Oppilasinfo

Tällä sivulla tiedotetaan lukuvuoden aikana ajankohtaiset ja tärkeät asiat.

SYKSYN PALAUTEKYSELYN TULOKSET

Saimme syksyn palautekyselyyn hienosti 135 vastausta. Kiitos vielä kaikille vastanneille! Muistattehan myös, että palautetta saa antaa ympäri vuoden suoraan opettajillemme.

Kyselyyn vastanneet olivat suurin osa oikein tyytyväisiä Demon toimintaan. Keskiarvo opetuksesta oli hienosti 4,6/5 tähteä ja  opettamme saivat paljon ihanaa, positiivista palautetta. Kiitos heidän puolestaan! Asiakaspalvelumme sai 4,5/5 tähtiarvosanan.

Kehujen lisäksi kehitettävääkin löytyi ja se on hyvä asia, sen takiahan kyselyjä teemme. Käymme kaikki palautteet tarkasti läpi ja keskustelemme kehityskohteista opettajiemme kanssa.

  • Saimme palautetta joidenkin tilojen toimivuudesta, mm. siitä, ettei koululle pääse sisään tarpeeksi aikaisin. Käymme opettajien kanssa läpi kevään aikataulut ja katsomme tarvitseeko jonain iltana aikatauluja muuttaa ja lisätä taukoja tuntien väliin.
  • Jotkut toivoivat enemmän palautetta, parempaa viestintää tai vinkkejä kotiharjoitteluun. Viestintä on tärkeä osa palveluamme ja kehitettävää varmasti riittää. Tässä asiassa kannattaa myös olla itse aktiivinen ja kysyä asioista omalta opettajalta.
  • Oli myös toivottu mahdollisuutta maksaa yksityistunnin lasku useammassa erässä. Tämä onkin mahdollista jo nyt. Jos haluat maksaa laskun osissa, kannattaa heti laskun tultua ottaa yhteyttä meidän laskutukseen (laskutus@musiikkikouludemo.fi) ja sopia maksuaikataulusta.

Vuoroviikkoista bändiopetusta koskien teimme tarkemman kyselyn. Nämä palautteet ovat vielä tutkinnan alla. Kiitos myös kaikille tähän kyselyyn vastanneille!

 

VIIMEISET OPETUSKERRAT

Syyslukukaudella ryhmäoppilailla on 14 opetustuntia + konsertti ja yksityisoppilailla 13 yksityistuntia + ryhmätunti + konsertti. Joissain opetuspisteissä tunnit jatkuvat pidemmälle joulukuuta opetusillalle sattuneiden peruutusten tai pyhäpäivien vuoksi. Oma opettaja tiedottaa viimeisten tuntien päivämäärät ja mahdolliset korvauskerrat.

 

KEVÄTLUKUKAUSI 2022

Muistathan, että Demon ilmoittautuminen on voimassa toistaiseksi, joten oppilaspaikka siirtyy automaattisesti seuraavalle lukukaudelle! Tunnit jatkuvat tammikuussa maanantaista 9.1.2023 alkaen. 

  • Mikäli et ole jatkamassa opintoja kevätlukukaudella, tulee oppilaspaikka irtisanoa sunnuntaihin 11.12.2022 mennessä. Tämän jälkeen irtisanotusta oppilaspaikasta veloitamme puolet kevään lukukausimaksusta. Mikäli oppilaspaikka irtisanotaan kevätlukukauden jo alettua, peritään lukukausimaksu kokonaan. Oppilaspaikan irtisanominen tehdään Eepoksessa omilla tunnuksilla. Mikäli tunnukset ovat kateissa, voit palauttaa salasanan Eepoksen kautta tai pyytää uudet tunnukset meiltä sähköpostitse. Irtisanomislomake löytyy sisäänkirjautumisen jälkeen kohdasta ”Lomakkeet” ja sieltä ylhäältä välilehti “Opintojen lopettaminen”. 
  • Mikäli haluat tehdä muutoksia kevätlukukauden opintoon, on toiveita mahdollista jättää sunnuntaihin 11.12.2022 saakka. Voit esimerkiksi toivoa muutosta tunnin kellonaikaan tai kestoon, vaihtaa instrumenttia tai siirtyä ryhmäopetuksesta yksityisopetukseen. Tähän päivämäärään mennessä jätetyt toiveet pyrimme huomioimaan kevään suunnittelussa. Muutostoiveet voit laittaa sähköpostitse asiakaspalvelu@musiikkikouludemo.fi. 

 

TUTUSTUMISTUNNIT

Järjestämme marras-joulukuussa ilmaisia tutustumistunteja koululaisille, nuorille ja aikuisille. Kannattaa vinkata myös kavereille! Perheen pienemmille, 0–6-vuotiaille, järjestetään vastaavia tutustumisia Jamkidsin puolella.

 

LAHJAKORTIT

Demon lahjakortti on mukava, aineeton joululahja! Voit valita lahjakortille tietyn summan tai ostaa lahjaksi vaikka koko kevätlukukauden. Lahjakortit saa -10% alennuksella 10.12.2022 saakka (uudet asiakkaat). Tilaa lahjakortti täältä.

 

PUHELIMEN KÄYTTÖ JA DIGIPROJEKTI

Huomaathan, että sääntöjemme mukaan puhelin pidetään tunnin aikana äänettömällä ja pois näkyvistä. Puhelin saatetaan joskus ottaa esiin opettajan pyynnöstä, jos sillä tehdään jotakin opetukseen liittyvää, kuten äänitetään tai kuvataan omaa soittamista.

Opettajillamme on käytössä tunneilla tabletit, joilla käytetään musiikin oppimiseen liittyviä sovelluksia tai esimerkiksi rumpukomppeja soittamisen tai laulamisen taustaksi. Digiprojekti laajennettiin syksyllä 2019 kaikille Demon tunneille. Lue projektista lisää blogistamme.

 

SULJETTU FACEBOOK-RYHMÄ DEMON OPPILAILLE

Demon oppilaille ja vanhemmille on Facebookissa oma ryhmä. Ryhmän tarkoituksena on keskustella, vaihtaa ajatuksia ja ideoita sekä yhdessä kehittää Demon toimintaa.

Facebook-ryhmään liittymällä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa Demon toiminnan kehittämiseen: teemme ryhmässä kyselyitä, voit antaa meille suoraan palautetta ryhmän kautta tai aloittaa keskustelun muiden oppilaiden ja vanhempien kanssa. Ilmoitamme ryhmässä myös tulevista tapahtumista, kilpailuista ja muusta Demoon liittyvästä. Klikkaa tästä ja liity mukaan Demo-ryhmään!