Miltä Demon syyslukukausi näyttää?

Aurinkoinen tervehdys kaikille Demon oppilaille ja perheille!

Pari viikkoa sitten pyörähti käyntiin Demon kahdeksas lukuvuosi. Edessä on jälleen viikoittaisia kohtaamisia musiikin parissa – sitä ovat kovasti odottaneet niin oppilaat kuin opettajatkin.

Tänä syksynä kaikki Demon oppilaat pääsevät tutustumaan kahteen, jo pidemmän aikaa käynnissä olleeseen projektiimme.

Digiprojekti tuo tunneille erilaiset musiikin opiskeluun kehitetyt sovellukset. Jokaisella opettajalla on käytössään tabletti, jonka avulla tuodaan digitaalisuus osaksi soitonopiskelua ja mahdollisesti myös kotiharjoittelua. Digiprojektistamme voit lukea lisää Niinan blogikirjoituksesta viime talvelta. 

Arviointiprojektin avulla olemme kehittäneet oppilasarviointiamme ja tänä syksynä jokaiselle oppilaalle otetaan käyttöön sähköinen tavoitetaulu. Taulun avulla omaa (tai lapsen) oppimista ja editystymistä on helppo seurata oppilaillemme tutun Eepos-järjestelmän kautta. Tavoitetauluista on pian tulossa oma blogikirjoituksensa, jossa kerrotaan asiasta tarkemmin.

Tuttuun tapaan lukuvuoteen kuuluvat myös Demo-konsertit. Syksyn teemaksi olemme valinneet ”Demon suosikit” eli konserteissa kuullaan Demon oppilaiden omia lempibiisejä. Näitä konsertteja ainakin minä odotan jo innolla!

Edelleen kasvava oppilasmäärä yllätti meidät iloisesti, mutta ruuhkautti samalla asiakaspalvelun. Lämmin kiitos kaikista kannustavista viesteistä, joita te – ihanat asiakkaamme – meille lähetitte. Kauden alku ei sujunut ihan yhtä mallikkaasti kuin aiemmin, mutta opetus on jo hyvässä vauhdissa ja asiakaspalvelun ruuhkaa saatu pikkuhiljaa purettua.

Mahtavaa lukuvuotta kaikille demolaisille – luvassa on taatusti upeita hetkiä musiikkiharrastuksen parissa!

Kati-reksi

P.S. Joko olet liittynyt jäseneksi demolaisten omaan FB-ryhmään?