ja tärkeät asiat.

> YLEISTÄ INFOA

> OPETUSPISTEKOHTAINEN INFO

> OMIEN TIETOJEN PÄIVITTÄMINEN

> VUOKRAUS JA TARVIKKEET

> OPETUSSUUNNITELMA

Lukuvuosi 2019-2020

Syyslukukausi alkaa pääosin elokuun lopussa, viikolla 35. Tarkka aloituspäivä löytyy vahvistusviestistä, joka lähetetään jokaiselle oppilaalle sähköpostitse. Muutamissa opetuspisteissä opetus aloitetaan viikkoa myöhemmin.

Uusien oppilaiden kannattaa käydä lukemassa tärkeimmät opetusta koskevat asiat täältä.

Puhelimen käyttö ja digiprojekti

Huomaathan, että sääntöjemme mukaan puhelin pidetään tunnin aikana äänettömällä ja pois näkyvistä. Puhelin saatetaan joskus ottaa esiin opettajan pyynnöstä, jos sillä tehdään jotakin opetukseen liittyvää, kuten äänitetään tai kuvataan omaa soittamista.

Opettajillamme on käytössä tunneilla tabletit, joilla käytetään musiikin oppimiseen liittyviä sovelluksia tai esimerkiksi rumpukomppeja soittamisen tai laulamisen taustaksi. Digiprojekti on laajennettu syksyllä 2019 kaikille Demon tunneille. Lue projektista lisää blogistamme.

Suljettu Facebook-ryhmä Demon oppilaille

Demon oppilaille ja vanhemmille on Facebookissa oma ryhmä. Ryhmän tarkoituksena on keskustella, vaihtaa ajatuksia ja ideoita sekä yhdessä kehittää Demon toimintaa.

Facebook-ryhmään liittymällä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa Demon toiminnan kehittämiseen: teemme ryhmässä kyselyitä, voit antaa meille suoraan palautetta ryhmän kautta tai aloittaa keskustelun muiden oppilaiden ja vanhempien kanssa. Ilmoitamme ryhmässä myös tulevista tapahtumista, kilpailuista ja muusta Demoon liittyvästä. Klikkaa tästä ja liity mukaan Demo-ryhmään!