Mukavaa joulua ja musiikin iloa vuodelle 2019

Vuosi 2018 alkaa olla lopuillaan ja pian on aika rauhoittua joulun viettoon. Vuoteen on mahtunut lukemattomia soitto- ja laulutunteja, huikeita oppilaskonserteja, oppimista, onnistumisia sekä mahtavia musiikkielämyksiä.

Kuluneen vuoden tapahtumista päällimmäisinä ovat jääneet mieleen oppilaskonsertit. Pidämme esiintymistä tärkeänä osana musiikkiharrastusta, mutta samaan aikaan esiintymisen kynnys pitäisi olla mahdollisimman matala ja esiintymistilanteen oppilaalle mukava. Esimerkiksi aloitteleva soittaja voi esiintyä yhdessä opettajan kanssa, vaikka harrastustaival olisikin vasta alkumetreillä. Oppilaskonserteissa huomaa myös sen, kuinka oppilaat edistyvät taidoissaan koko ajan. Parasta on kuitenkin se fiilis mikä esityksistä välittyy. Siitä tunteesta – innostuksesta ja rakkaudesta musiikkiin – saimme myös yleisössä nauttia.

Kiitos tästä vuodesta kaikille oppilaille ja kotijoukoille – mukavaa, kun teette kanssamme hienoa musiikkimatkaa. Odotamme jo innolla tulevaa ja tuomme musiikin iloa myös vuoteen 2019!

Tämän henkilökuntamme laulutervehdyksen myötä toivotan kaikille lumoavaa joulunaikaa sekä iloa ja onnea alkavalle vuodelle.

Jouluterkuin,
Kati-reksi