Opetuspistekohtainen info – Musiikkikoulu Demo

Opetuspistekohtainen info

ESPOO

 • Espoon keskus, Kirkkojärven koulu (Kotikyläntie 6).
  – Iltakäynti tapahtuu koulun pääovesta junaradan puoleiselta sisäpihalta koulurakennuksen keskellä olevasta lasisyvennyksestä. Koululla ei ole iltavalvontaa, joten opettaja tulee avaamaan ulko-oven aina ennen tunnin alkua, mikäli se on lukossa. Tunnit pidetään luokassa 2.24. Se löytyy ulko-oven jälkeen heti oikealta ja taas oikealta. Luokka on käytävällä ensimmäinen oikealta. Ulkovaatteet ja kengät tulee jättää aulassa oleviin naulakoihin.
 • Kilo, Kilonpuiston koulu (Kilonpuisto 5)
  – Iltakäynti koulun tiloihin tapahtuu pääovesta, parkkipaikalta katsottuna rakennuksen vasemmalta sivustalta. Iltavahtimestari on paikalla tuntien alkaessa, joten ulko-ovi on auki. Tunnit pidetään musiikkiluokassa, joka sijaitsee sisääntuloaulasta noin 30 metriä suoraan käytävää pitkin vasemmalla. Opettaja tulee ensimmäisellä kerralla hakemaan oppilaat aulasta ja ohjaa luokkaan.

 • Latokaski, Kantokasken koulu (Kaskisavu 4)
  – Sisäänkäynti tapahtuu sisäpihan puolelta koulun pääovista. Ovet ovat auki, mikäli iltavahtimestari on paikalla. Tätä ennen opettaja hakee oppilaat pääovelta. Tunnit pidetään koulun musiikkiluokassa (toinen kerros, luokka 221 nimeltä Laulupuu).
 • Leppävaara, Ruusutorpan koulu (Leppävaarankatu 24)
  – Iltakäynti koulun tiloihin on Leppävaarankadun puolelta, oranssista pääovesta (G-ovi). Ovi sijaitsee aivan parkkipaikkojen vieressä. Opettaja tulee ensimmäisellä kerralla hakemaan oppilaat aulasta ja ohjaa luokkaan.
  – Maanantain, tiistain ja keskiviikon piano- ja laulutunnit sekä torstain kitaratunnit pidetään luokassa A210
  – Torstain Soitinstartti ja laulutunnit pidetään kolmannen kerroksen musiikkiluokassa: ulko-ovien jälkeen vasemmalle ruokalan läpi, vahtimestarin kopista hissi tai portaat kolmanteen kerrokseen ja siellä käytävää vasemmalle iltapäiväkerhon aulan läpi. Musiikkiluokka on heti tämän aulan jälkeen vasemmalla.
  – Perjantain tunnit pidetään näyttämöluokassa, sisääntuloaulasta käytävää oikealle ja luokka on oikealla seinustalla.
 • Mankkaa, Mankkaanpuron koulu (Vanhan-Mankkaan tie 17)
  – Sisäänkäynti tapahtuu eskarin ovesta. Eskari sijaitsee uudessa siivessä alasolussa, sisäpihalta katsottuna vasemmanpuoleisin ovi. Opetustilana on luokka heti ulko-oven läheisyydessä. Opettaja tulee ensimmäisellä kerralla hakemaan oppilaat ulko-ovelta ja ohjaa luokkaan. Ulko-ovi on avoinna noin klo 17 saakka, ja tämän jälkeen opettaja tulee avaamaan oven aina ennen tunnin alkua.
 • Niittykumpu, Niittykummun koulu (Niittyportti 3)
  – Sisäänkäynti on koulun pääovesta sisäpihan puolelta. Ovi sijaitsee koulun oikeassa sisänurkassa. Koululla on iltavahtimestari ja ulko-ovet ovat auki. Oma opettaja hakee ensimmäisellä kerralla aulasta ja ohjaa luokkaan.
 • Nöykkiö, Martinkallion koulu (Martinkallio 2)
  – Sisäänkäynti on koulun pääovesta (A-ovi). Koululla on iltavahtimestari, joten ulko-ovi on iltaisinkin auki. Tunnit pidetään toisessa kerroksessa, aulan oikealla puolella olevia rappusia ylös. Musiikkiluokka löytyy pisimmän käytävän päästä, viimeinen ovi vasemmalla. Opettaja tulee ensimmäisellä kerralla hakemaan oppilaat aulasta ja ohjaa luokkaan.
 • Olari, Kuitinmäen koulu (Kuitinkuja 4)
  – Tunnit pidetään koulun musiikkiluokassa. Opettaja tulee hakemaan ensimmäisellä kerralla oppilaat aulasta ja ohjaa luokkaan.
 • Otaniemi, Kivimiehen koulu (Lämpömiehenkuja 2-3)
  – Tunnit pidetään koulun musiikkiluokassa, joka sijaitsee autotietä lähempänä olevassa rakennuksessa. Ulko-ovi on iltaisin lukossa, joten opettaja hakee oppilaat tuntien välissä koulurakennuksen sisäpihalta.
 • Saunalahti, Saunalahden koulu (Brinkinmäentie 1)
  – Sisäänkäynti on koulun pääovesta, samasta ovesta tullaan myös kirjastoon. Opetusluokkana on musiikkiluokka (auditorio) heti eteisaulan läheisyydessä. Opettaja hakee ensimmäisellä kerralla oppilaat eteisaulasta ja ohjaa luokkaan.
 • Suvela, Kirstin koulu (Kirstintie 11)
  Koululla ei ole iltavalvontaa, joten opettaja tulee avaamaan ulko-oven aina ennen tunnin alkua.


HELSINKI

 • Itäkeskus, Itäkeskuksen koulu (Olavinlinnanpolku 1)
  – Koulurakennuksen oikealla sijaitsee 3-kerroksinen siipi, jossa on katos. Katoksen alla on sisäänkäynti A2, jonka kyljessä lukee “kouluisäntä”. Summeria painamalla kouluisäntä tulee avaamaan oven. Tunnit pidetään maanantaisin koulun musiikkiluokassa ja tiistaisin luokassa 212. Opettaja tulee ensimmäisellä kerralla hakemaan oppilaat ulko-ovien luota ja ohjaa luokkaan.
 • Jätkäsaari, oma toimitila (Saukonpaadenranta 4 I)
  – Tila sijaitsee katutasossa Länsisatamankadun kulmassa. Tilan ikkunoissa ja ovissa on suuret Jamkidsin ja Demon teippaukset. Sisäänkäynti tapahtuu Saukonpaadenrannan puolelta. Huomioithan, että tilassa ei ole varsinaista odotustilaa, joten tunneille kannattaa tulla täsmällisesti.

 • Kaisaniemi, Kaisaniemen ala-aste (Puutarhakatu 1)
  – Lisätietoa tulossa

 • Kulosaari, Kulosaaren ala-asteen koulu (Kyösti Kallion tie 1)
  – Tunnit pidetään koulun musiikkiluokassa. Opettaja tulee hakemaan ensimmäisellä kerralla oppilaat aulasta ja ohjaa luokkaan.
 • Laakso, Helsingin Rudolf Steiner -koulu (Lehtikuusentie 6)
  – Iltakäynti koulun tiloihin tapahtuu pääovesta, urheilukenttää vastapäätä olevasta ovesta. Ulko-ovi on iltaisinkin auki. Tunnit pidetään koulun musiikkiluokassa. Luokka löytyy sisääntuloaulan oikeasta nurkasta löytyvän pitkän käytävän päästä. Matkalla on kaksi lasiovea ja lopussa vielä harmaa metallinen ovi, jonka jälkeen musiikkiluokan ovi sijaitsee pienessä aulatilassa heti oikealla. Opettaja tulee ensimmäisellä kerralla hakemaan oppilaat pääaulasta ja ohjaa luokkaan. Myös iltavahtimestarilta voi kysyä neuvoa. Tunnin ajaksi ulkovaatteet ja kengät jätetään käytävän varrella oleviin naulakoihin.
 • Ruoholahti, Ruoholahden ala-asteen koulu (Santakatu 6)
  – Iltakäynti koulun tiloihin tapahtuu pääovesta, sisäpihalta Ruoholahden kanavan puolelta. Mikäli ovi on lukossa, soita summeria ja odota avaajaa. Tunnit pidetään toisessa kerroksessa musiikkiluokassa, portaita vasemmalle ja käytävän perälle. Opettaja tulee ensimmäisellä kerralla hakemaan oppilaat aulasta ja ohjaa luokkaan. Myös iltavahtimestari osaa neuvoa luokan sijainnin.
 • Tapanila, Hiidenkiven koulu (Rajatie 7)
  – Iltakäynti tapahtuu koulun takaa Kuoppatien puolelta, eli ei koulun pääovista. Kuoppatien puolella on vain yksi ovi, joka on lukossa. Koululla ei ole iltavalvontaa, joten opettaja tulee avaamaan ulko-oven aina ennen tunnin alkua. Opetus pidetään koulun musiikkiluokassa heti ovien jälkeen oikealla.
 • Tapanila, Tapanilan Urheilukeskus (Hiidenkiventie 21)
  – Tunnit pidetään Tapanilan kirjastorakennuksen yläkerrassa sijaitsevassa luokkatilassa. Ovessa on Jamkidsin ja Demon logot. Vaatteet ja kengät jätetään luokan ulkopuolella sijaitseviin naulakoihin.
 • Töölö, Taivallahden peruskoulu (Eteläinen Hesperiankatu 38)
  – Iltakäynti koulun tiloihin tapahtuu sisäpihan puolelta alakoulun pääovesta, lipan alta. Ovet ovat iltaisin auki. Tunnit pidetään koulun musiikkiluokassa, joka sijaitsee toisessa kerroksessa: sisääntuloaulasta portaat ylös ja käytävää vasemmalle. Opettaja tulee ensimmäisellä kerralla hakemaan oppilaat pääaulasta ja ohjaa luokkaan.


KIRKKONUMMI

 • Heikkilä, Vanha kunnantalo (Vanha Sairaalantie 5) 
  – Sisään tullaan kivirakennuksen pääovesta. Mikäli ovi on joskus lukossa, opettaja tulee avaamaan sen ennen tunteja. Opetus järjestetään vasemmalla olevassa huoneessa.
 • Sundsberg, Kartanonrannan koulu (Kartanonkuja 1)
  – Koululle tullaan sisään pääovesta. Koululla ei ole iltavalvontaa, joten opettaja tulee avaamaan ulko-oven aina ennen tunnin alkua ja ohjaa luokkaan. Käytämme sekä tavallisia luokkia (maanantai ja torstai) että musiikkiluokkaa (tiistai ja keskiviikko).


VANTAA

 • Kivistö, Aurinkokiven koulu (Aurinkokivenkuja 1)
  – Sisäänkäynti on koulun pääovista  (vasemmalla neuvolan ovi, oikealla koulun pääovi). Heti pääovista vasemmalla on kouluisäntä, häneltä voi kysyä neuvoa.  
  Pääovien jälkeen oikealta lähtee portaat vasemmalla ylös, jatka ylhäällä ns. kävelysiltaa pitkin kunnes ensimmäisen lasioven jälkeen vasemmalla luokka A202.
 • Myyrmäki, Uomarinteen koulu (Uomarinne 2)
  – Sisäänkäynti tapahtuu koulun pihan puolella olevasta pääovesta. Iltavahtimestari tulee avaamaan oven, mikäli se on lukossa. Tunnit pidetään koulun musiikkiluokassa, joka sijaitsee heti pääovista vasemmalle käytävän päädyssä. Opettaja tulee ensimmäisellä kerralla pääsisäänkäynnille vastaan ja ohjaa luokkaan. Myös iltavahtimestarilta voi kysyä neuvoa.

 • Pakkala, Veromäen koulu (Veromiehentie 2)
  – Tunnit pidetään koulun musiikkiluokassa, johon on sisäänkäynti ovesta E4. Ovi on iltaisin lukossa, joten opettaja avaa oven tuntien välissä.
 • Tikkurila, Jokiniemen koulu (Valkoisenlähteentie 51)
  – Sisäänkäynti on yläkoulun eli punaisen tiilirakennuksen A-ovesta. Tunnit pidetään koulun musiikkiluokassa suoraan oikealle etuviistoon heti portaiden vierestä oikealta. Koululla ei ole iltavalvontaa, joten opettaja tulee avaamaan ulko-oven aina ennen tunnin alkua, mikäli ne ovat lukossa.


LOHJA

 • Liikuntalinna (Länsi-Louhenkatu 31)
  – Sisäänkäynti on rakennuksen takana sisäpihalla postin pisteen lähellä. Ulko-ovesta kuljetaan suoraan ja himmenetyistä lasiovista läpi, sitten käännytään oikealle ja kuljetaan käytävän loppuun, josta käännytään jälleen oikealle. Opettaja tulee hakemaan oppilaat käytävältä ja ohjaa oikeaan luokkahuoneeseen. Mikäli ulko-ovi on joskus lukossa, soita summeria tai odota, että opettaja tulee avaamaan.
 • Solbrinken skola (Asemakatu 1)
  – Opetus järjestetään Lohjalla Solbrinkenin koululla osoitteessa Asemakatu 1. Sisäänkäynti tapahtuu koulun sisäpihan puolelta. Sisäpihalle pääsee Päivärinne-nimiseltä kadulta valkoisesta portista. Sisäänkäynti koulurakennukseen tapahtuu porttia lähimpänä olevista ulko-ovista. Ensimmäisellä tunnilla opettaja tulee oville vastaan ja näyttää luokan tarkemman sijainnin.