Opetuspiste-info

Espoo

Iltakäynti tapahtuu koulun pääovesta junaradan puoleiselta sisäpihalta koulurakennuksen keskellä olevasta lasisyvennyksestä. Koululla ei ole iltavalvontaa, joten opettaja tulee avaamaan ulko-oven aina ennen tunnin alkua, mikäli se on lukossa. Tunnit pidetään musiikkiluokassa, paitsi perjantain laulu- ja pianotunnit luokassa 2.21. Ulkovaatteet ja kengät tulee jättää aulassa oleviin naulakoihin.

Iltakäynti koulun tiloihin tapahtuu pääovesta, parkkipaikalta katsottuna rakennuksen vasemmalta sivustalta. Iltavahtimestari on paikalla tuntien alkaessa, joten ulko-ovi on auki. Tunnit pidetään musiikkiluokassa, joka sijaitsee sisääntuloaulasta noin 30 metriä suoraan käytävää pitkin vasemmalla. Opettaja tulee ensimmäisellä kerralla hakemaan oppilaat aulasta ja ohjaa luokkaan.

Koululla on iltavahtimestari ja ulko-ovet ovat auki. Tunnit pidetään luokassa C194. Opettaja tulee ensimmäisellä kerralla hakemaan oppilaat aulasta ja ohjaa luokkaan.

Sisäänkäynti tapahtuu sisäpihan puolelta koulun pääovista. Koululla ei ole iltavalvontaa, joten opettaja tulee avaamaan ulko-oven aina ennen tunnin alkua.

Tunnit pidetään koulun musiikkiluokassa (toinen kerros, luokka 221 nimeltä Laulupuu).

Opetus tapahtuu Leppävaaran koulun musiikkiluokassa. Käynti luokkiin tapahtuu alapihan puolelta, ovesta C1. 

Koululla ei ole iltavalvontaa, joten ovet ovat kiinni oppituntien ajan. Olettehan ajoissa paikalla, kun opettaja tulee avaamaan ovet ennen tunteja.

Iltakäynti koulun tiloihin on Leppävaarankadun puolelta, oranssista pääovesta (G-ovi). Ovi sijaitsee aivan parkkipaikkojen vieressä. Opettaja tulee ensimmäisellä kerralla hakemaan oppilaat aulasta ja ohjaa luokkaan.

Maanantain, tiistain ja keskiviikon laulu- ja pianotunnit pidetään luokassa B11o. Keskiviikon ja torstain kitara- ja ukuleletunnit pidetään luokassa A208.

Harmonikkatunnit, Soitinstartti ja Katarinan pitämät laulutunnit pidetään kolmannen kerroksen musiikkiluokassa D334: ulko-ovien jälkeen vasemmalle ruokalan läpi, vahtimestarin kopista hissi tai portaat kolmanteen kerrokseen ja siellä käytävää vasemmalle iltapäiväkerhon aulan läpi. Musiikkiluokka on heti tämän aulan jälkeen vasemmalla.

Tunteja pidetään päärakennuksen koulukirjastossa ja erillisessä Purola-rakennuksen alakerrassa. 

Koulukirjastoon käynti on koulun uuden puolen pääovesta. Kirjasto näkyy muutaman portaan päässä heti etuoikealla. Täällä pidettävät tunnit:

  • Samuli maanantai
  • viulu tiistai
  • piano keskiviikko 

Purolan tunnit pidetään koulun ja päiväkodin välissä sijaitsevan asuntolarakennuksen alakerrassa. Sisäänkäynti on asuntolan ovien vasemmalla puolella sijaitsevasta ovesta.

  • Outa maanantai
  • piano&kantele tiistai
  • kitara keskiviikko

Koululla on iltavahtimestari ja ulko-ovet ovat auki. Tunnit pidetään toisen kerroksen musiikkiluokassa 2058. Opettaja tulee ensimmäisellä kerralla hakemaan oppilaat ala-aulasta ja ohjaa oikeaan luokkaan.

Opetus tapahtuu C-rakennuksessa. Kulku tapahtuu ”saattoliikenne” kyltin osoittamaan suuntaan päärakennuksen edustan vasemmalta puolelta ja sisäpihan poikki. C-rakennus on sisäpihalta katsottuna vasemmalla. Oma opettaja hakee C-rakennuksen pääovelta ja ohjaa luokkaan. Opetus pidetään yläkerrassa musiikkiluokassa tai sen viereisessä studiotilassa. Takit ja kengät tulee jättää ulko-oven vieressä oleville naulakoille.

Sisäänkäynti on koulun pääovesta (A-ovi). Koululla on iltavahtimestari, joten ulko-ovi on iltaisinkin auki. Tunnit pidetään toisessa kerroksessa, aulan oikealla puolella olevia rappusia ylös. Musiikkiluokka löytyy pisimmän käytävän päästä, viimeinen ovi vasemmalla. Tiistain tunnit pidetään luokassa 156.

Opettaja tulee ensimmäisellä kerralla hakemaan oppilaat aulasta ja ohjaa luokkaan.

Koulun ulko-ovet ovat lukossa. Opettaja tulee hakemaan oppilaat ulko-ovelta ja ohjaa kitaraluokkaan.

Tunnit pidetään luokissa, jotka sijaitsevat autotietä lähempänä olevassa rakennuksessa. Tunnit pidetään koulun musiikkiluokassa. Ulko-ovi on iltaisin lukossa, joten opettaja hakee oppilaat koulurakennuksen sisäpihalta.

Sisäänkäynti on koulun pääovesta, samasta ovesta tullaan myös kirjastoon. Opetusluokkana musiikkiluokka (auditorio) heti eteisaulan läheisyydessä. Keskiviikon pianotunnit pidetään luokassa 3.411. Opettaja hakee ensimmäisellä kerralla oppilaat eteisaulasta ja ohjaa oikeaan luokkaan.

Kulku tapahtuu vanhan koulurakennuksen pääovelta, joka on aivan parkkipaikan tuntumassa. Koululla ei ole iltavalvontaa, joten opettaja tulee avaamaan koulun ulko-oven aina ennen tunnin alkua ja ohjaa oikeaan luokkaan.

Helsinki

Sisään tullaan koulun pääovesta. Koululla ei ole iltavalvontaa, joten oma opettaja tulee avaamaan ovet ennen tunteja. Olethan ajoissa paikalla. Tunnit pidetään luokassa 202. 

Koulurakennuksen oikealla sijaitsee 3-kerroksinen siipi, jossa on katos. Katoksen alla on sisäänkäynti A2, jonka kyljessä lukee ”kouluisäntä”. Summeria painamalla kouluisäntä tulee avaamaan oven kuuteen saakka. Tämän jälkeen opettaja avaa oven. Tunnit pidetään luokassa 202. Opettaja tulee ensimmäisellä kerralla vastaan ja ohjaa oikeaan luokkaan.

Tila sijaitsee katutasossa Länsisatamankadun kulmassa. Tilan ikkunoissa ja ovissa on suuret Jamkidsin ja Demon teippaukset. Sisäänkäynti tapahtuu Saukonpaadenrannan puolelta. Huomioithan, että tilassa ei ole varsinaista odotustilaa, joten tunneille kannattaa tulla täsmällisesti.

Sisäänkäynti tapahtuu koulun pääovista Hyväntoivonkadulta. Koululla ei ole iltavalvontaa, joten opettaja tulee avaamaan ulko-oven ja ohjaa luokkaan. Opetus tapahtuu musiikkiluokassa.

Sisäänkäynti tapahtuu Arielinkadun puoleisesta ovesta (Polariksenkadun risteystä lähinnä oleva ovi). Olethan ajoissa paikalla, sillä ulko-ovi on lukossa ja opettaja tulee päästämään oppilaat sisään ennen tuntia. Opetus tapahtuu luokassa 1831.

Tunnit pidetään koulun musiikkiluokassa. Ulko-ovi on iltaisin lukossa, eli opettaja tulee hakemaan oppilaat ulko-ovelta.

Iltakäynti koulun tiloihin tapahtuu pääovesta (sisäänkäynti A), joka on Paraistentieltä katsottuna koulun toisella puolella. Tunnit pidetään koulun musiikkiluokassa. Sisääntuloaulasta kuljetaan portaat alas ja käännytään oikealle. Musiikkiluokka sijaitsee käytävän vasemmalla puolella. Opettaja tulee ensimmäisellä kerralla hakemaan oppilaat pääovelta ja ohjaa luokkaan. 

Iltakäynti koulun tiloihin tapahtuu pääovesta, sisäpihalta Ruoholahden kanavan puolelta. Tunnit pidetään toisessa kerroksessa musiikkiluokassa, portaita vasemmalle ja käytävän perälle. Opettaja tulee hakemaan oppilaat aulasta ja ohjaa luokkaan.

Iltakäynti tapahtuu koulun takaa Kuoppatien puolelta, eli ei koulun pääovista. Kuoppatien puolella on vain yksi ovi, joka on lukossa. Koululla ei ole iltavalvontaa, joten opettaja tulee avaamaan ulko-oven aina ennen tunnin alkua. Opetus pidetään koulun musiikkiluokassa (heti ovien jälkeen oikealla) tai Variksenmarja-nimisessä luokassa.

Tunnit pidetään Tapanilan kirjastorakennuksen yläkerrassa sijaitsevassa luokkatilassa. Ovessa on Jamkidsin ja Demon logot. Vaatteet ja kengät jätetään luokan ulkopuolella sijaitseviin naulakoihin.

Harmonikkatunnit pidetään urheilukeskuksen päärakennuksessa Keilakabinetissa. Sisääntuloaulasta kävellään suoraan pieneen portaikkoon, jotka johtavat luokkaan.

Opettaja tulee ensimmäisellä kerralla hakemaan oppilaat koulun pääovilta ja ohjaa luokkaan.

Opetus tapahtuu Aurinkokoulu-nimisellä pääkoululla. Koululla ei ole iltavalvontaa, joten opettaja tulee avaamaan ulko-oven aina ennen tunnin alkua. Opetus tapahtuu ”pikkuluokat”-solussa luokassa 120. Huom! Koululla on useita rakennuksia, joten osoite on hyvä tarkistaa.

Kirkkonummi

Koulussa on iltavalvonta, eli ulko-ovet ovat auki. Opetus pidetään toisessa kerroksessa musiikkiluokassa, tiistain kitaratunnit pienluokassa 118.

Koululle tullaan sisään pääovesta. Koululla ei ole iltavalvontaa, joten opettaja tulee avaamaan ulko-oven aina ennen tunnin alkua ja ohjaa luokkaan. Käytämme sekä luokkaa 1207 (torstai) että musiikkiluokkaa (maanantai ja keskiviikko)

Vantaa

Sisäänkäynti on koulun pääovista Ruusukvartsinkadun puolelta (vasemmalla neuvolan ovi, oikealla koulun pääovi). Opetukset pidetään yläkerrassa luokissa 102 ja 202. Opettaja tulee ensimmäisellä kerralla hakemaan aulasta ja ohjaa oikeaan luokkaan.

Sisäänkäynti tapahtuu koulun pihan puolella olevasta pääovesta. Iltavahtimestari tulee avaamaan oven, mikäli se on lukossa. Maanantain tunnit pidetään koulun musiikkiluokassa ja tiistain tunnit luokassa B213. Opettaja tulee ensimmäisellä kerralla pääsisäänkäynnille vastaan ja ohjaa luokkaan.

Tunnit pidetään koulun musiikkiluokassa, johon on sisäänkäynti ovesta E4. Ovi on iltaisin lukossa, joten opettaja tulee avaamaan oven tuntien välissä.

Koululla on iltavalvonta, eli ulko-ovet ovat auki. Opettaja tulee ensimmäisellä kerralla hakemaan oppilaat aulasta ja ohjaa luokkaan.

Lohja

Sisäänkäynti on rakennuksen takana sisäpihalla postin pisteen lähellä. Ulko-ovesta kuljetaan suoraan ja himmennetyistä lasiovista läpi, sitten käännytään oikealle ja kuljetaan käytävän loppuun, josta käännytään jälleen oikealle. Opettaja tulee hakemaan oppilaat käytävältä ja ohjaa oikeaan luokkahuoneeseen. Mikäli ulko-ovi on joskus lukossa, soita summeria tai odota, että opettaja tulee avaamaan.

Opetus järjestetään Laurentius-koulun Minikoulu C:ssä. Sille on oma tuubisisäänkäynti pääsisäänkäynniltä katsottuna koulurakennuksen toisella puolella. Opettaja tulee tuubin alaovelle ja ohjaa luokkaan.