Opetuspiste-info

Espoo

Iltakäynti tapahtuu koulun pääovesta junaradan puoleiselta sisäpihalta koulurakennuksen keskellä olevasta lasisyvennyksestä. Koululla ei ole iltavalvontaa, joten opettaja tulee avaamaan ulko-oven aina ennen tunnin alkua, mikäli se on lukossa. Tunnit pidetään musiikkiluokassa, paitsi perjantain laulu- ja pianotunnit luokassa 2.24. Ulkovaatteet ja kengät tulee jättää aulassa oleviin naulakoihin.

Iltakäynti koulun tiloihin tapahtuu pääovesta, parkkipaikalta katsottuna rakennuksen vasemmalta sivustalta. Iltavahtimestari on paikalla tuntien alkaessa, joten ulko-ovi on auki. Tunnit pidetään musiikkiluokassa, joka sijaitsee sisääntuloaulasta noin 30 metriä suoraan käytävää pitkin vasemmalla. Opettaja tulee ensimmäisellä kerralla hakemaan oppilaat aulasta ja ohjaa luokkaan.

Koululla on iltavahtimestari ja ulko-ovet ovat auki. Tunnit pidetään luokassa C194. Opettaja tulee ensimmäisellä kerralla hakemaan oppilaat aulasta ja ohjaa luokkaan.

Sisäänkäynti tapahtuu sisäpihan puolelta koulun pääovista. Ovet ovat auki, mikäli iltavahtimestari on paikalla. Tätä ennen opettaja hakee oppilaat pääovelta. Tunnit pidetään koulun musiikkiluokassa (toinen kerros, luokka 221 nimeltä Laulupuu).

Iltakäynti koulun tiloihin on Leppävaarankadun puolelta, oranssista pääovesta (G-ovi). Ovi sijaitsee aivan parkkipaikkojen vieressä. Opettaja tulee ensimmäisellä kerralla hakemaan oppilaat aulasta ja ohjaa luokkaan.

Maanantain, tiistain, keskiviikon ja perjantain laulu- ja pianotunnit pidetään luokassa B209

Harmonikkatunnit, Soitinstartti ja Katarinan pitämät laulutunnit pidetään kolmannen kerroksen musiikkiluokassa D334: ulko-ovien jälkeen vasemmalle ruokalan läpi, vahtimestarin kopista hissi tai portaat kolmanteen kerrokseen ja siellä käytävää vasemmalle iltapäiväkerhon aulan läpi. Musiikkiluokka on heti tämän aulan jälkeen vasemmalla.

Keskiviikon kitara- ja ukuleletunnit pidetään luokassa A208.

Opetustila vaihtuu koulun ja päiväkodin välissä sijaitsevaan opettajien asuntolaan. Luokkatilat sijaitsevat asuntolan alakerroksessa, sisäänkäynti asuntolan ovien vasemmalla puolella sijaitsevasta ovesta.

Koululla on iltavahtimestari ja ulko-ovet ovat auki. Tunnit pidetään toisen kerroksen musiikkiluokassa 2058. Opettaja tulee ensimmäisellä kerralla hakemaan oppilaat ala-aulasta ja ohjaa oikeaan luokkaan.

Sisäänkäynti on koulun pääovesta sisäpihan puolelta. Ovi sijaitsee koulun oikeassa sisänurkassa. Koululla on iltavahtimestari ja ulko-ovet ovat auki. Oma opettaja hakee ensimmäisellä kerralla aulasta ja ohjaa luokkaan. Laulu- ja pianotunnit pidetään luokassa 131, kitara- ja ukuleletunnit luokassa 310.

Sisäänkäynti on koulun pääovesta (A-ovi). Koululla on iltavahtimestari, joten ulko-ovi on iltaisinkin auki. Tunnit pidetään toisessa kerroksessa, aulan oikealla puolella olevia rappusia ylös. Musiikkiluokka löytyy pisimmän käytävän päästä, viimeinen ovi vasemmalla. Opettaja tulee ensimmäisellä kerralla hakemaan oppilaat aulasta ja ohjaa luokkaan.

Koulun ulko-ovet ovat lukossa. Opettaja tulee hakemaan oppilaat ulko-ovelta ja ohjaa kitaraluokkaan.

Tunnit pidetään luokissa, jotka sijaitsevat autotietä lähempänä olevassa rakennuksessa. Keskiviikon tunnit pidetään koulun musiikkiluokassa ja maanantain ja torstain tunnit pidetään luokassa C144. Ulko-ovi on iltaisin lukossa, joten opettaja hakee oppilaat koulurakennuksen sisäpihalta.

Sisäänkäynti on koulun pääovesta, samasta ovesta tullaan myös kirjastoon. Opetusluokkana on tiistaina ja torstaina musiikkiluokka (auditorio) heti eteisaulan läheisyydessä. Keskiviikon luokka on 3.411. Opettaja hakee ensimmäisellä kerralla oppilaat eteisaulasta ja ohjaa oikeaan luokkaan.

Koululla ei ole iltavalvontaa, joten opettaja tulee avaamaan koulun ulko-oven aina ennen tunnin alkua ja ohjaa oikeaan luokkaan.

Helsinki

Koulussa on iltavalvonta, eli ulko-ovet ovat auki. Sisään tullaan koulun pääovesta. Tunnit pidetään maanantaina auditoriossa ja torstaina luokassa 205. Opettaja tulee ensimmäisellä kerralla aulaan vastaan ja ohjaa oppilaat oikeaan luokkaan.

Koulurakennuksen oikealla sijaitsee 3-kerroksinen siipi, jossa on katos. Katoksen alla on sisäänkäynti A2, jonka kyljessä lukee ”kouluisäntä”. Summeria painamalla kouluisäntä tulee avaamaan oven kuuteen saakka. Tämän jälkeen opettaja avaa oven. Tunnit pidetään koulun musiikkiluokassa. Opettaja tulee ensimmäisellä kerralla vastaan ja ohjaa oikeaan luokkaan.

Tila sijaitsee katutasossa Länsisatamankadun kulmassa. Tilan ikkunoissa ja ovissa on suuret Jamkidsin ja Demon teippaukset. Sisäänkäynti tapahtuu Saukonpaadenrannan puolelta. Huomioithan, että tilassa ei ole varsinaista odotustilaa, joten tunneille kannattaa tulla täsmällisesti.

Tilan ovet ovat lukossa, joten opettaja tulee avaamaan ulko-oven ennen tunnin alkua.

Tunnit pidetään koulun musiikkiluokassa. Ulko-ovi on iltaisin lukossa, eli opettaja tulee hakemaan oppilaat ulko-ovelta.

Iltakäynti koulun tiloihin tapahtuu pääovesta, urheilukenttää vastapäätä olevasta ovesta. Ulko-ovi on iltaisin auki. Tunnit pidetään koulun musiikkiluokassa. Luokka löytyy sisääntuloaulan oikeasta nurkasta löytyvän pitkän käytävän päästä. Matkalla on kaksi lasiovea ja lopussa vielä harmaa metallinen ovi, jonka jälkeen musiikkiluokan ovi sijaitsee pienessä aulatilassa heti oikealla. Opettaja tulee ensimmäisellä kerralla hakemaan oppilaat pääaulasta ja ohjaa luokkaan. Myös iltavahtimestarilta voi kysyä neuvoa. Tunnin ajaksi ulkovaatteet ja kengät jätetään käytävän varrella oleviin naulakoihin.

Iltakäynti koulun tiloihin tapahtuu pääovesta, sisäpihalta Ruoholahden kanavan puolelta. Mikäli ovi on lukossa, soita summeria ja odota avaajaa. Tunnit pidetään toisessa kerroksessa musiikkiluokassa, portaita vasemmalle ja käytävän perälle. Opettaja tulee ensimmäisellä kerralla hakemaan oppilaat aulasta ja ohjaa luokkaan.

Iltakäynti tapahtuu koulun takaa Kuoppatien puolelta, eli ei koulun pääovista. Kuoppatien puolella on vain yksi ovi, joka on lukossa. Koululla ei ole iltavalvontaa, joten opettaja tulee avaamaan ulko-oven aina ennen tunnin alkua. Opetus pidetään koulun musiikkiluokassa heti ovien jälkeen oikealla, paitsi torstain pianotunnit, jotka pidetään Variksenmarja-nimisessä luokassa.

Tunnit pidetään Tapanilan kirjastorakennuksen yläkerrassa sijaitsevassa luokkatilassa. Ovessa on Jamkidsin ja Demon logot. Vaatteet ja kengät jätetään luokan ulkopuolella sijaitseviin naulakoihin.

Iltakäynti koulun tiloihin tapahtuu sisäpihan puolelta alakoulun pääovesta, lipan alta. Ovet ovat iltaisin auki. Tunnit pidetään koulun musiikkiluokassa, joka sijaitsee toisessa kerroksessa: sisääntuloaulasta portaat ylös ja käytävää vasemmalle. Opettaja tulee ensimmäisellä kerralla hakemaan oppilaat pääaulasta ja ohjaa luokkaan.

Koululla ei ole iltavalvontaa, joten opettaja tulee avaamaan ulko-oven aina ennen tunnin alkua. Opetus tapahtuu keltaisessa solussa luokassa 126.

Kirkkonummi

Koulussa on iltavalvonta, eli ulko-ovet ovat auki. Opetus pidetään toisessa kerroksessa musiikkiluokassa.

Koululle tullaan sisään pääovesta. Koululla ei ole iltavalvontaa, joten opettaja tulee avaamaan ulko-oven aina ennen tunnin alkua ja ohjaa luokkaan. Käytämme sekä luokkaa 1207 (maanantai ja torstai) että musiikkiluokkaa (keskiviikko).

Vantaa

Sisäänkäynti on koulun pääovista (vasemmalla neuvolan ovi, oikealla koulun pääovi). Opetukset pidetään luokissa 204 ja 110. Opettaja tulee ensimmäisellä kerralla hakemaan aulasta ja ohjaa oikeaan luokkaan.

Sisäänkäynti tapahtuu koulun pihan puolella olevasta pääovesta. Iltavahtimestari tulee avaamaan oven, mikäli se on lukossa. Maanantain tunnit pidetään koulun musiikkiluokassa ja tiistain tunnit luokassa B213. Opettaja tulee ensimmäisellä kerralla pääsisäänkäynnille vastaan ja ohjaa luokkaan.

Tunnit pidetään koulun musiikkiluokassa, johon on sisäänkäynti ovesta E4. Ovi on iltaisin lukossa, joten opettaja tulee avaamaan oven tuntien välissä.

Koululla on iltavalvonta, eli ulko-ovet ovat auki. Tunnit pidetään koulun musiikkiluokassa. Opettaja tulee ensimmäisellä kerralla hakemaan oppilaat aulasta ja ohjaa luokkaan.

Lohja

Sisäänkäynti on rakennuksen takana sisäpihalla postin pisteen lähellä. Ulko-ovesta kuljetaan suoraan ja himmennetyistä lasiovista läpi, sitten käännytään oikealle ja kuljetaan käytävän loppuun, josta käännytään jälleen oikealle. Opettaja tulee hakemaan oppilaat käytävältä ja ohjaa oikeaan luokkahuoneeseen. Mikäli ulko-ovi on joskus lukossa, soita summeria tai odota, että opettaja tulee avaamaan.

Opetus järjestetään Lohjalla Solbrinkenin koululla osoitteessa Asemakatu 1. Sisäänkäynti tapahtuu koulun sisäpihan puolelta. Sisäpihalle pääsee Päivärinne-nimiseltä kadulta valkoisesta portista. Sisäänkäynti koulurakennukseen tapahtuu porttia lähimpänä olevista ulko-ovista. Ensimmäisellä tunnilla opettaja tulee oville vastaan ja näyttää luokan tarkemman sijainnin.