Tietoa meistä

Musiikkikoulu Demo on keväällä 2012 perustettu yksityinen musiikkikoulu, joka toimii pääkaupunkiseudulla ja Lohjalla, yhteensä 23 toimipisteessä. Toiminnassamme on mukana useita satoja eri-ikäisiä musiikinharrastajia.

Mielestämme jokainen voi oppia soittamaan ja laulamaan. Haluamme tarjota laadukkaan ja rennon harrastuksen, jossa musiikin perustaitojen ohella opitaan tärkeitä sosiaalisia, yhteistyö- ja esiintymistaitoja elämää varten.

Kannustamme oppilaitamme itseilmaisuun, luovuuteen sekä oman ajattelun kehittämiseen.

Opettajamme ovat musiikin ja opettamisen ammattilaisia.

Isosta opettajajoukostamme löytyy niin nuoruuden intoa kuin kokemuksen tuomaa osaamista ja varmuutta. Uskomme yhteistyön voimaan ja kannustamme henkilökuntaamme tekemään aktiivista yhteistyötä. Tätä varten järjestämme opettajapalavereita, aamukahveja ja muuta yhteistä toimintaa.

> Opettajaesittelyt

Musiikkikoulu Demon toimintaa järjestää Jamkicks Oy.

Yritys on perustettu keväällä 2009 ja sen kolmesta henkilöosakkaasta kaksi työskentelee yrityksessä päätoimisesti. Yritys vastaa myös Jamkids Musiikkikoulun toiminnasta. Jamkids järjestää iloisia ja elämyksellisiä muskareita 0–6-vuotiaille lapsille.

Jamkicks Oy:n tavoitteena on kehittää musiikkikoulujen toimintaa ja taiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän mukaista opetusta. Haluamme tarjota laadukkaan ja monipuolisen opetuksen lisäksi myös kokonaisvaltaista, erinomaista asiakaspalvelua. Jatkuva kehittäminen ja uusien toimintatapojen kokeileminen ovat arkipäivää yrityksessämme.

> Usein kysytyt kysymykset