Kati-reksin kesäterkut

Kesä on jo kauneimmillaan ja pian saa kastaa lomavarpaat mökkirannan veteen. Lukukauden loppumisesta on jo muutama viikko ja ajatukset on jo jonkin aikaa keskitetty tulevan talven suunnitteluun ja valmisteluun, mutta ennen kesälaitumille kirmaamista on vielä hyvä hetkeksi pysähtyä muistelemaan kulunutta lukuvuotta.

Kevät 2020 jää varmasti kaikkien mieleen hyvin erityisenä. Koskaan aiemmin emme ole joutuneet tilanteeseen, jossa lähiopetus ei olisi ollut mahdollista. Olen todella kiitollinen siitä, että yhdessä tsempattiin läpi vaikean kevään ja musiikin ilo jatkui koko ajan! Monet muut harrastukset joutuivat tauolle, mutta musiikkiharrastus pystyttiin järjestämään etänä jokaisen omaan kotiin. Tästä kiitos mahtavalle opettajajoukollemme ja muulle henkilökunnallemme. Muutamassa päivässä otettiin haltuun paljon uusia asioita ja hypättiin tuntemattomaan. Kiitos myös teille – ihanat asiakkaamme – kaikesta tuesta, ymmärryksestä ja innostuksesta, sitä kaikkea tarvittiin.

Kaikilla on varmasti jo kova ikävä livekohtaamisia, mutta etätunneissa oli myös paljon hyvää. Tästä keväästä tarttui mukaan monia uusia asioita, joita voimme kehittää edelleen ja tarjota musiikin iloa entistä isommalle joukolle myös etäopetuksen keinoin. 

Ensi syksynä tapaamme jälleen, luvassa on varmasti hienoja elämyksiä musiikkiharrastuksen parissa. Itse ainakin odotan innolla jo syksyn Demo-konsertteja!

Nautitaan kesästä ja syksyllä nähdään!

Kesäterveisin,

Kati-reksi

P.S. Musaharrastus kulkee mukana kesälläkin, aina ei tarvita edes oikeita soittimia.  Tsekkaa täältä meidän Jere-open vinkit!