Yleistä infoa

OPETUS

Syyskaudella on 15 ja kevätkaudella 17 opetuskertaa. Molempina lukukausina yksi opetuskerta on konsertti ja lisäksi yksityisoppilailla yksi opetuskerta on ryhmätunti. Demokonsertit järjestetään lukukausien loppu-puolella ja niistä tiedotetaan erikseen. Tunneilla käydään ilman vanhempia, mutta toivomme, että vanhem-mat kävisivät alkukaudesta paikan päällä tervehtimässä opettajaa.

 

TIEDOTUS

Ajankohtaisista asioista tiedotetaan koteihin sähköpostitse noin kerran kuukaudessa. Tiedotteita ei jaeta tunneilla erikseen, vaan ne tulevat ainoastaan sähköpostin välityksellä. Myös oma opettaja tiedottaa tärkeistä asioista sähköpostilla. Tuntien äkillisistä perumisista tiedotamme tekstiviestillä. Muistathan siis päivittää omat yhteystietosi niiden muuttuessa!

 

LASKUTUS

Ennen kauden alkua lähetämme kotiin 50–100 euron ennakkomaksun, joka hyvitetään kauden laskusta. Loppulasku lähetetään kauden alettua. Laskun voi halutessaan maksaa kahdessa erässä. Laskuihin liittyvissä kysymyksissä voi ottaa yhteyttä sähköpostitse: laskutus@musiikkikouludemo.fi

 

SOITTIMET

Harmonikka-, kantele-, kitara-, ukulele- ja viulutunneille tarvitaan oma soitin. Myös muissa instrumenteissa oman soittimen hankkiminen on suositeltavaa kotiharjoittelua varten. Soittimen hankkimisessa osaa auttaa oma opettaja. Kauttamme voi myös ostaa tai vuokrata soittimia: tilaukset@musiikkikouludemo.fi

 

POISSAOLOT

Oppilaan poissaolosta on hyvä ilmoittaa opettajalle etukäteen joko edellisellä tunnilla tai sähköpostitse. Äkillisissä poissaoloissa voi laittaa tekstiviestin asiakaspalvelunumeroon. Musiikkioppilaitosten yleisen käy-tännön mukaan oppilaan poissaoloja ei korvata.

 

TUNNIN PERUMINEN

Opettajan sairastuessa pyrimme ensisijaisesti järjestämään sijaisen. Mikäli tunti joudutaan perumaan, kor-vataan se joko erikseen sovittavalla kerralla tai jatkamalla lukukauden opetusta pidempään.

 

VAKUUTUS

Oppilaita ei ole vakuutettu tuntien aikana musiikkikoulun toimesta. Yleensä perheen vapaa-ajan tapaturma-vakuutus sisältyy kotivakuutukseen, joten kaksinkertainen vakuuttaminen on tarpeetonta. Huolehdithan lapsesi vapaa-ajan vakuutuksesta.

 

PERUUTUSEHDOT

Huomaathan, että ilmoittautuminen on voimassa toistaiseksi, eli ilmoittautuminen siirtyy automaattisesti seuraavalle lukukaudelle ja -vuodelle. Paikan voi halutessaan perua neljä viikkoa ennen jokaisen luku-kauden alkamista. Kevätkauden voi perua 11.12. mennessä. Tämän jälkeen perutusta kevään opetuksesta veloitamme puolet lukukausimaksusta. Mikäli opetuspaikka perutaan lukukauden jo alettua, lukukausimaksu peritään kokonaan.

 

YHTEYSTIEDOT

Asiakaspalvelu: asiakaspalvelu@musiikkikouludemo.fi, 0400 433 272

Laskuihin liittyvät asiat: laskutus@musiikkikouludemo.fi, 0400 471 673

Rehtori Kati Nieminen: kati.nieminen@musiikkikouludemo.fi, 0400 499 722

Opettajien sähköpostit: etunimi.sukunimi@musiikkikouludemo.fi

Demon nettisivut: www.musiikkikouludemo.fi

Demon Facebook-sivut: www.facebook.com/musiikkikouludemo