Tälla sivulla tiedotetaan lukuvuoden aikana ajankohtaiset ja tärkeät asiat.

 

YLEISTÄ INFOA >

OPETUSPISTEKOHTAINEN INFO >

MYYNTI JA VUOKRAUS >

 

Syysdemo-konsertit

Tänä syksynä järjestämme yhdeksän Demo-konserttia. Oma opettaja tiedottaa, mihin konserttiin oppilaat osallistuvat. Konsertteihin on vapaa pääsy, tervetuloa siis yleisöksi!

– To 23.11. klo 19:00 Helsingin Rudolf Steiner -koulu (Lehtikuusentie 6, 00270 Helsinki)
– Pe 24.11. klo 18:30 Karasali (Kotkatie 4, 02620 Espoo)
– Ke 29.11. klo 18:30 Saunalahden koulu (Brinkinmäentie 1, 02330 Espoo)
– Pe 1.12. klo 18:30 Kannusali (Kannusillankatu 4, 02770 Espoo)
– La 2.12. klo 14:00 Kirkkoharjun koulu (Kirkkotallintie 6, 02400 Kirkkonummi)
– Pe 8.12. klo 17:30 ja klo 19:00 Toimintakeskus Harjula (Kullervonkatu 7, 08100 Lohja)
– La 9.12. klo 13:00 ja klo 16:00 Tikkurilan lukio (Valkoisenlähteentie 53, 01370 Vantaa)

 

Viimeiset opetuskerrat

Ryhmäoppilailla on syksyllä 14 tuntia + konsertti ja yksityisoppilailla 13 tuntia + ryhmätunti + konsertti. Osa tunneista loppuu jo marraskuun lopussa, mutta joissain opetuspisteissä tunnit jatkuvat pidempään esimerkiksi opetusillalle sattuneiden konserttien tai pyhäpäivien vuoksi. Viimeisten tuntien päivämäärät löytyvät nettisivuiltamme oppilasinfosta opetuspistekohtaisesta infosta ja ne voi tarkistaa myös omalta opettajalta.

 

Kevätlukukauden peruutus

Muistattehan, että ilmoittautuminen on voimassa toistaiseksi ja se tulee perua kirjallisesti viimeistään neljä viikkoa ennen seuraavan kauden alkua. Kevätlukukauden 2018 voi siis perua 11.12. mennessä. Tämän jälkeen perutusta kevään oppilaspaikasta veloitamme puolet lukukausimaksusta. Mikäli oppilaspaikka perutaan lukukauden alettua, peritään lukukausimaksu kokonaan.

 

Asiakaskyselyn tulokset

Saimme syksyn palautekyselyssä yli 120 vastausta. Kiitos kaikille vastanneille! Suurin osa vastanneista oli tyytyväisiä opetukseen ja asiakaspalveluun. Keskiarvo opetuksesta oli 4.41 / 5 tähteä ja asiakaspalvelusta 4.19 / 5 tähteä.

Käsittelemme opetusta koskevat palautteet ja kommentit opettajittain. Palautetta ja toiveita voi aina antaa myös suoraan omalle opettajalle. Moni vastaajista toivoi tietoa siitä, mitä tunneilla tapahtuu, tai mitä syksyn aikana on harjoiteltu. Tämän tyyppisissä asioissa osaa auttaa parhaiten oma opettaja, joten kannattaa nykäistä häntä hihasta tuntien välissä tai laittaa sähköpostia. Opettajamme auttavat mielellään!

Toimipisteihin liittyen saimme muutaman toiveen. Opetusta toivottiin muun muassa Kirkkonummen keskustaan, Matinkylään sekä Laajalahden koululle. Lähdemmekin pian viemään eteenpäin ensi syksyn tila-asioita, joten tämän tyyppiset toiveet ovat hyvin ajankohtaisia. Kiitos siis myös niistä!

 

Opetusta aikuisille

Demo tarjoaa opetusta myös aikuisille! Espoossa on tarjolla aikuisten poplauluryhmä, kitararyhmä ja bändiopetusta, Helsingissä aikuisten kuoro, kitararyhmiä ja bändiopetusta ja Kirkkonummella kitararyhmä. Myös yksityisopetus onnistuu kaikilla tarjoamillamme instrumenteilla.

Ensi syksylle on tulossa myös uudenlainen opetusmalli, joka mahdollistaa opetuksen räätälöimisen omiin tarpeisiin. Opetusmallissa oman opetuksen voi kasata yhdistelemällä perinteistä yksityisopetusta, etäopetusta videoyhteyden välityksellä ja itseopiskelua. Otathan yhteyttä, mikäli kiinnostuit!

 

Kehitysprojektit

Koulullamme on tänä keväänä käynnistynyt kaksi kehitysprojektia, jotka tähtäävät opetuksen ja arvioinnin monipuolistamiseen.

Toinen kehitysprojekti tutkii digitaalisten mahdollisuuksien hyödyntämistä musiikin opetuksessa. Tavoitteenamme on löytää applikaatioita, jotka toimivat juuri meidän koulussamme. Oikeita soittimia ei ole tarkoitus korvata kännyköillä, vaan kehittää opetusta monipuolisemmaksi ja elävöittää mm. kotiharjoittelua. Projektissa mukana olevat opettajat kokeilevat applikaatiota tunneilla oppilaidensa kanssa ja kokemuksia kerätään myös oppilailta ja vanhemmilta.

Toinen projekti keskittyy oppilasarvioinnin kehittämiseen osana tulevaa opetussuunnitelmauudistusta. Pyrimme kehittämään uudenlaisen, oppilaslähtöisen ja vuorovaikutteisen arviointimallin tunneilla tapahtuvan arvioinnin lisäksi. Myös tähän kehittämisprojektiin osallistuvat opettajat kokeilevat arviointimallia joidenkin oppilaiden kanssa, ja kokemusten perusteella mallia kehitetään edelleen kaikkien halukkaiden käyttöön.

 

Tilaukset

Joko kotoanne löytyy Jamkidsin vauhdikas Musiikkisirkus-lastenlevy? Koulumme asiakkaiden alennettu hinta on 18 euroa (sisältää levyn ja leikkiohjeet). Levyn voi tilata itselleen täältä. Tilaa myös Demon T-paita joko nuottiviivastokuvalla (pinkki, sininen ja harmaa) tai Demon logolla (musta, sininen ja harmaa). Paitoja on koossa 134-146, 152-164 sekä aikuisten koot S ja M. Kuvat paidoista löytyvät täältä. Kauttamme voi myös ostaa ja vuokrata soittimia. Kysy lisää sähköpostilla info@musiikkikouludemo.fi!