Oppilasinfo – Musiikkikoulu Demo

Oppilasinfo

Tällä sivulla tiedotetaan lukuvuoden aikana ajankohtaiset ja tärkeät asiat.

> YLEISTÄ INFOA

> OPETUSPISTEKOHTAINEN INFO

> OMIEN TIETOJEN PÄIVITTÄMINEN

> MYYNTI JA VUOKRAUS

> OPETUSSUUNNITELMA

LUKUVUODEN 2019–2020 OPINTOJEN VALINTA JA AIKATAULUT

Muistathan valita opinnon lukuvuodelle 2019–2020 mahdollisimman pian. Opintojen aikataulutus aloitetaan toukokuun aikana, joten
oman jatkopaikan varmistaminen ja toiveaikataulut on hyvä olla meillä ajoissa tiedossa. Viikkotuntien aikataulut vahvistetaan kesän aikana, viimeistään elokuun alussa. Paikat ryhmiin jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Opinto on valittava ensi vuodelle Eepoksen kautta, vaikka jatkaisi samassa opinnossa kuin tänäkin lukuvuonna. Aloitusinfo lähetetään ennen kauden alkua elokuun alussa. Lukuvuosi 2019–2020 alkaa 26.8.2019.

Muistathan, että oppilaspaikka on voimassa toistaiseksi, joten se täytyy irtisanoa, mikäli opintoja ei ole syksyllä jatkamassa. Irtisanomislomake on auki 29.7.2019 saakka. Opinnon voi valita tai oppilaspaikan irtisanoa osoitteessa jamkids.eepos.fi kirjautumalla sisään omilla tunnuksilla.

KESÄLEIRIT

Demo järjestää kesäkuussa musiikkipainotteisia päiväleirejä 8–14-vuotiaille koululaisille Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla.
Päiväleirit ovat vk 23 ja 24 ma-pe klo 9.00-15.00 ja juhannusviikolla ma-ke klo 9.00-15.00. Muutamalla Demon kesäleirillä on vielä tilaa!

Ennakkotaitoja tai omia soittimia ei tarvita, vaan kaikki pääsevät mukaan. Leireillä tehdään monipuolisesti kaikenlaista: soitetaan,
lauletaan, liikutaan, pelataan, ulkoillaan sekä tietysti saadaan uusia kavereita ja pidetään hauskaa!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä.

PALAUTEKYSELY

Saimme kevään palautekyselyyn noin 50 vastausta. Kiitos kaikille vastanneille! Teemme palautteista koosteen Demon blogiin, mutta tässä jo muutamia otteita tuloksista:

- opetus vastasi odotuksia 96% mielestä hyvin tai erinomaisesti
- hinta vastasi opetuksen tasoa 84% mielestä
- opettajan ammattitaito oli erinomainen tai hyvä 98% mielestä
- vuorovaikutukseen opettajan kanssa oli tyytyväinen 100% vastanneista

DEMON VAUVAUUTISIA!

Demon asiakaspalveluvastaavana pitkään toiminut Riina Raustela jäi vanhempainvapaalle 17.5.2019. Riinan sijaisena toimii Inkeri Koskiranta. Inkerin tavoittaa osoitteesta inkeri.koskiranta@musiikkikouludemo.fi

TOIMISTOMME PALVELEE LÄHES KOKO KESÄN

Toimiston kesäaikataulut:
- 23.6. asti normaalisti ma-pe klo 9-15
- 24.6.-28.7. ma-to klo 10-14 (suljettu 1.-14.7.)

SULJETTU FACEBOOK-RYHMÄ DEMOLAISILLE

Olemme perustaneet Facebook-sivun alle oman ryhmän Demon oppilaille ja vanhemmille. Ryhmän tarkoituksena on keskustella, vaihtaa ajatuksia ja ideoita sekä yhdessä kehittää Demon toimintaa.

Facebook-ryhmään liittymällä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa Demon toiminnan kehittämiseen: teemme ryhmässä kyselyitä, voit antaa meille suoraan palautetta ryhmän kautta tai aloittaa keskustelun muiden oppilaiden ja vanhempien kanssa. Ilmoitamme ryhmässä myös tulevista tapahtumista, kilpailuista ja muusta Demoon liittyvästä. Klikkaa tästä ja liity mukaan Demo-ryhmään!

PUHELIMEN KÄYTTÖ TUNNEILLA

Huomaathan, että sääntöjemme mukaan puhelin pidetään tunnin aikana äänettömällä ja pois näkyvistä. Puhelin saatetaan joskus ottaa esiin opettajan pyynnöstä, jos sillä tehdään jotakin opetukseen liittyvää, kuten äänitetään tai kuvataan omaa soittamista. Muutamilla opettajillamme on myös tunneilla testikäytössä iPadit, joilla käytetään musiikin oppimiseen liittyviä sovelluksia tai esimerkiksi rumpukomppeja soittamisen tai laulamisen taustaksi. Digiprojektista voi lukea lisää blogistamme.