Opettajat – Musiikkikoulu Demo

Opettajat

Kaikki Demon opettajat tavoittaa suoraan sähköpostimuodolla etunimi.sukunimi@musiikkikouludemo.fi

Kati Nieminen

REHTORI
musiikin maisteri,
musiikkipedagogi AMK

Jesper Anastasiadis

muusikko,
musiikkipedagogi AMK

Tiina Björk

musiikin maisteri

Teemu Blomberg

musiikkipedagogi AMK

Mikko Enqvist

musiikkipedagogi AMK

Tiina Heikkinen

musiikkipedagogi,
muusikko

Heikki Honkanen

musiikkipedagogi AMK

Heikki Hänninen

muusikko AMK

Laura Ikonen

musiikkipedagogi AMK

Laura Ilanen

musiikkipedagogi AMK

Ella Isotalo

musiikin maisteri,
musiikkipedagogi AMK

Sami Karjalainen

musiikkipedagogian opiskelija, muusikko

Joonas Kaselius

muusikko, musiikintekijä,
musiikkipedagogi AMK

Sini-Ilona
Kieksi-Juvonen

musiikkipedagogi AMK

Karoliina Koponen

musiikkipedagogi AMK

Niina Koskenniemi

musiikkipedagogi AMK,
Bachelor of Arts,
perhevapaalla

Joonas Leppänen

musiikin kandidaatti

Jere Lilja

muusikko,
musiikkipedagogi AMK

Katarina Olkinuora

musiikkipedagogi AMK

Mirjam Puukki

musiikkipedagogi AMK

Timo Rantama

musiikkipedagogi AMK,
muusikko

Samuli Rautiainen

muusikko,
musiikkipedagogi AMK

Vilma Räikkönen

musiikkipedagogi AMK

Jenny Räisänen

muusikko,
musiikkipedagogi AMK

Aku Tervakangas

musiikkipedagogian opiskelija, muusikko

Sanni Tuomi

musiikin ylioppilas

Sini-Maaria Virolainen

musiikin maisteri

Kata Vuoristo

musiikkipedagogi AMK

Lauri Yrjölä

musiikkipedagogi AMK

Kati Nieminen

musiikin maisteri,
musiikkipedagogi AMK

Olen Kati Nieminen, Musiikkikoulujen Demo ja Jamkids rehtori. Olen työskennellyt koulujen rehtorina yli kymmenen vuotta ja seuraan suurella rakkaudella ja ylpeydellä koulujemme kehittymistä ja kasvamista. Saan tehdä työtäni hienojen ihmisten ympäröimänä ja opin koko ajan itsekin.

Vaikka nykyään vietänkin suurimman osan työajasta toimistotöiden äärellä, musiikinopetus on sydäntäni lähellä. Opettajaurani alkoi lähes 20 vuotta sitten muskari- ja piano-opena. Sen jälkeen olen tehnyt monenlaisia opetustöitä, viimeisimpänä opetin Demossa kanteleensoittoa. Tällä hetkellä keskityn hallinnollisiin töihin, eikä minulla ole omia oppilaita.

Työn tähtihetkiä ovat poikkeuksetta kaikki oppilaskonsertit. Musiikin ilo ja yhdessä tekeminen välittyy oppilaista ja on helppo muistaa minkä vuoksi tätä työtä tehdään. Myös vanhempia ja oppilaiden perheenjäseniä on aina mukava tavata ja nähdä, kuinka musiikkiharrastuksesta voi iloita koko perhe.

Mahtavia elämyksiä ja harrastushetkiä kaikille meidän koulujen oppilaille – nähdään tapahtumissa!

Jesper Anastasiadis

muusikko,
musiikkipedagogi AMK

Hei!

Olen Jesper Anastasiadis, 2009 Pop&Jazz Konservatoriolta valmistunut muusikko sekä 2013 Metropolia AMK:sta valmistunut musiikkipedagogi pääsoittimena sähköbasso.

Minut voi bongata Suomen musiikkikentältä esimerkiksi Saimaa-yhtyeen vahvuudesta sekä maailmalla esiintyvän Turisaksen riveistä.

Aktiivisen esiintymisen ja musiikintekemisen lisäksi olen opettajana kunnostautunut erityisesti 1–6-luokkalaisten lasten bändipajojen vetäjänä eri kouluissa pääkaupunkiseudulla.

Tervetuloa tunneille!

Tiina Björk

musiikin maisteri

Olen Tiina ja toimin Musiikkikoulu Demossa laulunopettajana. Olen valmistunut musiikin maisteriksi Taideyliopiston Sibelius-Akatemiasta pääaineenani musiikkikasvatus. Opintojeni keskiössä oli erityisesti pop&jazz laulu ja laulupedagogiikka, sillä laulaminen on suurin intohimoni. Opiskelin vuoden myös Yhdysvalloissa (University of Miami, Frost School of Music) keskittyen laulun lisäksi erityisesti laulunkirjoitukseen ja yhtyetyöskentelyyn.

Minulle opetuksessa tärkeitä lähtökohtia ovat terveen laulutekniikan, hyvän musiikkisuhteen ja musiikillisten taitojen kehittämisen lisäksi rento tekemisen meininki ja musiikin ilon säilyttäminen. Vaikka tunneilla tehdäänkin keskittyneesti töitä ja opetellaan uusia taitoja, ei sitä tarvitse tehdä mutrussa suin ja otsa kippuralla. Kun keho ja mieli vapautuvat, kuulostaa usein laulukin paremmalta!

Koska oppiminen ja oivaltaminen ei lopu koskaan, koitan myös itse päivittää tietojani ja taitojani esiintymällä, käymällä konserteissa ja konferensseissa, sekä mielenkiintoisilla kursseilla. Muuten vietän aikaani paljon mökillä, tanssitunneilla, sekä ystävien ja perheen seurassa.

Teemu Blomberg

musiikkipedagogi AMK

Hei! Nimeni on Teemu Blomberg. Toimin Demossa kitaransoiton, sekä ukulelen ja rumpujensoiton opettajana.

Olen kotoisin Sodankylästä ja rantautunut myöhemmin Helsinkiin. Aloitin kitaransoiton 15-vuotiaana ja aloitin omat musiikkiopintoni Rovaniemellä Rovalan pop/jazz linjalla 2010. Olen valmistunut muusikoksi Oulun konservatiosta 2013 sekä musiikkipedagogiksi Metropolia AMK:sta 2019 pääaineenani sähkökitara. Opetuskokemusta minulla on noin viisi vuotta, ja olen toiminut ammattimuusikkona viimeiset kymmenen vuotta eri yhtyeiden ja artistien kanssa.

Oppitunneilla minulle on tärkeää oppilaslähtöisyys, eli suunnittelen opetuksen oppilaita itseään kiinnostavien asioiden pohjalta. Soitan mielelläni tunnilla oppilaiden itse valitsemiaan ja heitä eniten kiinnostavia kappaleita. Improvisaatio on myös vahvasti osana opetustani alusta lähtien. Opettajana minulle on tärkeää oppilaan ja opettajan välinen rento ja avoin ilmapiiri.

Mikko Enqvist

musiikkipedagogi AMK

Opetan Musiikkikoulu Demossa kitaransoittoa. Itse aloitin kitaransoiton 12-vuotiaana, kitaristi-isäni innoittamana. Soitan myös banjoa ja bassoa sivusoittimina. Koulutukseltani olen musiikkipedagogi (amk).

Opetustyössäni pyrin siihen, että oppilas pääsee soittamaan sellaista musiikkia, mikä häntä kiinnostaa. Mielestäni on tärkeää että tunneilla viihdytään ja niillä on hauska käydä.

Opetustyön lisäksi soitan monissa bändeissä, joista tärkeimpänä Vesterinen Yhtyeineen, jossa olen täysipäiväinen jäsen.

Tiina Heikkinen

musiikkipedagogi, muusikko

Hei! Olen lempeä laulunopettaja Tiina. Helsinki on uusi kotini, alunperin olen lähtöisin Vaalasta.

Koulutukseltani olen musiikkipedagogi ja muusikko. Laulaminen on kuulunut elämääni lapsikuoroajoista lähtien ja laulun vierelle matkaan on tarttunut myös kitara, piano ja poikkihuilu. Muusikkona toimin yksin ja erilaisissa kokoonpanoissa.

Opetan Demossa laulua. Tunneillani harjoitellaan tekniikan lisäksi mm. tulkintaa, luovuutta, rytmejä, ääntämistä, stemmalaulua ja fraseerausta, kunkin oppilaan tavoitteet ja toiveet huomioiden. Olitpa sitten aloitteleva tai kokeneempi laulun harrastaja – tervetuloa tunneilleni!

Heikki Honkanen

musiikkipedagogi AMK

Olen Etelä-Karjalasta kotoisin oleva rempseä opettaja. Koulutukseltani olen musiikkipedagogi (amk) ja muusikko (konservatorio). Pääinstrumenttini on kitara, mutta kaikki perinteiset bändisoittimet taipuvat. 

Demossa opetan tällä hetkellä kitaransoittoa sekä bändiopetusta. Opettajana pyrin olemaan kannustava ja motivoiva. Mielestäni tärkeimpiä asioita on, että soittaminen on kivaa ja tunneilla on hyvä meininki.

Opetuksen lisäksi teen erilaisia freelance-muusikon töitä, erilaisia bändiprojekteja on yli 15-vuoden ajalta. Tällä hetkellä tärkeimpänä bändinä on BJØRN.

Heikki Hänninen

muusikko AMK

Olen espoolainen muusikko ja pääsoittimeni on kitara, mutta intoa löytyy myös muita bändisoittimia kohtaan. Olen valmistunut Helsingin Pop/Jazz Konservatoriosta ja Metropolian AMK Muusikkolinjalta. 

Musamakuni suhteen olen kaikkiruokainen ja musisoin monessa erityylisessä kokoonpanossa mm. Tilhet, pajut ja muut, Milla Rumi, Barlast, ym. Yksi intohimoistani on myös musiikin äänittäminen ja miksaus, jota harrastan aktiivisesti kotistudiossani. Opettajana minulle on tärkeää oppilas pääsee soittamaan itselleen mielekästä musiikkia ja kokea musiikin hauskana harrastuksena.

Laura Ikonen

musiikkipedagogi AMK

Hei, olen kanteleensoitonopettaja Laura ja opetan Demossa kanteleryhmiä, yksityisoppilaita ja bändiryhmää. Olen opiskellut Kokkolassa kansanmusiikkilinjalla musiikkipedagogiksi ja tällä hetkellä teen maisteriopintoja Sibelius-Akatemiassa. 
 
Soitan erikokoisia kanteleita 5-kielisestä kanteleesta 39-kieliseen konserttikanteleeseen, ja sävellän myös omaa musiikkia kanteleelle. Rakastan soittaa kanteleella musiikkia popista klassiseen, sillä kantele taipuu moneen tyyliin! Jos en ole opettamassa tai musisoimassa, minut löytää kiertämästä kirpputoreja tai tekemästä hyvää ruokaa kotoa.

Laura Ilanen

musiikkipedagogi AMK

Moikka!

Tässä teitä moikkailee Demon piano-ope Laura. Yksi tämän työn parhaista puolista on se, kun pystyy mahdollistamaan oppilaalle lempikappaleiden soittamisen ja näkee, kun taidot kasvavat. Ehdota siis rohkeasti omia toiveita mukaan tunneille.

Pianonsoiton lisäksi opetan myös Jamkidsin puolella muskareita 0–6 -vuotiaille. Monipuolinen työ pitää mielen virkeänä ja mikäs sen parempaa kuin opettaa, laulaa ja soittaa päivät pitkät!

Ella Isotalo

musiikin maisteri,
musiikkipedagogi AMK

Opetan Demossa viulua ja pianoa. Monigenreisyys sekä -kulttuurisuus ovat ihania asioita, myös musiikissa! Itse soitan tällä hetkellä eniten kansanmusiikkia viululla, jouhikolla ja alttoviululla sekä kehittelen itsellenikin uusia juttuja luupperin ja efektipedaalien avulla.

Pedagogina haluan hyödyntää jokaisen oppilaan erilaisia oppimistapoja. Uskon, että jokaisen sisällä asuu muusikko!

Musiikin lisäksi elämässä täytyy olla ainakin liikettä, aurinkoa, kulttuurishokkeja ja unta.

Sami Karjalainen

musiikkipedagogian opiskelija, muusikko

Hei! Mä oon Sami. Kitaristi ja kitaransoitonopettaja, joka on alunperin lähtöisin Posiolta Suomen Lapista!

Koulutukseltani olen Muusikko (Konservatorio) ja opiskelen paraikaa Musiikkipedagogiksi (AMK). Musiikkikoulu Demossa opetan kitara- ja bändisoittoa.

Kitaran lisäksi olen tehnyt keikkoja myös mandoliinilla sekä banjolla, joten niidenkin opettaminen sujuu. Opettajana minulle on ensiarvoisen tärkeää, että oppilas viihtyy tunneilla ja nauttii siitä mitä tekee. Olen kannustava ja oppilaan kehitykseen pyrkivä opettaja.

Musiikillisesti Jazz on minulle tyylilajina lähinnä sydäntä, mutta en ole lainkaan nirso eri genrejen suhteen. Teen paljon freelance- muusikon töitä mm. The Voice Of Finland 2015 Miia Kosusen yhtyeessä. Muita merkittäviä kokoonpanoja minulle ovat Kea Kaleidoscope ja Case Vesper.

Nähdään tunneilla!

Joonas Kaselius

muusikko, musiikintekijä,
musiikkipegagogi AMK

Olen Joensuusta kotoisin oleva helsinkiläinen muusikko ja musiikintekijä. Musiikin kautta olen saanut elinikäisiä ystäviä, löytänyt intohimoni ja oppinut arvostamaan kykyjäni. Oikein sovellettuna musiikilla on mielestäni myönteinen vaikutus kenen tahansa elämässä!

Yhtyeeni kitaristi-laulajana olen saanut esiintyä Suomen tärkeimmillä rock-venueilla. Olen myös ollut tekemässä lukuisia äänitteitä tuottajan, äänittäjän ja miksaajan roolissa.

Musiikin parissa työskentelyn lisäksi olen opiskellut musiikkipedagogiikkaa Karelia AMK:ssa. Koen, että opettajana osaan hyödyntää sekä koulutuksen että käytännön kokemusta. Ammattimaisesti olen opettanut vuodesta 2010.

Sini-Ilona
Kieksi-Juvonen

musiikkipedagogi AMK

Hei!

Olen Naantalista kotoisin oleva Savossa opiskellut musiikkipedagogi. Opetan Demossa pianon soittoa. Pääaineenani on ollut klassinen piano, mutta soitan ja opetan paljon myös kevyemmän puolen musiikkia. Vapaa säestys ja improvisaatio ovat olleet tärkeä osa elämääni jo alusta asti musiikin harrastuksen lapsena aloitettuani.

Pianon soiton lisäksi laulan ja olen soittanut aikanaan myös viulua ja poikkihuilua. Kuorot, erilaiset soitinyhtyeet ja bändit sekä muskarit ovat myös tulleet tutuiksi matkani varrella. Minulle tärkeää musiikin opetuksessa on monipuolisuus ja luovuuden käyttö tekniikkaa unohtamatta.

Vapaa-aikaani vietän mieluusti perheen tai ystävien kesken urheillen, matkaillen tai kulttuuria kuluttaen. Iloni on tutustua uusiin paikkoihin ja ihmisiin ja käydä maailmaa parantavia keskusteluja hyvän musiikin soidessa tai luonnon kauneutta ihmetellessä.

Karoliina Koponen

musiikkipedagogi AMK

Hei kaikki, olen Karoliina Koponen, ja toimin Musiikkikoulu Demossa pianonsoiton opettajana. Aloitin piano-opinnot 5-vuotiaana, ja olen valmistunut Metropolia AMK:sta pianonsoiton opettajaksi (musiikkipedagogi). Olen kouluttautunut myös useilla mestarikursseilla täydentäen näin ammattitaitoani.

Minulla on pitkä kokemus opettajana toimimisesta, ja tunneilleni voi huoletta tulla mistä tahansa lähtökohdista käsin. Tunneillani onkin ollut oppilaita lapsista seniori-ikäisiin, alkeista pitkälle edenneisiin. Musiikin oppimisen ilo kuuluu kaikille, ja kaikki voivat oppia soittamaan.​​ ​

Opetustyön ohella teen sävellyksiä “Soiva satukirja”-projektiin, ja säveltämistä olen käyttänyt myös yhtenä opetusmuotona tunneilla.
Musiikin iloa!

Niina Koskenniemi

musiikkipedagogi AMK,
Bachelor of Arts

Opetan Musiikkikoulu Demossa bändisoittoa ja pianonsoittoa sekä pidän myös piano & laulu -tunteja. Pääinstrumenttini oli ensin piano, mutta matkan varrella rinnalle ovat nousseet myös laulu ja bändisoittimet.

Opiskelin musiikkia ensin Australiassa ja sen jälkeen musiikin perusteiden opettajaksi Helsingissä Metropolia Ammattikorkeakoulussa. Työkokemusta löytyy mm. pianonsoiton, bändisoiton ja musiikin perusteiden opettajana. Opetuksessa pidän tärkeinä positiivista ja kannustavaa ilmapiiriä, hyvää ryhmähenkeä ja luovuuteen innostamista.

Vapaa-ajalla kirjoitan biisejä, urheilen ja vietän aikaa pörröisen kissan kanssa.

Joonas Leppänen

musiikin kandidaatti

Opetan Musiikkikoulu Demossa rumpujen soittoa. Opetuksessani yhdistyvät luovuus ja kokeilunhalu, keskittyminen perusasioihin sekä tavoitteita kohti pyrkiminen. Mielestäni jokainen oppilas on yksilö, jonka voimavaroja kannatta hyödyntää!
 
Olen monipuolinen muusikko, jonka pääsoittimena ovat rummut, mutta soitan myös aktiivisesti pianoa ja sävellän monenlaisille kokoonpanoille. Vahvuuteni löytyvät jazzin ja improvisaation maailmasta. Musiikin lisäksi muita kiinnostuksen kohteita ovat mm. ruuanlaitto, kirjallisuus, taidenäyttelyt ja sulkapallo.

Jere Lilja

muusikko,
musiikkipedagogi AMK

Olen Jere, alunperin raahelainen, nykyään Helsingissä asuva muusikko ja kitaransoiton opettaja. Valmistuin muusikoksi Oulun konservatoriosta vuonna 2015 ja musiikkipedagogiksi Metropolia ammattikorkeakoulusta vuonna 2019.

Muusikkona olen toiminut vuosien aikana monissa yhtyeissä ja keikkaillut artistien kanssa kuten Mikko Harju, Eini, Jope Ruonansuu, Karri Koira ja Ruudolf. Oman musiikin tekeminen on myös suuri intohimoni.

Kitaratunneilla pidän tärkeänä rentoa ja kannustavaa ilmapiiriä. Opettajana haluan auttaa oppilasta hänen omien tavoitteiden ja toiveiden kanssa sekä tarjota myös uusia lähestymistapoja!

Katarina Olkinuora

musiikkipedagogi AMK

Olen espoolainen, Tampereen ammattikorkeakoulusta valmistunut muusikko, musiikinohjaaja ja laulupedagogi, pääaineenani klassinen laulu. Demossa opetan laulua ja lisäksi koululaisten Soitinstarttia.

Vapaa-ajallani nautin musiikin lisäksi perheeni ja ystävieni seurasta, matkustelusta, ruoanlaitosta ja urheilusta – erityisesti uimisesta!

Mirjam Puukki

musiikkipedagogi AMK

Hei, olen Mirjam ja koulutukseltani popjazzlaulunopettaja (musiikkipedagogi, AMK). Olen opettanut laulua monipuolisesti erilaisissa opetuspaikoissa yli 10 vuoden ajan. On ollut ilo opettaa eri-ikäisiä oppilaita, niin aloittelijoita kuin pitkällä olevia. Laulun yksilöopetuksen lisäksi olen ohjannut myös lauluryhmiä, kuoroja ja musiikkiteatterin parissa opiskelevia.

Tykkään keikkailla erilaisten kokoonpanojen kanssa ja säveltää omaa musiikkia. Soitan myös pianoa ja kitaraa.

Mielestäni laulu ja musiikki kuuluvat kaikille ja itseään voi kehittää minkä ikäisenä tahansa. Laulutunneilla edetään oppilaan omien toiveiden ja tavoitteiden mukaan positiivisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Tervetuloa tunneille!

Timo Rantama

musiikkipedagogi AMK,
muusikko

Moi!

Olen kuopiolaislähtöinen ja sieltä Joensuun ja Jyväskylän kautta Helsingin maille saapunut kitaristi/säveltäjä/soitonopettaja. Olen Kuopion musiikkilukion kasvatteja ja valmistunut myös Joensuun konservatoriosta (muusikko) sekä Jyväskylän Ammattikorkeakoulusta (musiikkipedagogi).

Soittaminen on ollut mukana elämässäni jo pitkään ja käytännössä katsoen ”perin” soittoharrastuksen isältäni ja isoveljeltäni, jotka opastivat minut alkuun tälle elämän mittaiselle taipaleelle. Opetuskokemusta allekirjoittaneelta löytyy aina vuodesta 2007 lähtien, aina siitä lähtien kun aloin antaa yksityistunteja lukioikäisenä poikasena. Tärkeintä opetuksessa on mielestäni ehdottomasti hyvä ja kannustava meininki sekä aina oppilaan palveleminen parhaalla mahdollisella tavalla.

Kuuntelen hyvin paljon erilaista tavaraa ja pidän kaikesta musiikista, joka on musikaalista ja taidolla tehtyä. Väsään mielelläni myös omaa musiikkia ja esiinnyn usein erilaisilla kokoonpanoilla ympäri Suomen. Näistä mainittakoon esimerkiksi liidaamani progeyhtye Rantama sekä heavy rock -bändi Gentle Savage. Muuten vapaa-aikani kuluu esimerkiksi urheilun ja kirjallisuuden parissa.

Samuli Rautiainen

muusikko,
musiikkipedagogi AMK

Hei,

Olen alunperin Lappeenrannasta kotoisin oleva pianisti. Pianonsoiton aloitin 7–vuotiaana. Myöhemmin musiikista muodostui minulle ammatti soittamisen ja opettamisen muodossa.

Olen koulutukseltani musiikko (konservatorio) ja musiikkipedagogi (amk). Tällä hetkellä opiskelen Sibelius-Akatemian jazzmusiikin aineryhmässä.

Opettajan olen kannustava ja kärsivällinen. Haluan korostaa improvisointia ja yhdessä soittamista. Myös erilaisiin muusikkityyleihin tutustuminen ja oppilaan omien suosikkikappaleiden soittaminen kuuluvat tärkeinä osina tunteihini.

Opetustöiden lisäksi soitan erilaisissa jazz- ja blues-kokoonpanoissa, joiden kanssa keikkailen Suomessa ja ulkomailla.

Vilma Räikkönen

musiikkipedagogi AMK

Olen Kaakkois-Suomesta kotoisin oleva harmonikkapedagogi. Aloitin harmonikansoiton 6-vuotiaana Lappeenrannan musiikkiopistossa, josta tie on johtanut ammattiopintojen kautta musiikkikoulu Demoon. Opetan harmonikan lisäksi Demossa myös lasten bändiryhmiä.

Vapaa-aikani vietän mieluiten mahdollisimman kaukana Suomesta ja veden pinnan alla laitesukeltaen. Lempikalani on Yellow Boxfish ja kuulokkeissani soi Stam1na.

Jenny Räisänen

muusikko,
musiikkipedagogi AMK

Moi! Olen lohjalainen musiikkipedagogi (AMK) ja muusikko. Pääinstrumenttini on pop/jazz-laulu, mutta soitan ja opetan myös pianoa. Opetuksessani kohtaan oppilaan kokonaisvaltaisesti. Minulle on tärkeää vahva läsnäolo niin opetuksessa kuin taiteellisessa työssäkin. Toiveeni on, että mahdollisimman moni löytäisi musiikin ilon.

Oman musiikin tekeminen on minulle rakasta. Sanoitukset ovat minulle tärkeitä ja musiikkityyliä tärkeämpää on, että musiikki puhuttelee. Mieltä ja kehoani hoidan liikkumalla luonnossa koiran kanssa.

Aku Tervakangas

musiikkipedagogian opiskelija,
muusikko

Olen tamperelaislähtöinen muusikko, rumpali ja rumpujensoiton opettaja. Olen valmistunut muusikoksi Jyväskylän konservatoriosta vuonna 2016 ja  viimeistelen opetuksieni ohessa musiikkipedagogin tutkintoa Metropolia ammattikorkeakoulussa.

Pedagogina otan huomioon oppilaan omat innostuksen kohteet ja ohjaan häntä samalla monipuoliseksi, musikaaliseksi ja teknisesti taitavaksi rumpaliksi. Minulle on erityisen tärkeää, että oppilas viihtyy musiikin parissa. Pidänkin huolen siitä, että soittotunnilla on aina ennen muuta hauskaa!

Soitan myös lukuisissa eri yhtyeissä sujuvasti kevyen musiikin tyylilajista toiseen vaihdellen. Muusikon töitä tekemällä pyrin jatkuvasti kehittymään ja pitämään yllä ammattitaitoani. Vapaa-ajallani vietän aikaa mökillä, kalassa ja jalkapallon parissa.

Sanni Tuomi

musiikin ylioppilas

Olen Sanni ja opiskelen musiikkikasvatusta Sibelius-Akatemiassa jo neljättä vuotta. Opetan Demossa pianoa sekä olen myös työskennellyt Jamkidsin puolella muskariohjaajana.

Opetuksessa pidän tärkeänä monipuolisuutta tekemisen kuin kappalevalintojenkin suhteen. Pianonsoittoa voi lähestyä monin eri tavoin ja monipuoliset työskentelytavat mahdollistavat uudenlaisia oppimiskokemuksia! Tunneilla huomioidaan myös oppilaiden omat kiinnostuksenkohteet niin genrejen kuin toivekappaleiden muodossa.

Opetusten ulkopuolella viihdyn perheen ja ystävien seurassa sekä kehitän muusikkouttani muiden musiikkiprojektien myötä. Vapaa-ajallani minut saattaa myös bongata kirpputorilta, kahvilasta tai lenkkipolulta koirani kanssa.

Sini-Maaria Virolainen

musiikin maisteri

Olen helsinkiläistynyt musiikin maisteri ja opetan Demossa laulua ja pianoa. Valmistuin jouluna 2019 Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen osastolta, jossa syvennyin erityisesti pop&jazz-lauluun sekä rytmimusiikin opettamiseen kuoroille ja lauluryhmille. 

Laulamisen lisäksi sydäntäni lähellä on erityisesti kokonaisilmaisu ja tanssi. Lähestyn myös opettajana musiikkia niin tulkinnan, tekniikan, liikkeen, improvisaation kuin oman tuottamisen kautta. Tärkeintä on kannustava ja turvallinen ilmapiiri, jossa oppilas voi kasvaa omanlaiseksi laulajaksi ja soittajaksi. Opiskelu voi olla samaan aikaan sekä tavoitteellista että mukavaa.

Kun pidän vapaa-aikaa musiikista, lähden mieluiten retkelle kuuntelemaan lintuja ja hiljaisuutta.

Kata Vuoristo

musiikkipedagogi AMK

Olen Kata-ope, Savon sydämestä Savonia Ammattikorkeakoulusta valmistunut muusikko ja musiikkipedagogi, pääaineenani laulu. Opetan Demossa rytmimusiikkilaulua, kuoroja sekä pianoa.

Vapaa-aikanani sävellän, soitan ja laulan eri kokoonpanoissa. Mielipuuhaani on matkustelu, ja tykkäänkin huidella maailmalla, viimeaikoina erityisesti Portugalissa!

Lauri Yrjölä

musiikkipedagogi AMK

Olen kotkalaislähtöinen, nykyään espoolainen laulaja-lauluntekijä ja muusikko sekä kitaransoiton opettaja. Olen valmistunut Metropolia AMK:sta musiikkipedagogiksi.

Omaa sydäntä lähinnä musiikillisesti on blues- ja Americana-tyyli. Soittamisessa ylipäänsä eniten kiehtoo rytmiikka ja dynamiikka soittimesta riippumatta. Soitan ja laulan tällä hetkellä aktiivisesti omia soolokeikkoja, Isac Elliotin bändissä sekä Juha Björnisen kanssa.

Opettajana yritän haastaa ja motivoida oppilaita sopivasti hauskan harrastuksen parissa ja pyrin käyttämään oppimateriaalina oppilaiden omia suosikkikappaleita.