Oppilasinfo – Musiikkikoulu Demo

Oppilasinfo

Tällä sivulla tiedotetaan lukuvuoden aikana ajankohtaiset ja tärkeät asiat.
PÄÄSIÄISLOMA

Demo lomailee pääsiäisenä torstaista 1.4. maanantaihin 5.4.2021. Tästä poikkeuksena kiirastorstain 1.4. tunnit pidetään seuraavissa paikoissa:

  • Jätkäsaari / oma tila
  • Laakso / Steiner-koulu
  • Tapanila / Hiidenkiven koulun Outan piano-oppilaat, huom. tunnit Urheilukeskuksen keilakabinetissa!
  • Tapanila / Tapanilan Urheilukeskus
  • Kivistö / Aurinkokiven koulu
  • Sundsberg / Kartanonrannan koulu
 
YKSITYISTUNTIEN PAKETTITARJOUS

Tarjoamme kevään kunniaksi Demon oppilaille ja heidän perheenjäsenilleen 3 x 30 min yksityistunnit super edullisesti hintaan 120 euroa. Nyt on siis hyvä tilaisuus kokeilla jotakin uutta soitinta! Opetuspisteestä ja oppilaan iästä riippuen tunnit toteutetaan joko lähi- tai etäopetuksena. Tarjous koskee kevään 2021 aikana pidettäviä tunteja. Voit varata tunnit vastaamalla tähän viestiin.

 
KEVÄÄN DEMOKONSERTIT

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi kevään konsertit toteutetaan todennäköisesti etäkonsertteina. Seuraamme kuitenkin vielä rajoituksia ja tiedotamme konserttien toteutustavasta lähiaikoina.

 
LUKUVUOSI 2021–2022

Lukuvuoden 2021–2022 opinnon vahvistaminen aukeaa nykyisille oppilaillemme maanantaina 12.4. klo 10 ja kestää 24.4. saakka. Otamme uusia oppilaita 3.5. alkaen, jolloin emme voi enää pitää tiettyä paikkaa tai aikaa varattuna. Lähetämme opinnon vahvistamisesta erillisen tiedotteen huhtikuun alussa.

 
KESÄLEIRIT

Olethan jo varannut lapsellesi paikan Demon musiikkipainotteiselta kesäleiriltä? Vielä on hyvin vapaita paikkoja. Lisätietoja löydät nettisivuiltamme.

KEVÄTLUKUKAUSI 2021

Kevätlukukaudella pidetään 17 opetuskertaa, joista yksi kerta on konsertti ja lisäksi yksityisoppilailla yksi kerta ryhmätunti. Kevätkauden loppulaskut on lähetetty kaikille sähköpostitse. Jos lasku on jäänyt saamatta, kannattaa roskaposti tarkistaa ensin. Laskuihin liittyvät kysymykset voi laittaa osoitteeseen laskutus@musiikkikouludemo.fi.

MASKISUOSITUS

Muistathan, että kaikkien 12 vuotta täyttäneiden ja sitä vanhempien tulee käyttää maskia lähiopetuksessa, ellei siihen ole terveydellistä estettä.

KEVÄÄN KORVAUS- JA HYVITYSKÄYTÄNNÖT

Poikkeusolojen edelleen jatkuessa tarjoamme myös keväällä sairastuneille tai oireisille oppilaille mahdollisuuden etätuntiin tai opetuksen seuraamiseen etänä oman tunnin ajankohtana. Mikäli lähiopetus joudutaan epidemiasta johtuen keskeyttämään ja koko Musiikkikoulu Demon opetustoiminta siirtyy etäopetukseen yli kolmeksi viikoksi yhtäjaksoisesti, annamme ryhmäoppilaille (yli 3 oppilasta) näiden oppituntien osalta -20% alennuksen. Lisätietoja löydät täältä.

VAKUUTUS

Oppilaita ei ole vakuutettu tuntien aikana musiikkikoulun toimesta. Yleensä perheen vapaa-ajan tapaturmavakuutus sisältyy kotivakuutukseen, joten kaksinkertainen vakuuttaminen on tarpeetonta. Huolehdithan omasta tai lapsesi vapaa-ajan vakuutuksesta.

TAVOITETAULUT JA BLOGI

Eepoksesta löydät oppilaan tavoitetaulun, josta voit seurata opetuksen tavoitteita ja etenemistä. Lue lisää tavoitetauluista blogistamme. Blogista löydät myös muita mielenkiintoisia kirjoituksia Demon opettajilta ja henkilökunnalta.

PUHELIMEN KÄYTTÖ JA DIGIPROJEKTI

Huomaathan, että sääntöjemme mukaan puhelin pidetään tunnin aikana äänettömällä ja pois näkyvistä. Puhelin saatetaan joskus ottaa esiin opettajan pyynnöstä, jos sillä tehdään jotakin opetukseen liittyvää, kuten äänitetään tai kuvataan omaa soittamista.

Opettajillamme on käytössä tunneilla tabletit, joilla käytetään musiikin oppimiseen liittyviä sovelluksia tai esimerkiksi rumpukomppeja soittamisen tai laulamisen taustaksi. Digiprojekti laajennettiin syksyllä 2019 kaikille Demon tunneille. Lue projektista lisää blogistamme.

SULJETTU FACEBOOK-RYHMÄ DEMON OPPILAILLE

Demon oppilaille ja vanhemmille on Facebookissa oma ryhmä. Ryhmän tarkoituksena on keskustella, vaihtaa ajatuksia ja ideoita sekä yhdessä kehittää Demon toimintaa.

Facebook-ryhmään liittymällä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa Demon toiminnan kehittämiseen: teemme ryhmässä kyselyitä, voit antaa meille suoraan palautetta ryhmän kautta tai aloittaa keskustelun muiden oppilaiden ja vanhempien kanssa. Ilmoitamme ryhmässä myös tulevista tapahtumista, kilpailuista ja muusta Demoon liittyvästä. Klikkaa tästä ja liity mukaan Demo-ryhmään!