Oppilasinfo – Musiikkikoulu Demo

Oppilasinfo

Tällä sivulla tiedotetaan lukuvuoden aikana ajankohtaiset ja tärkeät asiat.

Koronaviruspäivitys 3.4.

Suomen hallitus jatkoi poikkeustilan rajoitteita 13.5. asti, joten loputkin Demon kevään 2020 oppitunnit tullaan toteuttamaan etäopetuksena. 
 
Selvitämme kevään konserttien toteutusvaihtoehtoja ja tiedotamme tästä vielä erikseen.
 
Olemme päättäneet antaa 10% alennuksen tämän talven oppilaille seuraavan lukuvuoden hinnoista (koskee vähintään lukukauden mittaisia opintoja, ei lyhempiä paketteja). Näin saatte hyvitystä siitä, ettemme voineet järjestää opetusta normaaliin tapaan tänä keväänä.
 
SOITINSEIKKAILUT

Olimme sopineet Soitinseikkailu-tapahtumat Helsinkiin ja Espooseen 28.3. ja 4.4. Nämä tapahtumat siirretään pidettäväksi syksyllä 2020. Soitinseikkailu-tapahtumissa pääsee ilmaiseksi tutustumaan eri instrumentteihin Demon opettajien kanssa, joten luvassa on hauskaa tekemistä musiikin parissa – toivottavasti mahdollisimman pian!

Kevään opetuskerrat

Kevätlukukaudella on 17 opetuskertaa, joista yksi opetuskerta on  konsertti. Ryhmäoppilailla tämä tarkoittaa 16 ryhmätuntia ja konserttia. Yksityisoppilailla on 15 yksityistuntia, yksi ryhmätunti sekä konsertti. Mikäli tunneilla aloittaa kesken kauden, menee maksu jäljellä olevien kertojen mukaan.

Pääsiäisloma

Demo lomailee pääsiäisenä torstai 9.4. – maanantai 13.4. Kiirastorstain tunnit pidetään vain seuraavissa paikoissa:

  • Espoon keskus
  • Jätkäsaari
  • Laakso
  • Tapanilan Urheilukeskus
  • Sundsberg
  • Lohja, Liikuntalinna
  • Pakkala

Kevätlukukauden 2020 laskutus

Kevätkauden loppulaskut lähetetään tammi-helmikuussa. Laskut lähetetään sähköpostitse suoraan reskontrastamme osoitteesta: noreply@netvisor.fi. Sähköpostiin ei voi vastata, vaan laskutukseen liittyvät kysymykset tulee lähettää: laskutus@jamkids.fi. Jos lasku on jäänyt saamatta, kannattaa roskaposti tarkistaa ensin.

Mikäli laskutuksen suhteen on jotain kysyttävää tai et ole saanut laskua, ota yhteyttä: laskutus@musiikkikouludemo.fi tai 0400 471673.

Kesäleirit

Järjestämme taas tänä kesänä musiikkipainotteisia kesäleirejä koululaisille (8–10v ja 11–13v). Lisätietoa ja ilmoittautuminen täällä

Huom! Demon oppilaat ja sisarukset saavat lisäalennuksen alennetusta hinnasta 2. helmikuuta asti. Lisäalennus viikkojen 23 ja 24 leireistä 10 euroa ja juhannusviikon leiristä 5 euroa.  Alennuksen saa koodilla TAMMIALE.

Kevään Demo-konsertit

Kevään “Demon elämää” -konsertit järjestetään järjestetään Tikkurilassa 14 -15.4.2020, Kirkkonummella 22-23.4.2020, Lohjalla 9.5.2020, Espoossa 24-25.4.2020 sekä Helsingissä 28.4.2020 ja 8 – 9.5.2020. Opettajat tiedottavat konserteista helmikuun aikana. Tarkemmat tiedot konserteista päivittyvät konsertti-sivulle.

Puhelimen käyttö ja digiprojekti

Huomaathan, että sääntöjemme mukaan puhelin pidetään tunnin aikana äänettömällä ja pois näkyvistä. Puhelin saatetaan joskus ottaa esiin opettajan pyynnöstä, jos sillä tehdään jotakin opetukseen liittyvää, kuten äänitetään tai kuvataan omaa soittamista.

Opettajillamme on käytössä tunneilla tabletit, joilla käytetään musiikin oppimiseen liittyviä sovelluksia tai esimerkiksi rumpukomppeja soittamisen tai laulamisen taustaksi. Digiprojekti on laajennettu syksyllä 2019 kaikille Demon tunneille. Lue projektista lisää blogistamme.

Suljettu Facebook-ryhmä Demon oppilaille

Demon oppilaille ja vanhemmille on Facebookissa oma ryhmä. Ryhmän tarkoituksena on keskustella, vaihtaa ajatuksia ja ideoita sekä yhdessä kehittää Demon toimintaa.

Facebook-ryhmään liittymällä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa Demon toiminnan kehittämiseen: teemme ryhmässä kyselyitä, voit antaa meille suoraan palautetta ryhmän kautta tai aloittaa keskustelun muiden oppilaiden ja vanhempien kanssa. Ilmoitamme ryhmässä myös tulevista tapahtumista, kilpailuista ja muusta Demoon liittyvästä. Klikkaa tästä ja liity mukaan Demo-ryhmään!