Oppilasinfo

Tällä sivulla tiedotetaan lukuvuoden aikana ajankohtaiset ja tärkeät asiat.
KEVÄTLUKUKAUSI 2022

Kevätlukukausi pyörähtää käyntiin ensi viikolla maanantaina 10.1.2022. Kevätlukukaudella pidetään 17 opetuskertaa, joista yksi kerta on konsertti ja lisäksi yksityisoppilailla yksi kerta on ryhmätunti. Ennakkolasku 50-100 euroa on lähetetty sähköpostitse. Kevätlukukauden loppulaskut lähetetään tammi-helmikuun aikana. Laskuihin liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä laskutus@musiikkikouludemo.fi tai puh. 0400 471673.

AJANKOHTAISTA KORONAINFOA

Koronarajoitukset päivittyvät parhaillaan ja lisäämme ajankohtaista infoa koronapandemian vaikutuksista nettisivuillemme lähipäivinä. 2003-syntyneiden ja sitä nuorempien opetus käynnistyy normaalisti lähiopetuksena. Kaupunkien ohjeistusten mukaisesti kaikilta 16–18-vuotiailta kysytään kuitenkin koronapassi oppitunnille tullessa.

Oppilaitoksemme terveysturvallisuussuunnitelman löydät täältä.

F-MUSIIKIN YSTÄVÄMYYNTI LA 8.1.2022 PERUUNTUU

F-Musiikin ystävämyynti peruuntuu huonontuneen pandemiatilanteen vuoksi. F-Musiikki tarjoaa kuitenkin Demon oppilaille kitara- ja kosketinsoittimia tarjoushintaan tammikuun ajan.  

Tilaukset tehdään sähköpostitse osoitteeseen tilaukset@f-musiikki.fi. Muissa soittimissa ja malleissa tarjous annetaan Demon oppilaalle pyydettäessä. Tiedustelut osoitteesta yhteisot@f-musiikki.fi tai numerosta 010-3207335.

KEVÄÄN MUSIIKKIKURSSIT JA -TYÖPAJAT

Järjestämme taas maaliskuussa kursseja ja työpajoja, joissa voit oppia uutta tai syventää osaamistasi entisestään. Voit ilmoittautua mukaan Eepoksessa omilla tunnuksillasi ja kutsua mukaan myös perheenjäseniäsi ja kavereita. Huomaathan, että kursseja järjestetään myös aikuisille! Keväällä on tarjolla:  

  • jazz-laulu 
  • ukulelen alkeet 
  • pianon vapaa säestys 
  • äänityksen perusteet 
  • tutustu bändisoittoon 
  • rumpujen rakenne ja toiminta 
 
TAVOITETAULUT JA BLOGI 

Eepoksesta löydät oppilaan tavoitetaulun, josta voit seurata opetuksen tavoitteita ja etenemistä. Lue lisää tavoitetauluista blogistamme. Blogista löydät myös muita mielenkiintoisia kirjoituksia Demon opettajilta ja henkilökunnalta.


PUHELIMEN KÄYTTÖ JA DIGIPROJEKTI

Huomaathan, että sääntöjemme mukaan puhelin pidetään tunnin aikana äänettömällä ja pois näkyvistä. Puhelin saatetaan joskus ottaa esiin opettajan pyynnöstä, jos sillä tehdään jotakin opetukseen liittyvää, kuten äänitetään tai kuvataan omaa soittamista.

Opettajillamme on käytössä tunneilla tabletit, joilla käytetään musiikin oppimiseen liittyviä sovelluksia tai esimerkiksi rumpukomppeja soittamisen tai laulamisen taustaksi. Digiprojekti laajennettiin syksyllä 2019 kaikille Demon tunneille. Lue projektista lisää blogistamme.


SULJETTU FACEBOOK-RYHMÄ DEMON OPPILAILLE

Demon oppilaille ja vanhemmille on Facebookissa oma ryhmä. Ryhmän tarkoituksena on keskustella, vaihtaa ajatuksia ja ideoita sekä yhdessä kehittää Demon toimintaa.

Facebook-ryhmään liittymällä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa Demon toiminnan kehittämiseen: teemme ryhmässä kyselyitä, voit antaa meille suoraan palautetta ryhmän kautta tai aloittaa keskustelun muiden oppilaiden ja vanhempien kanssa. Ilmoitamme ryhmässä myös tulevista tapahtumista, kilpailuista ja muusta Demoon liittyvästä. Klikkaa tästä ja liity mukaan Demo-ryhmään!