Oppilasinfo – Musiikkikoulu Demo

Oppilasinfo

Tällä sivulla tiedotetaan lukuvuoden aikana ajankohtaiset ja tärkeät asiat.

> YLEISTÄ INFOA

> KONSERTIT

> OPETUSPISTEKOHTAINEN INFO

> OMIEN TIETOJEN PÄIVITTÄMINEN

> VUOKRAUS JA TARVIKKEET

>OPETUSSUUNNITELMA

 

Syyskauden palautekyselyt

Teemme vuosittain kaksi asiakastyytyväisyyskyselyä, joiden avulla keräämme palautetta oppilailta ja/tai vanhemmilta. Syksyn kyselyssä kysymyksiä on vain muutama ja sen tavoitteena on saada tietoomme mahdollisia ongelmia ja epäkohtia jo lukuvuoden aikana, toki myös välittää hyvää palautetta opettajille! Kevään pidemmän kyselyn tarkoituksena on taas kerätä palautetta laajemmin, erityisesti kehitystyötä varten.

Syksyn palautekyselyyn vastaaminen ei vie montaa minuuttia. Vastausaikaa on 13.11. asti. Kiitos paljon jo etukäteen!

Demon iltaoppilaiden palautekysely
Demon musiikkikerhojen palautekysely (Taivallahden, Ressun ja Steiner-koulun musiikkikerhot)

Laitamme tulokset marraskuun aikana tänne oppilasinfo-sivulle ja olemme yhteydessä niihin, ketkä haluavat henkilökohtaisen vastauksen.

Syysdemo-konsertit

Syksyn oppilaskonsertit järjestetään marras-joulukuussa. Yhteensä konsertteja on jo 14. Opettajat ovat  tiedottaneet konserteista jokaiselle oppilaalle, joten jos sinulla on jotain kysyttävää kannattaa kääntyä oman opettajan puoleen. Kaikkien konserttien paikat ja ajankohdat löytyvät täältä.

Eepos-oppilasportaalin tunnukset

Olemme lähettäneet keskiviikkona 30.10. kaikille uusille ilmoittautuneille Eepos-oppilasportaalin tunnukset sähköpostiin. Alaikäisen oppilaan kyseessä ollessa tunnukset on lähetetty ensisijaisen huoltajan sähköpostiosoitteeseen. Tunnusten avulla pääset muokkaamaan oppilastietoja ja tekemään uuden ilmoittautumisen tai peruutuksen.

Huom. tänä syksynä jokaiselle oppilaalle on lisätty tavoitetaulu, josta voi seurata opintojen etenemistä ja tavoitteita. Lue lisää tavoitetauluista Demon blogista.

Syyskauden 2019 laskutus

Syyslukukauden loppulaskut lähetetään kaikille  lokakuun aikana sähköpostin välityksellä. Mikäli et ole saanut laskua otathan yhteyttä laskutukseen: laskutus@musiikkikouludemo.fi tai 0400 471673.

Puhelimen käyttö ja digiprojekti

Huomaathan, että sääntöjemme mukaan puhelin pidetään tunnin aikana äänettömällä ja pois näkyvistä. Puhelin saatetaan joskus ottaa esiin opettajan pyynnöstä, jos sillä tehdään jotakin opetukseen liittyvää, kuten äänitetään tai kuvataan omaa soittamista.

Opettajillamme on käytössä tunneilla tabletit, joilla käytetään musiikin oppimiseen liittyviä sovelluksia tai esimerkiksi rumpukomppeja soittamisen tai laulamisen taustaksi. Digiprojekti on laajennettu syksyllä 2019 kaikille Demon tunneille. Lue projektista lisää blogistamme.

Suljettu Facebook-ryhmä Demon oppilaille

Demon oppilaille ja vanhemmille on Facebookissa oma ryhmä. Ryhmän tarkoituksena on keskustella, vaihtaa ajatuksia ja ideoita sekä yhdessä kehittää Demon toimintaa.

Facebook-ryhmään liittymällä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa Demon toiminnan kehittämiseen: teemme ryhmässä kyselyitä, voit antaa meille suoraan palautetta ryhmän kautta tai aloittaa keskustelun muiden oppilaiden ja vanhempien kanssa. Ilmoitamme ryhmässä myös tulevista tapahtumista, kilpailuista ja muusta Demoon liittyvästä. Klikkaa tästä ja liity mukaan Demo-ryhmään!