Yleistä infoa

OPETUS

Syyskaudella on 15 ja kevätkaudella 17 opetuskertaa. Molempina lukukausina yksi opetuskerta on konsertti ja lisäksi yksityisoppilailla yksi opetuskerta on ryhmätunti. Demokonsertit järjestetään lukukausien loppupuolella ja niistä tiedotetaan erikseen.

Toivomme, että pienten oppilaiden vanhemmat kävisivät alkukaudesta paikan päällä tervehtimässä opettajaa.

TIEDOTUS

Tiedotamme ajankohtaisista asioista sähköpostitse noin kerran kuukaudessa. Emme jaa tiedotteita tunneilla erikseen, vaan ne tulevat ainoastaan sähköpostin välityksellä. Myös oma opettaja tiedottaa tärkeistä asioista sähköpostilla. Tuntien äkillisistä perumisista tiedotamme tekstiviestillä. Muistathan siis päivittää omat yhteystietosi niiden muuttuessa!

LASKUTUS

Ennen kauden alkua lähetämme kotiin 50–100 euron ennakkomaksun, joka hyvitetään kauden laskusta. Loppulasku lähetetään kauden alettua. Laskun voi halutessaan maksaa kahdessa erässä. Ensimmäinen erä maksetaan eräpäivänä ja toinen erä kuukauden päästä eräpäivästä lisäten siihen viiden euron käsittelymaksu.

Demolla on oikeus perua oppilaspaikka, mikäli laskua ei ole maksettu. Oppilaspaikan peruuntuminen ei kuitenkaan poista kyseisen lukukauden maksuvelvollisuutta. Laskuihin liittyvissä kysymyksissä voi ottaa yhteyttä sähköpostitse laskutus@musiikkikouludemo.fi  tai puhelimitse 0400 471 673.

SOITTIMET

Harmonikka-, kantele-, kitara-, sähköbasso-, ukulele- ja viulutunneille tarvitaan oma soitin. Rumputunneille on hyvä olla omat kapulat. Myös muissa instrumenteissa oman soittimen hankkiminen on suositeltavaa kotiharjoittelua varten. Sopivan soittimen hankkimisessa osaa auttaa oma opettaja. Musiikkikoulu Demon kautta saa myös vuokrattua joitakin soittimia. Lue lisää täältä.

POISSAOLOT

Oppilaan poissaolosta on hyvä ilmoittaa opettajalle etukäteen joko edellisellä tunnilla tai sähköpostitse. Musiikkioppilaitosten yleisen käytännön mukaan oppilaan omia poissaoloja ei korvata.

TUNNIN PERUMINEN

Opettajan sairastuessa pyrimme ensisijaisesti järjestämään sijaisen. Mikäli tunti joudutaan perumaan, korvataan se joko erikseen sovittavalla kerralla tai jatkamalla lukukauden opetusta pidempään.

VAKUUTUS

Oppilaita ei ole vakuutettu tuntien aikana musiikkikoulun toimesta. Yleensä perheen vapaa-ajan tapaturmavakuutus sisältyy kotivakuutukseen, joten kaksinkertainen vakuuttaminen on tarpeetonta. Huolehdithan omasta tai lapsesi vapaa-ajan vakuutuksesta.

PERUUTUSEHDOT

Huomaathan, että oppilaspaikka on voimassa toistaiseksi, eli siirtyy automaattisesti seuraavalle lukukaudelle ja lukuvuodelle. Oppilaspaikan voi irtisanoa Eepos-järjestelmässä viimeistään neljä viikkoa ennen jokaisen lukukauden alkamista. Irtisanominen tapahtuu Eepoksessa omilla tunnuksilla kohdassa “Ilmoittaudu”. Kevätlukukauden 2021 voi irtisanoa 12.12.2021 mennessä.  Tämän jälkeen perutusta kevään opetuksesta veloitamme puolet lukukausimaksusta. Mikäli oppilaspaikka perutaan lukukauden jo alettua, lukukausimaksu peritään kokonaan. Opetus jatkuu keväällä viikolla 2.

YHTEYSTIEDOT

Asiakaspalvelu:
asiakaspalvelu@musiikkikouludemo.fi
0400 433 272

Laskuihin liittyvät asiat:
laskutus@musiikkikouludemo.fi
0400 471 673

Rehtori Kati Nieminen:
kati.nieminen@musiikkikouludemo.fi
0400 499 722

Opettajien sähköpostit: etunimi.sukunimi@musiikkikouludemo.fi

Demon Facebook-sivut:
www.facebook.com/musiikkikouludemo