Saadaksesi vastauksen näkyviin paina +.

Ei ole. Jokainen uusi oppilas on tervetullut mukaan soittamaan ja laulamaan, ilman pääsykokeita.
Ei tarvitse olla. Alkeista voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa.
Järjestämme innokkaille alle kouluikäisille 20–30 minuutin yksityistunteja. Ryhmäopetukseen otamme vain kouluikäisiä.Jamkids Musiikkikoulu tarjoaa alle kouluikäisille erilaisia muskareita. Lisätietoja löydät: jamkids.fi.
Kyllä, järjestämme opetusta myös aikuisille. Yksityistunnit järjestyvät kaikilla instrumenteilla, ja kiinnostuksen mukaan perustamme myös aikuisten ryhmiä. Kysy lisää asiakaspalvelustamme: asiakaspalvelu@musiikkikouludemo.fi tai p. 0400 433 272.
Järjestämme aina ennen kauden alkua sekä myös kauden aikana muutamia tutustumistunteja. Näillä tunneilla pääsee kokeilemaan eri instrumentteja tai laulamista, ja saa samalla maistiaisen siitä, millaista musiikin harrastaminen Demossa on.Voit myös sopia asiakaspalvelumme kanssa kokeilutunnin, mikäli koet, että se on tarpeen. Tällöin paikkaa opetukseen ei varata ennakkoon, vaan paikka vahvistetaan vasta kokeilun jälkeen. Kokeilutunnista veloitamme kertamaksun.
Ilmoitamme nettisivuillamme viikonpäivän ja aikavälin, jolloin opetusta järjestetään. Voit kirjata ilmoittautumislomakkeen lisätietoihin itsellesi sopivat tai sopimattomat kellonajat. Järjestämme opetusiltojen aikataulun lukuvuoden alussa ja otamme tällöin oppilaiden aikataulutoiveet huomioon.
Ilmoitamme kesän aikana alustavan kellonaikavälin kyseiselle tunnille. Aikataulut lyödään lopullisesti lukkoon noin kaksi viikkoa ennen lukuvuoden alkua. Joidenkin iltojen aikataulu voi varmistua jo aikaisemminkin. Peruutusehdoista joustetaan, mikäli tarjottu aika eroaa oleellisesti toivotusta ajasta.
Ei tarkoita. Paritunneilla molemmat oppivat yhdessä ja saavat soittaa yhtaikaa koko tunnin ajan, kuten muussakin ryhmäopetuksessa.
Kyllä. Jokainen instrumenttitunnilla käyvä oppilas tarvitsee oman soittimen tunneille, myös kotiharjoittelua varten.Tästä poikkeuksia ovat 7–8-vuotiaiden bändiryhmät sekä koulukerhot, joissa omaa soitinta ei ole välttämätöntä hankkia. Näillä tunneilla koulu tarjoaa lainasoittimet oppilaille.
Kyllä, koulullamme on soittimia myös vuokrattavaksi. Voit kysyä vapaita soittimia sähköpostitse info@musiikkikouludemo.fi.
Opetuksen hinta vaihtelee sen mukaan, onko kyseessä yksityis- vai ryhmäopetus. Myös ryhmäkoko vaikuttaa opetuksen hintaan. Löydät hinnastomme: http://musiikkikouludemo.fi/ilmoittautuminen/hinnasto/
Ennen kauden alkua veloitamme ennakkomaksun, joka on tunnista riippuen 50 tai 100 euroa. Loppulasku lähetetään kotiosoitteeseen kauden alkupuolella (syys- ja kevätlukukausi laskutetaan erikseen). Laskun voi maksaa kahdessa osassa, yksityistuntien laskun tarvittaessa kolmessa osassa.
Meillä voi maksaa Smartum-seteileillä. Setelit ovat henkilökohtaisia, joten niillä voi maksaa oman harrastuksen, muttei lapsen harrastusta.
Ilmoittautuminen koskee koko lukuvuotta, mutta kevätlukukauden voi halutessaan perua neljä viikkoa ennen kauden alkamista. Kesken kauden voi toki lopettaa harrastuksen, mutta emme hyvitä jäljelle jääneitä kertoja, vaan lasku maksetaan koko kaudesta.
Demossa opiskellaan pääosin populaarimusiikkia. Opettajat ottavat kappalevalinnoissa oppilaiden toiveet huomioon. Opetuksemme on oppilaslähtöistä, joten räätälöimme soitettavan tai laulettavan musiikin aina yhdessä oppilaiden kanssa.
Toivomme, että jokaisen alle 18–vuotiaan oppilaan vanhempi kävisi tapaamassa opettajaa lukuvuoden alussa. Opettajan kanssa voi aina keskustella ennen tai jälkeen oppitunnin. Opettajan saa lisäksi kiinni kaikissa asioissa sähköpostitse (etunimi.sukunimi@musiikkikouludemo.fi)Opettajat myös järjestävät vuoden aikana vanhempainvartteja, joissa vanhemmat pääsevät seuraamaan oppituntia ja voivat keskustella opetuksesta opettajan kanssa. Oma opettaja tiedottaa vanhempainvartin ajankohdan oppilailleen ja heidän vanhemmilleen.
Lukukauden aikana järjestetään Demokonsertteja, joissa kaikki oppilaat pääsevät esiintymään. Konsertti on yksi opetuskerta sekä syys- että kevätlukukaudella.