Oppilasinfo – Musiikkikoulu Demo

Oppilasinfo

Tällä sivulla tiedotetaan lukuvuoden aikana ajankohtaiset ja tärkeät asiat.

OPETUSKERRAT

Syyslukukaudella on 15 opetuskertaa ja keväällä 17 opetuskertaa, joista yksi opetuskerta on  konsertti.

  • Ryhmäoppilailla tämä tarkoittaa 14/16 ryhmätuntia ja konserttia.
  • Yksityisoppilailla on 13/15 yksityistuntia, yksi ryhmätunti sekä konsertti.

Mikäli tunneilla aloittaa kesken kauden, menee maksu jäljellä olevien kertojen mukaan.

SYYSLUKUKAUDEN LASKUTUS

Syyslukukauden ennakkolaskut (50/100 euroa) lähetetään elokuun alussa. Loppulaskut lähetetään syyskuussa. Laskut lähetetään sähköpostitse suoraan reskontrastamme osoitteesta: noreply@netvisor.fi. Sähköpostiin ei voi vastata, vaan laskutukseen liittyvät kysymykset tulee lähettää: laskutus@musiikkikouludemo.fi. Jos lasku on jäänyt saamatta, kannattaa roskaposti tarkistaa ensin.

Mikäli laskutuksen suhteen on jotain kysyttävää tai et ole saanut laskua, ota yhteyttä: laskutus@musiikkikouludemo.fi tai 0400 471673.

OPPILASPAIKAN PERUUTUS

Oppilaspaikka on voimassa toistaiseksi, jolloin se siirtyy automaattisesti aina seuraavalle lukukaudelle ja -vuodelle, kunnes oppilaspaikka irtisanomaan. Irtisanominen on tehtävä viimeistään neljä viikkoa ennen seuraavan kauden alkua. Kevätlukukauden 2021 viimeinen irtisanomispäivä on 6.12. Tämän jälkeen perutusta kevään oppilaspaikasta veloitamme puolet lukukausimaksusta. Mikäli oppilaspaikka perutaan lukukauden jo alettua, peritään lukukausimaksu kokonaan. 

PUHELIMEN KÄYTTÖ JA DIGIPROJEKTI

Huomaathan, että sääntöjemme mukaan puhelin pidetään tunnin aikana äänettömällä ja pois näkyvistä. Puhelin saatetaan joskus ottaa esiin opettajan pyynnöstä, jos sillä tehdään jotakin opetukseen liittyvää, kuten äänitetään tai kuvataan omaa soittamista.

Opettajillamme on käytössä tunneilla tabletit, joilla käytetään musiikin oppimiseen liittyviä sovelluksia tai esimerkiksi rumpukomppeja soittamisen tai laulamisen taustaksi. Digiprojekti laajennettiin syksyllä 2019 kaikille Demon tunneille. Lue projektista lisää blogistamme.

SULJETTU FACEBOOK-RYHMÄ DEMON OPPILAILLE

Demon oppilaille ja vanhemmille on Facebookissa oma ryhmä. Ryhmän tarkoituksena on keskustella, vaihtaa ajatuksia ja ideoita sekä yhdessä kehittää Demon toimintaa.

Facebook-ryhmään liittymällä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa Demon toiminnan kehittämiseen: teemme ryhmässä kyselyitä, voit antaa meille suoraan palautetta ryhmän kautta tai aloittaa keskustelun muiden oppilaiden ja vanhempien kanssa. Ilmoitamme ryhmässä myös tulevista tapahtumista, kilpailuista ja muusta Demoon liittyvästä. Klikkaa tästä ja liity mukaan Demo-ryhmää! ja