Reksin joulutervehdys

Moikka!

Jälleen on vuosi vierähtänyt ja joululoma häämöttää jo nurkan takana. Pian on viimeisetkin joululaulut laulettu ja musiikkikoulumme hiljentyvät hetkeksi.

Demon vuoteen 2019 mahtui viikoittaisten soitto- ja laulutuntien lisäksi monenmoista projektia ja tapahtumaa. Otimme esimerkiksi käyttöön Eepoksen tavoitetaulut, joiden avulla on helppo hahmottaa konkreettisesti, miten soitto- ja laulutaidon opettelu rakentuu.

Myös parin vuoden aikana pilotoitu digiprojekti laajeni kaikille demolaisille. Jokainen Demon opettaja sai käyttöönsä tabletin, jonka avulla tunneilla on voitu hyödyntää digitaalista oppimisympäristöä. Erilaisten sovellusten avulla on pyritty lisäämään kotiharjoittelua tai opeteltu vaikkapa musiikinteoriaa. Kokemukset ovat olleet erittäin positiivisia, hyvä oppimissovellus voi olla erittäin näppärä apuväline opetuksessa.

Demon oppilasmäärä jatkoi kasvuaan ja erityisesti aikuisoppilaiden määrä on ollut ilahduttavasti nousussa. Musiikkiharrastus sopii mainiosti myös aikuisille – työhuolet on helppo unohtaa vaikkapa oman, kivan kuoroporukan kanssa musisoidessa tai soittotaitoa opetellessa.

Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta kaikille Demon oppilaille ja tukijoukoille. Olkoon vuosi 2020 täynnä musisoinnin iloa ja oppimista!

Henkilökuntamme perinteisen laulutervehdyksen myötä toivotan kaikille rentouttavaa joulunaikaa sekä onnea ja iloa tulevaan vuoteen.

Jouluisin terveisin,
Kati-reksi