Tälla sivulla tiedotetaan lukuvuoden aikana ajankohtaiset ja tärkeät asiat.

 

YLEISTÄ INFOA >

OPETUSPISTEKOHTAINEN INFO >

MYYNTI JA VUOKRAUS >

 

Syyslukukausi

Syyslukukausi alkaa viikolla 35 eli maanantaina 28.8. Syyslukukaudella on 15 opetuskertaa, joista yksi opetuskerta on konsertti. Ryhmäoppilailla tämä tarkoittaa 14 ryhmätuntia ja konserttia. Yksityisoppilailla on 13 yksityistuntia, yksi ryhmätunti ja konsertti.

 

Jatkoilmoittautuminen

Jatkoilmoittautumiset tehdään Eepos-järjestelmässä. Pääset kirjautumaan järjestelmään sähköpostiisi lähetetyillä tunnuksilla.

Huomaathan, että Demon ilmoittautuminen muuttuu toistaiseksi voimassa olevaksi. Oppilaspaikka siis siirtyy jatkossa automaattisesti seuraavalle lukuvuodelle. Paikan voi perua normaaliin tapaan neljä viikkoa ennen jokaisen lukukauden alkamista.

 

Opetusta aikuisille

Demo tarjoaa opetusta myös aikuisille! Espoossa on tarjolla aikuisten poplauluryhmä, kitararyhmä ja bändiopetusta, Helsingissä aikuisten kuoro, kitararyhmiä ja bändiopetusta ja Kirkkonummella kitararyhmä. Myös yksityisopetus onnistuu kaikilla tarjoamillamme instrumenteilla.

Ensi syksylle on tulossa myös uudenlainen opetusmalli, joka mahdollistaa opetuksen räätälöimisen omiin tarpeisiin. Opetusmallissa oman opetuksen voi kasata yhdistelemällä perinteistä yksityisopetusta, etäopetusta videoyhteyden välityksellä ja itseopiskelua. Otathan yhteyttä, mikäli kiinnostuit!

 

Kehitysprojektit

Koulullamme on tänä keväänä käynnistynyt kaksi kehitysprojektia, jotka tähtäävät opetuksen ja arvioinnin monipuolistamiseen.

Toinen kehitysprojekti tutkii digitaalisten mahdollisuuksien hyödyntämistä musiikin opetuksessa. Tavoitteenamme on löytää applikaatioita, jotka toimivat juuri meidän koulussamme. Oikeita soittimia ei ole tarkoitus korvata kännyköillä, vaan kehittää opetusta monipuolisemmaksi ja elävöittää mm. kotiharjoittelua. Projektissa mukana olevat opettajat kokeilevat applikaatiota tunneilla oppilaidensa kanssa ja kokemuksia kerätään myös oppilailta ja vanhemmilta.

Toinen projekti keskittyy oppilasarvioinnin kehittämiseen osana tulevaa opetussuunnitelmauudistusta. Pyrimme kehittämään uudenlaisen, oppilaslähtöisen ja vuorovaikutteisen arviointimallin tunneilla tapahtuvan arvioinnin lisäksi. Myös tähän kehittämisprojektiin osallistuvat opettajat kokeilevat arviointimallia joidenkin oppilaiden kanssa, ja kokemusten perusteella mallia kehitetään edelleen kaikkien halukkaiden käyttöön.

 

Tilaukset

Joko kotoanne löytyy Jamkidsin vauhdikas Musiikkisirkus-lastenlevy? Koulumme asiakkaiden alennettu hinta on 18 euroa (sisältää levyn ja leikkiohjeet). Levyn voi tilata itselleen täältä. Tilaa myös Demon T-paita joko nuottiviivastokuvalla (pinkki, sininen ja harmaa) tai Demon logolla (musta, sininen ja harmaa). Paitoja on koossa 134-146, 152-164 sekä aikuisten koot S ja M. Kuvat paidoista löytyvät täältä. Kauttamme voi myös ostaa ja vuokrata soittimia. Kysy lisää sähköpostilla info@musiikkikouludemo.fi!