Oppilasinfo

Tällä sivulla tiedotetaan lukuvuoden aikana ajankohtaiset ja tärkeät asiat.

KEVÄÄN PALAUTEKYSELYN TULOKSET 

Saimme kevään palautekyselyyn mahtavasti 141 vastausta. Kiitos vielä kaikille vastanneille! Pääosin palautteet olivat oikein hyviä – niin opetukseen kuin opettajan ammattitaitoonkin oltiin todella tyytyväisiä. Toki kehitettävää aina on ja niitä asioita poimimme teidän vastauksistanne.  
 
Teemme palautteista koosteen Demon blogiin, mutta tässä muutamia otteita tuloksista: 

 • Opetus vastasi odotuksia erinomaisesti/hyvin 98 % mielestä.  
 • 99 % mielestä niin opettajan ammattitaito kuin vuorovaikutuskin on erinomainen/hyvä.  
 • Alaikäisistä oppilaista 96 % lähtee tunneille mielellään ja tulee iloisena takaisin. Heidän arvosanansa opettajalle oli 4,7/5 tähteä ja 100 % mielestä opetettavat kappaleet olivat mukavia. 

Erityiskiitos kaikille, jotka vastasivat kursseja koskeviin kysymyksiin. Saimme vastauksista hyvää materiaalia jatkokehitystä varten.  

 
KESÄN 2022 AUKIOLOAJAT

Asiakaspalvelumme lomailee 30.6.–17.7. välisen ajan. Ajalla 18.–24.7. päivystämme ma-to kello 10–14. Muun kesäajan asiakaspalvelu on avoinna normaalisti ma–pe kello 9–15. 
 

LUKUVUOSI 2022–2023

Syksyn opinnot vahvistetaan kaikille sähköpostitse kesän aikana, viimeistään elokuussa. Ilmoitathan meille heti, jos toiveesi opinnon tai esimerkiksi kellonajan suhteen muuttuvat! Oppilaspaikan voi irtisanoa veloituksetta 31.7. mennessä. Syyslukukausi alkaa maanantaina 29.8.2022.

 

UUSI OPETUSTARJONTA
 • Kiloon bändiopetusta
 • Niittykumpuun rumpuopetusta
 • Jätkäsaareen laulu- ja piano-opetusta
 • Kivistöön kitaraopetusta
 • Pakkalaan piano-opetusta
OPETUSPISTEMUUTOKSET
 • Niittykummun koulun opetus siirtyy Uusikummun koululle.
 • Helsingin Steiner -koulun opetus siirtyy remontin vuoksi Paraistentien rakennukseen.
 • Taivallahden koulun opetus siirtyy remontin vuoksi Minervaskolanille.
 

TAVOITETAULUT JA BLOGI 

Eepoksesta löydät oppilaan tavoitetaulun, josta voit seurata opetuksen tavoitteita ja etenemistä. Lue lisää tavoitetauluista blogistamme. Blogista löydät myös muita mielenkiintoisia kirjoituksia Demon opettajilta ja henkilökunnalta.

 

PUHELIMEN KÄYTTÖ JA DIGIPROJEKTI

Huomaathan, että sääntöjemme mukaan puhelin pidetään tunnin aikana äänettömällä ja pois näkyvistä. Puhelin saatetaan joskus ottaa esiin opettajan pyynnöstä, jos sillä tehdään jotakin opetukseen liittyvää, kuten äänitetään tai kuvataan omaa soittamista.

Opettajillamme on käytössä tunneilla tabletit, joilla käytetään musiikin oppimiseen liittyviä sovelluksia tai esimerkiksi rumpukomppeja soittamisen tai laulamisen taustaksi. Digiprojekti laajennettiin syksyllä 2019 kaikille Demon tunneille. Lue projektista lisää blogistamme.

 

SULJETTU FACEBOOK-RYHMÄ DEMON OPPILAILLE

Demon oppilaille ja vanhemmille on Facebookissa oma ryhmä. Ryhmän tarkoituksena on keskustella, vaihtaa ajatuksia ja ideoita sekä yhdessä kehittää Demon toimintaa.

Facebook-ryhmään liittymällä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa Demon toiminnan kehittämiseen: teemme ryhmässä kyselyitä, voit antaa meille suoraan palautetta ryhmän kautta tai aloittaa keskustelun muiden oppilaiden ja vanhempien kanssa. Ilmoitamme ryhmässä myös tulevista tapahtumista, kilpailuista ja muusta Demoon liittyvästä. Klikkaa tästä ja liity mukaan Demo-ryhmään!