Oppilasinfo

Tällä sivulla tiedotetaan lukuvuoden aikana ajankohtaiset ja tärkeät asiat.

PÄÄSIÄISLOMA

Demo lomailee pääsiäisenä perjantaista maanantaihin 7.–10.4.2023. Oppitunteja ei tänä aikana pidetä. Kiirastorstaina 6.4. tunnit pidetään normaalisti kaikkialla muualla paitsi seuraavassa kolmessa paikassa: 

  • Kilo / Kilonpuiston koulu 
  • Leppävaara / Ruusutorpan koulu 
  • Saunalahti / Saunalahden koulu

YKSITYISTUNNIT KEVÄTHINTAAN

Tarjoamme kevään kunniaksi Demon oppilaille ja heidän perheenjäsenilleen 3 x 30 min yksityistunnit hintaan 150 euroa. Nyt on siis hyvä tilaisuus kokeilla uutta soitinta! Opetus voidaan toteuttaa myös etäopetuksena. Tarjous koskee 3.4. mennessä varattuja ja kevään 2023 aikana pidettäviä uusia yksityistunteja. Tarkastele vapaita aikoja ja varaa tunnit täällä!


VASTAA KYSELYYN JA VOITA LEFFALIPUT

Teemme musiikkikoulussamme jatkuvasti kehitystyötä, jotta opetuksemme ja palvelumme vastaisivat parhaalla mahdollisella tavalla teidän toiveitanne ja tarpeitanne. Voit auttaa meitä kehitystyössä vastaamalla palautekyselyyn. Kyselyyn vastaaminen vie arviolta 10 minuuttia ja vastausaikaa on 15.4.2023 asti.  

Arvomme kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken Finnkinon leffalippuja (3 x 4 leffalipun pakettia). Huom! Voit tuplata voittomahdollisuutesi antamalla meistä arvion Facebook-sivullamme, sillä arvomme vielä kaksi lisäpakettia arvion antaneiden kesken.

Kyselyn linkki on lähetetty sähköpostitse.


KEVÄÄN DEMOKONSERTIT

Demon kevätkonsertit lähestyvät jo hyvää vauhtia. Kevätkonserttien teema on tällä kertaa Yhdessä ja konsertit koostuvatkin pääosin oppilaiden tekemistä yhteisesityksistä. Oma opettaja infoaa tarkemmin konsertin ajan, paikan ja konserttiin harjoiteltavan kappaleen. Kaikki konserttipäivät ja paikat löytyvät myös nettisivuilta. Konsertteihin on vapaa pääsy. Jokaista oppilasta kohden on varattu yleisöstä 2 paikkaa. Tervetuloa!


LUKUVUOSI 2023–2024

Lukuvuoden 2023–2024 opinnon vahvistaminen aukeaa nykyisille oppilaillemme keskiviikkona 12.4. klo 9 ja kestää ma 24.4. saakka. Otamme uusia oppilaita 2.5. alkaen, jolloin emme enää voi pitää tiettyä paikkaa tai aikaa varattuna. Lähetämme opinnon vahvistamisesta ja irtisanomisesta erilliset ohjeet keskiviikkona 12.4.