Oppilasinfo – Musiikkikoulu Demo

Oppilasinfo

Tällä sivulla tiedotetaan lukuvuoden aikana ajankohtaiset ja tärkeät asiat.
KEVÄÄN PALAUTEKYSELYN TULOKSET

Saimme kevään palautekyselyyn 81 vastausta. Talven tilanne huomioon ottaen palautteet olivat oikein positiivisia ja olemme siitä iloisia. Suurin osa palautteen antaneista on tyytyväinen opettajaan, opetuksen sisältöön ja opetuspisteeseen. Toki kehitettävääkin aina on ja niitä asioita poimimme näistä teidän vastauksistanne. Kiitos vielä kaikille vastanneille!

Teemme palautteista koosteen Demon blogiin, mutta tässä muutamia otteita tuloksista:

  • Opetuspisteen sijaintia piti erinomaisena/hyvänä 94 % vastanneista. 
  • Opetus vastasi odotuksia erinomaisesti/hyvin 95 % mielestä.  
  • Opettajan ammattitaitoa piti erinomaisena/hyvänä 99 % vastanneista ja samoin vuorovaikutus opettajan kanssa toimi erinomaisesti/hyvin 99 % mielestä.

KESÄN AUKIOLOAJAT

Asiakaspalvelumme lomailee heinäkuun alussa 1.–11.7. Ajalla 12.–25.7. päivystämme ma–to klo 10–14. Muun kesäajan asiakaspalvelu on avoinna normaalisti ma–pe klo 9–15.


SYYSLUKUKAUSI 2021

Syksyn opinnot vahvistetaan kaikille sähköpostitse kesän aikana, viimeistään elokuussa. Ilmoitathan meille heti, jos toiveesi opinnon tai esimerkiksi kellonajan suhteen muuttuvat! Oppilaspaikan voi irtisanoa veloituksetta 1.8. mennessä. Syyslukukausi alkaa maanantaina 30.8.2021.

 

LUKUVUODEN 2021–2022 OPPILASPAIKAN VAHVISTAMINEN
Lukuvuoden 2021–2022 lomake on nyt auki. Pyydämme, että vahvistaisit opintojen jatkumisen tai irtisanomisen 25.4. mennessä.


Huomaathan, että tänä vuonna suurin osa opetusilloista oli täynnä! Oppilaspaikat jaetaan myös ensi syksylle ilmoittautumisjärjestyksessä, joten oma toive kannattaa ilmoittaa ajoissa. Otamme uusia oppilaita 3.5. alkaen.

Toimi näin: 
→ Mene osoitteeseen jamkids.eepos.fi.
→ Valitse “Minulla on tunnukset” ja kirjaudu Eepokseen omilla tunnuksillasi.
→ Valitse “Ilmoittaudu” ja sieltä kansio “Musiikkikoulu Demo: Oppilaspaikan jatkovalinta”.
→ Valitse jatkatko samaan tapaan, haluatko tehdä muutoksia vai irtisanotko oppilaspaikan.
→ Valitse “Seuraava” ja muista yhteenvetosivun jälkeen painaa vielä “Lähetä”.
→ Tarkista, että olet saanut sähköpostiin automaattisen vahvistusviestin lomakkeen vastaanottamisesta.

Eepos-tunnukset
Eepos-tunnukset on lähetetty pidempään opiskelleille viime keväänä ja tämän lukuvuoden uusille oppilaille heti ilmoittautumisen yhteydessä. Unohtuneen salasanan saa suoraan järjestelmästä. Jos tunnukset ovat kadonneet kokonaan tai olet unohtanut luoda ne, voit pyytää uudet asiakaspalvelusta sähköpostitse.

Lukuvuoden 2021–2022 opetus, hinnat ja opetuspisteet
Ensi lukuvuoden hinnasto ja lukujärjestykset on nyt päivitetty nettisivuilleHinnastoon on tehty pieniä muutoksia. Syksyn opetus alkaa maanantaina 30.8.2021.

Oppilaspaikan irtisanominen
Huomaathan, että oppilaspaikka on voimassa toistaiseksi ja se tulee irtisanoa ylläolevilla ohjeilla. Ilmoittamatta jättäminen ei ole oppilaspaikan peruutus. Pyydämme tekemään irtisanomisen 25.4. mennessä. Voit toki irtisanoa oppilaspaikan veloituksetta peruutusehtojemme mukaisesti vielä neljä viikkoa ennen opetuksen alkua eli viimeistään 1.8.2021. Kevätlukukauden 2022 osalta viimeinen irtisanomispäivä on 5.12.2021.

 

KESÄLEIRIT

Olethan jo varannut lapsellesi paikan Demon musiikkipainotteiselta kesäleiriltä? Vielä on hyvin vapaita paikkoja. Lisätietoja löydät nettisivuiltamme.

 

TAVOITETAULUT JA BLOGI

Eepoksesta löydät oppilaan tavoitetaulun, josta voit seurata opetuksen tavoitteita ja etenemistä. Lue lisää tavoitetauluista blogistamme. Blogista löydät myös muita mielenkiintoisia kirjoituksia Demon opettajilta ja henkilökunnalta.

 

PUHELIMEN KÄYTTÖ JA DIGIPROJEKTI

Huomaathan, että sääntöjemme mukaan puhelin pidetään tunnin aikana äänettömällä ja pois näkyvistä. Puhelin saatetaan joskus ottaa esiin opettajan pyynnöstä, jos sillä tehdään jotakin opetukseen liittyvää, kuten äänitetään tai kuvataan omaa soittamista.

Opettajillamme on käytössä tunneilla tabletit, joilla käytetään musiikin oppimiseen liittyviä sovelluksia tai esimerkiksi rumpukomppeja soittamisen tai laulamisen taustaksi. Digiprojekti laajennettiin syksyllä 2019 kaikille Demon tunneille. Lue projektista lisää blogistamme.

 

SULJETTU FACEBOOK-RYHMÄ DEMON OPPILAILLE

Demon oppilaille ja vanhemmille on Facebookissa oma ryhmä. Ryhmän tarkoituksena on keskustella, vaihtaa ajatuksia ja ideoita sekä yhdessä kehittää Demon toimintaa.

Facebook-ryhmään liittymällä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa Demon toiminnan kehittämiseen: teemme ryhmässä kyselyitä, voit antaa meille suoraan palautetta ryhmän kautta tai aloittaa keskustelun muiden oppilaiden ja vanhempien kanssa. Ilmoitamme ryhmässä myös tulevista tapahtumista, kilpailuista ja muusta Demoon liittyvästä. Klikkaa tästä ja liity mukaan Demo-ryhmään!